Şimdi Ara

Ah eski günler ah mi diyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden deru, apos slotlarında yer bulamadığınızı lr magelerin apost'da yatarak kastığı ,Unique çıkınca havalara uçtuğu insanlarin sevinçden kendinden geçtiği Fr magelerin ise graveyard'i boş bırakmadığı bu kadar fazla itemin olmadığı +7 chitin +7 md set olan assasın kral olduğu, okcuların similodona kamp kurup level kastığı günleri mi özlüyorsunuz? Evet bizde özlüyoruz,şimdilerin Knight Online'i herkesin üzerinde unique, full item olduğu bir oyun haline geldi yapılan yeniliklerin bir çok oyuncuyu oyundan soğuttuğunu çok iyi biliyoruz.Bunun için KnightZone Kimera Eski Fire Drake v1453'le Karşınızda, MADEN YOK,BALIK TUTMAK YOK,GENİE YOK .Yeni oyunlar gibi Para kazanmak için EXP PRE,DC PRE,WAR PRE Gibi saçmalıklar yok başka serverlarda olduğu gibi herkesin uniquiesi yok gerçekten emeğinizin boşa gitmeyeceği diğer serverlar gibi 2 ayda kapanmayan bir server ariyorsaniz KnighZone Kimera tam size göre.Daha fazla bilgi için;

Durmadan Eskileri Paylaşıyor, Eskileri Dinliyor, Eskilerden Konuşuyoruz Bizde Eskileri Çok İyi Bilen Bir Ekip Olarak KnightZone Kimera'yla Eskileri Getiriyoruz.
    8 Aylık PK Deneyiminden sonra 19x serverlarda krowaz ve benzeri itemleri ilk olarak biz kaldırdığımızı belirtmek isteriz.
    Fire Drake'e Göre Hazırlanmiş 19xx Server Kalitesinde Madenin Olmadığu Genienin Olmadığı GERÇEK 1534 Fire Drake Server 11 Eylül 20:00 Açılış Tarihi, Eskileri Özliyen Herkesi Bekliyoruz.

www.knightzone.net
    https://www.facebook.com/KnightZone/
    forum.knightzone.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightZone -- 3 Eylül 2015; 5:11:49 >

• yine mi pvp
  • quote:

Orijinalden alıntı: aialkan

yine mi pvp
    Ali bey pvp'lere karşı önyargili olmanizi anlıyorum fakat 8 aydan beri aktif olan bir server burasi araştirabilirsiniz hiç kapanmadi kapanmıcaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightZone

Ali bey pvp'lere karşı önyargili olmanizi anlıyorum fakat 8 aydan beri aktif olan bir server burasi araştirabilirsiniz hiç kapanmadi kapanmıcaktır...

Ntt Game bu pvp oyunlara dava acti telif hakkindan dolayi. Ne dusunuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUGGER -- 25 Ağustos 2015; 19:58:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUGGER

quote:

Alıntıları Göster
    Resimleri görünce ne kadar özlediğimi fakettim orc'ların dünyasını az mı bastık be kovalaması ne kadar zevkliydi. =)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

quote:

Selamlar biz sadece eski günleri getirmek için bir platform kurduk hocam kâr amaçlı olmadığınada emin olabilirsiniz kisisel olarak o günlere hasret kalmıs bir oyuncuyum bizim versionumuz 2x degil ayrica.
  • Pvpler o tadi vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remo8

Pvpler o tadi vermez
    Uskoyla ayni systemi yaptık önyargili olmayip sadece denemenizi tavsiye ederim :)
  • quote:

Uskoyla ayni systemi yaptık önyargili olmayip sadece denemenizi tavsiye ederim :)

Alıntıları Göster
    hayatımda hiçbir oyunun pvpsini oynamadım cahilligime verin beyler cidden soruyorumda pvplerin farkı nedir ?
  • Ah eski günler ah

• teberzin kullanıcısına yanıt
    est.. suanki knight online'nin eski sürümleri dostum
  • Arkadaşlar bu adamın serverına sakın ama sakın başlamayın. Parayı görünce ilgiyi alakayı kesen bir kişi. Serverin ilk zamanları ts'ye kadar gelip sorun dinleyen kişi,parayı bulunca pm'lere bile.cevap vermeyip alt f4 çeken birisi. Bir yardım isteyince sw para olarak zarar ediyor diyen bir kişilik. Aklı olan kişi başlamaz söylim. Bir.de amacının kâr olmadığını söylüyor ahahhayayga.

