Şimdi Ara

AH Dinozoru değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blaze`

Sen wow oynadigina emin misin?

5m gold ile 2 seneden fazla game time alabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    Bence senin mantığın yanlış.

O şekilde bakarsak Gold'u game time dışında hiç bir yere harcamamız lazım.

Böyle bir şey olmaz.

Edit: Zaten mebla büyük olduğu için ve sizin fikirlerinizi almak için açtım konuyu burada benim önceki yazdıklarım ile çelişen bir durum yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Ağustos 2020; 18:14:17 >

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Önceki olay nedir bilmiyorum ama ikiniz de haklısınız sadece arkadaşın demek istediği 5m goldun aslında ne kadar değerli olduğu. Tabiki gold sadece game time için kullanılırsa kölelikten öteye gitmiyor oyunun keyfi kaçıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keisaku

Önceki olay nedir bilmiyorum ama ikiniz de haklısınız sadece arkadaşın demek istediği 5m goldun aslında ne kadar değerli olduğu. Tabiki gold sadece game time için kullanılırsa kölelikten öteye gitmiyor oyunun keyfi kaçıyor.
    Tabi ki ben fikirleri duymak istediğim için açtım ama arkadaş önceki Game time'ın TL üzerinden ya da kur düşüklüğü istediğimiz konuya yazdığım için

çeliştiğimi iddia ediyor onu açıklamaya çalıştım belkide çelişiyor fakat tüm bunları düşünmek de lazım tabi.
  • Koleksiyoneraen hiç düşünmeden alman gerek goldunda varsa.

• para varsa alınır, shadowlands gelince vendordan kalkacak
  • Koleksiyoncu olmayi seviyorsan alinir.
    AH gitmek benim icin eziyet cicek farmi tmog farmi yaptigim icin kisa bir surede boost satarak aldim hic pisman degilim 10m olsa yine alirdim.
    Gametime alirdin dersen cebimden aliyorum 6aylik oyunda kalan paraya alabildigim mountlari topluyorum birazini diablo4 icin ayiricam.
    Shadowlands geldiginde gidecek paket basindada guzel para kasabilirsin bence kacirma paran varsa.
  • Bana göre değmez. Çok para bence

• Bence kesinlikle değer. Oyun içerisinde para harcanacak pek fazla yer yok zaten. Eğer param yetseydi gözümü kırpmadan alırdım. :D
  • Guest-CAFE96FA5 G kullanıcısına yanıt
    hocam o pet soulbound değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

hocam o pet soulbound değil mi
    Petleri kafelere koyup ahta satabilirsin shoptan alınanlar dışında...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.