Şimdi Ara

Ah eski günler ah mi diyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 10 11 12 sezonlari da oynamistim . Ilk hesabim maneste acmistim. Nickim LJZombieLj di sanirim onun gibi birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Yaklasık 1.5 sene olucak hala hizmet veriyoruz, server hala açık ve hala hizmet vermeye devam ediyoruz.
  • Server HALA
    ONLİNEDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightZone -- 13 Ocak 2016; 2:10:31 >
  • Kapandi diyen arkadaşlar server hala açık :) 20 userle devam ediyoruz.
  • Giriş ekranı güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightZone

Kapandi diyen arkadaşlar server hala açık :) 20 userle devam ediyoruz.

merhaba okçu skilleri aktifmi acaba temiz hilesiz hurdasız pk sw arıyorum 2005 ten beri oynuyorum Jpko ile başladım .
  • beyler illa pvp oynucam diyorsanız gidin yabancı pvpler var.Oyuncu sayısı aşırı fazla oluyor araştırın bulursunuz.
  • turkoali9 kullanıcısına yanıt
    Sen neden bahsediyorsun acılali 1 sene oldu hala hizmet veriyoruz usko'da hangi serverda 1 senede 100 den fazla oyuncu var söylermisiniz?
    Kapanacak Şeklinde Cevap Verenlere En Güzel Yanit (Kanıt) Budur Diye Düsünüyorum....
  • Valla ben exp kasmayı çok seviyordum. Heaven fire da çok hoşuma gidiyordu. Öyle hesaplarımın exp kasmasını izlerken zevk alıyordum. Kimseye de zararım yoktu. Genie den ne farkı var ki yani. Yargılamadan önce düşünün. Pk da açmazdım ve pk zevk vermiyordu. Bi priest bi asas bi warrior brahman döndürürdüm.

Ben bu zamanları özlüyorum şimdiki hali hiç hoşuma gitmiyor.

• Güzel konu da pvp diyince yüzümü ekşittim kardes

• Knight Zone "Hera" Özlediğiniz Versiyon 1950 ile geliyor...
    İnsanlar ve Orklar arasındaki ilk savaşdan on bin yıl önce, Ronark Land dünyası etrafı denizlerle çevrili dev bir tek kıtadan oluşuyordu.KnghtZone denilen bu dev kıta, dünyanın şartlarında yaşamaya çalışan birçok ırkın ve yaratığın yuvasıydı.Bu kıtanın ortasında inanılmaz güçleri olan dev bir göl bulunurdu. Bu gölden çıkan yaratığa Pegasus dendi ve dünyanın içindeki büyünün gerçek kaynağı bu yaratıkdı. Hera Yunan mitolojisinde Zeus'un eşi ve ablası olan tanrıçadır. Roma'da Juno olarak bilinir. Babası Titanlardan Kimera annesi Rhea'dır. Olympos tanrıları arasında kraliçe vasfına sahiptir ve Evlilik Kraliçesi olarak anılır ve her zaman güçlü olanin yanindadir, Pegasus Hera'nin güçlerini ve güzelliğini öğrenince içindeki tutku bir anda alevlenir, birinci düşmani olan Kimera'nin kızını elde etmek için önce babasi Kimera'yi yok etmek zorundadir, muhteşem gölün etrafini ele geçirerek güçlenmeye devam eden El Morad halki Karus'lara karşı büyük bir zafer elde etmiştir ve Pegasus'a bu gölün gücünden dolayi hala borçludur, göl için pes etmeyen Karus Irk'ı Kimera'nin çevresinde güç toplamaya çalışır. Pegasus El Morad Irkını, Kimera'yi öldürmeleri karşılığında gölden tamamen çekilip onlara bırakacağini vaad etti, böylece tek düşmani orclara yakınlığı ile bilinen ve ayni zamanda en büyük düşmani olan Orclar'i tamamen yok etmek için bu muhteşem bir firsatdi. Hera'yi elde etmek için El Morad halkı Kimera ve karus'lara saldirdi. Bu muhteşem hikayade sende söz sahibi olmak için yerini 15 temmuzda yerini al.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.