• Pabliato P kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu + kendinizle çelişiyorsunuz,parai görünce ilgi alakai kesmişiz ts'e kadar geliyormusuz önceden hala clan ts'lerine gidip sorunlari dinliyoruz, sonrada diyorsunuzki sw para olarak zarar ediyor,kusura bakmayın saçmalıyorsunuz.
  • quote:

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu + kendinizle çelişiyorsunuz,parai görünce ilgi alakai kesmişiz ts'e kadar geliyormusuz önceden hala clan ts'lerine gidip sorunlari dinliyoruz, sonrada diyorsunuzki sw para olarak zarar ediyor,kusura bakmayın saçmalıyorsunuz.

Kendime dayanarak söylüyorum. Seninle pmlesmelerimize dayanarak söylüyorum . Hee klan olarak milyar yatıran adamların ts'sine gidiyordun doğru. Bir.şey isteyince ( ben de para yatırmama ragmen) sw zarar ediyor diyip yapmaman. Bu farm serveri da daha fazla para.kazanmak için açtın. Hadi burdan da cevap vermesene birader, herkes görüyor diye , yalandan cevap verme. Başlayacak arkadaşlara yardımcı oluyor,iyi kötü yorumlara açık olman lazim . Benim de pvp serverim olsa, belki karalamak için böyle konuşuyor diyebilirsin/diyebilirler. Öyle bir şey de yok,bunlar gerçekler.

Boşuna para yatırmayın arkadaşlar,bu kaçıncı sw'yi açıp-kapaması.

• Pabliato P kullanıcısına yanıt
    Dostum seni kim gönderdi bilmiyorum ama öncelikle ben daha önce hiç server acip kapatmadım yani hiç sadece pk serverim vardi altına farm acıyorum pk serverimde hala aktif para yatırman önemli değil biz bütün kullanicilarmiiza hizmet veriyoruzki artık oyunda gm sadece kontrol ve destek amaçlı bulunacak support.knightzone.net taleplerinizi buradan yazili olarak ifade edebileceksiniz ve ayrica benim serverim 8 aydan beri hiç database sifirlamadi kapanmadida yorum atarken doğru konuş trollemeye calisma :)
  • Şu zehirden bi kurtulamadık D:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Şu zehirden bi kurtulamadık D:
    Droplarimiz an itibariyle tamamen usko dropu olmuştur fakat biraz kolaylaştirdik
  • quote:

Droplarimiz an itibariyle tamamen usko dropu olmuştur fakat biraz kolaylaştirdik

Alıntıları Göster
    Pvp o günlerin tadını vermiyor , özlemekle kalıyoruz sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

Pvp o günlerin tadını vermiyor , özlemekle kalıyoruz sadece...

Alıntıları Göster
    Selamlar dostum ben 2004 den 2013 e kadar nerdeyse hergün knight oynadim herşey olmasada oyunun o günlerdeki droplari , exp oranlari , itemlerini %90 hatirliyoruz bunun içinde yeni serverlarda para kazanma kaynağı olan maden,balık,afk olarak level item kasmaya son vermek için genie'yi devre dişi bıraktık herkezi en azindan denemesi için bekliyoruz Beta Onlnie Official 11 Eylül 20:00
  • quote:

Selamlar dostum ben 2004 den 2013 e kadar nerdeyse hergün knight oynadim herşey olmasada oyunun o günlerdeki droplari , exp oranlari , itemlerini %90 hatirliyoruz bunun içinde yeni serverlarda para kazanma kaynağı olan maden,balık,afk olarak level item kasmaya son vermek için genie'yi devre dişi bıraktık herkezi en azindan denemesi için bekliyoruz Beta Onlnie Official 11 Eylül 20:00

Alıntıları Göster
    Son 5 gün

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.