Şimdi Ara

ah modem ah !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YhAaa Arklar ya ben modeme gircem giremiyom babam şifresini değiştitirmişmi napmış ... bana yardım ederseniz sevinrim... modemin markası "origo" saygılar...

• arkdaşım modemin arkasında küçük bir bölüm var orayı igneyle 30 saniye kadar modem açıkken basık tut

tüm ayarlarını sıfırlıyor daha sonra modemin içine gir ve kullanıcıadını şifrenmi en baştan yaz ve yapmak istediklerini yap
  • tüm ayarları derken net ayarlarını da mı yoksa sadece kullanıcı şifresi fln mı.... saygılar...
  • ya bi cvp yazın arklar ya n o l u r...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus24 -- 27 Nisan 2007; 16:17:13 >
  • tavsiye etmem. telekomdan alınan kullqanıcı adı ve şifresini biliyormusun ki sen?
  • ya dedim ya babam kendi koydutturmuş galiba giremiom bende sölemioda
  • Hiçbir müdahalede bulunma babanın vardır bir bildiği...
    resrtlersen resetlediğini zaten farkedecektir.
  • yok ya babamın bi bildiği sadece bozarım die korkuyo...
  • modemin resetlemeden kitapçığına bakmanı tavsiye ederim kullanıcı adı ve şifresi kitapta yazar. eğere kitapdaki şifre ile girmiyorsa resetledikten sonra girer resetledikten sonra yapman gereken ayarlar (bazı modemlerde aya otamatik olarak yüklü olabilir)
    vpi : 8
    vci : 35
    protokol : ppoe llc
    llc bazı modemlerde farklı satırda olabilir
    birde kullanıcı adı ve şifreni girip kaydedersin okadar
    ufak hatırlatma kullanıcı adının sonuna @ttnet ekliyorsun .com felan ekleme
  • arklar sayenizde girdim bir 2 şey denedim oldu ama şimdi de de

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/USRobotics/USR9110/USR91102.jpg resmindeki nat yada virtual server
    http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/USRobotics/USR9110/USR91104.jpg

bu resimleri netten buldum origo kullanan yok mu yaff

origo 1 port adsl 2/2+ modem kullanan help me

• kardeş zorunlu olmadıkça resetleme bnm modem sırf reset yüzünden taa fabrikasına gitti yapılmak için..
  • şuan yaşadığınız sorun nedir origo modemle ilgili?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.