Şimdi Ara

ATV Ah be GÜZELİM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az once atv de bu programa denk geldim ve şu anda hayretler içerisindeyim zaten çok televizyon izlemeyen biri olarak televizyon izlememe kararı aldım
    bu kadarına da pes doğrusu
    2 kız pisa kulesı nereye yatıktır sorusuna pisa kulesının pariste oldugunu soyleyerek basladılar
    2 kız ise giyotın nedır sorusuna bayram sekeridir yada kurban bayramında kurbanlardan cıkan ve yenilmeyen parçalardır dedi.
    ayagında kundura sıze ne hatırlatıyor dendıgınde 'aldatıcı aşk hikayesi'(bu ne demekse) diye cevap gelince daha fazla dayanamadım...
    Allah düşmanıma böyle evlat vermesin,neyle besleniyorlar anlamadım kesinlikle birşeyi yanlış yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 22 Haziran 2009; 23:39:58 >

• Hepsi bilerek yapıyorlardır.Bu kadar aptal insan olamaz.
  • pizza kulesi ne ara yapıldı? öyle bir kulemi var?

eleştirmeden önce öğren... Pisa Kulesi
  • Şimdi de ligi ilk 3 te bitiren takımları sordular. Beşiktaş meğersem Ankara, Galatasaray da İzmir takımıymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

pizza kulesi ne ara yapıldı? öyle bir kulemi var?

dogru ama tvde de oyle gectı ben bunu ogrenelı baya olmustu ama ılk ogrendıgım gıbı kalıyor aklımda,bu olayı bırkac kez daha yasamıstım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

Şimdi de ligi ilk 3 te bitiren takımları sordular. Beşiktaş meğersem Ankara, Galatasaray da İzmir takımıymış

fenerbahcede siirt
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

Şimdi de ligi ilk 3 te bitiren takımları sordular. Beşiktaş meğersem Ankara, Galatasaray da İzmir takımıymış

fenerbahcede siirt

Ben de Fenerbahçe kısmını kaçırmıştım, demek Siirt'miş o da. Hadi futbolla ilgilenmiyorlar tamam da, bu kadarı da abartı ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    EEEE... YETER BEEE!!!
    20 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızlar sarışınmıydı ?
  • edit:yanlış konuya mesaj atmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkozan -- 22 Haziran 2009; 23:44:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

pizza kulesi ne ara yapıldı? öyle bir kulemi var?

Kızların yorumundan daha cok atv nın yaptıgına guldum dıebılırım.Mılletle dalga gecıcez dıe koskoca kuleyı Pızza kulesı yaptılar.Kızlarda harbıden felaket bana bı ara yayınlanan Gusel ve Dahı yı aklıma getırdı=)
  • Bu kadar aptal insan olması imkansız ya. Bir de bi tanesi başta dedi ki aptal insanlardan nefret ederim. Hobileri de insanlarla dalga geçmek falan filanmış. Bir de üniverste okumuşlar ya inanamıyorum böyle aptal insanların varlığına. Televizyona çıkmışlar bir de ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burhan*

Bu kadar aptal insan olması imkansız ya. Bir de bi tanesi başta dedi ki aptal insanlardan nefret ederim. Hobileri de insanlarla dalga geçmek falan filanmış. Bir de üniverste okumuşlar ya inanamıyorum böyle aptal insanların varlığına. Televizyona çıkmışlar bir de ya.

onların bu geceden sonraki hayatları bitti bencebilmiyorum kimse onlarla arkadaş olmak istermi?benimle aynı üniversitede okusaydı imza toplardım kaydı silinsin diye,hangi üniversite okumuşlar söledilermi?
  • bide behzat ile süheylin sunduğu sarışınlarla zekiler miydi öyle bi program vardı.onda salağın biri fazıl say' ı biri einstein ' ı bi taneside fatih terim ' i bilememişti uydudan show tv yi silmiştik 3a ya geçene kadar yoktu flash tv yi arada açıyorum hala aynı salak spiker var
  • ayağında kundura neyi hatırlatıyor diye soru mu olur.babam kundura giyiyor.bana onu hatırlatıyor dese hayır mı diyecekler?önce atv düzgün soru hazırlasın.
    kızlardan hata yapmaları istenmiş bence fenerbahçe siirtte - beşiktaş ankarada cevapları cidden söyledilerse deli gömleği giydirsinler bunlara
  • Bir insan, bu kadar salak olamaz olmamalı! Bunların hayatı nasıl acaba düşünmekte bile zorlanıyorum. İnşallah rol yapıyorlarda ya da öyle umuyorum.
  • Bunları görünce Allah'a şükrettim bana bu aklı verdiği için
  • Benim aylık gelirim şu kadar kaç günde seni yatağa atabilirim tarzı bir soru sorsaydılar IQ tavan yapardı
  • üniversite hayallerimin bittiği andır ,, zaten bunlarla yapılcak fazla birşey yok :D
  • piza kulesinin ne olduğunu bilmiyolar biri biliyo ama paristeymiş
  • o kadar olmaz bence kızlar numara yapıyorladır
    bende izledim bi kısmınıda
    ayağında kundura diyince aklınıza ne gelir dediler
    ibrahim tatlısesden girip çapkınlık diye cevapla bitirdiler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.