Şimdi Ara

Ah eski günler ah mi diyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Ah eski günler ah mi diyorsunuz?
  • Servera yeni başladım her şey gayet iyi şu an. Admin, tbl ve diğer hilelere karşı tedbiriniz en üst seviyede olursa bu server yürür. Dediğiniz yıllarda bende bu oyunu her gün oynadım, bu versiyon en iyisi, genie, krovaz.. bunlar oyunu öldürdü.

Özellikle tbl ye karşı tedbirli olun lütfen. Diğer serverı çoğu kişi günlerce tbl kullanan mageler sebebiyle bırakmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toksikoman -- 14 Eylül 2015; 15:27:09 >
  • Pvp o günlerin tadını vermiyor

http://astuceclub.net
  • Teşekkürler :)
     Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Serverimiz gayet aktif ve özlediÄŸiniz eski günleri bulabileceÄŸinize eminiz
     Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz?

• Toksikoman kullanıcısına yanıt
    Tbl Fixlenmiştir bu versiyonda anti cheat systemimiz tamamen değişmiştir
  • Bayramınız Kutlu Olsun...
     Ah eski günler ah mi diyorsunuz?
  • Dün Akşam BOSS EVENT ÖDÜLLÜ GM KILL EVENTI KAZANAN KARUSLARIN TOWN'UNDAN BİR KARE
     Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz? Ah eski günler ah mi diyorsunuz?

• Günceldir
  • Dostum pvp oyun tutulmaz çünkü garantisi vs. yoktur istediğin kadar anlat eski knight yok gelmiyecek knight bile bitti..
  • Bence resimler tutup tutmadiğini kanitlar nitelikde ;)
  • Mayıs-haziran ayı on numaraydi, krowaz itemelri kaldirdin gene devam edilebilirdi. Ramazan bayrwmindan sondan sonra bozdun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 4 Ekim 2015; 16:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krowaz itemleriyle birlikte mi devam edebilirdi diyorsunuz?
  • böyle düşünmenizi sağlayan sebeb nedir anlayamadım...
  • ortlama ne kadar oyuncunuz oluyor geceleri?
  • dh den kimler var sw de güzele benziyor
  • PVP'de item kasmalı olduğunda torpil , rüşvet oluyor.Tarafsızlık kaydebedilince insanın oynayası gelmiyor.
  • KnightZone kullanıcısına yanıt
    Bugün başlıyorum tekrar oyuna eskiden oynuyordum.

Tek bir sorum var sw kapanma ihtimali var mı?
  • pvpler o eski tatları vermiyor maalesef. ayrıca 2 gün sonra kapanmayacağının garantisi yok ki bir kere. sektörde alıp başını gidebilen 2 tane filan pvp server var onlarda zaten para için yapmıyorlar bu işi yani gerçekten hizmet veriyorlar. diğer serverlar kendi aralarında olan rekabet ile uğraşıyorlar sadece. yok saldırı oldu, yok server ısındı. ayrıca bir res geliyor servera ne zaman açılacağını adminler dahi bilmiyor yani. o yüzden pvp sistemi yalan hacılar kimse kusura bakmasın. knight online eskide kalan güzel bir anıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Resimleri görünce ne kadar özlediğimi fakettim orc'ların dünyasını az mı bastık be kovalaması ne kadar zevkliydi. =)

bende özledim be Fıstık. ne güzel günlerdi :/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.