Şimdi Ara

ATV Ah be GÜZELİM!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RocKMyC

pizza kulesi ne ara yapıldı? öyle bir kulemi var?

eleştirmeden önce öğren... Pisa Kulesi

+1912

aynı şeyi bende farkettim.
    2 aydır sadece gece 01-05 arası tv bakıyordum anahaber tekrarları felan
    bu akşam tv ye bir bakiyim dedim atv gibi kaliteli kanalda kaliteli bir sunucu gördüm izleyiyim dedim ama kalitesiz içerikle karşılaştım.
    yarışmanın 2. ve ya 3. turuna başlamadan önceki reklamda kanal gezerken trt 1 de nasılsınız adlı programı gördüm türkçe'nin yozlaşmasını konuşuyorlardı çok beğendim. fakat atv deki program yüzünden tv yi kapatısım geldi ve dh de konuyu görünce atladım.gif :D
  • pisa kulesi ne tarafa mı yatık?

bi taraftan bakarsak sağa veya sola yatıksa diğer taraftan bakınca tam tersine yatık olmaz mı?

yoksa sorunun esprisi bu muydu?
  • Ya bu programı bende şimdi izledim bende bununla ilgili başlık açmayı düşünüyodum Belki hatırlarsınız çocuktan al haberi diye bir program vardı berna laçin sunuyordu o programla tek farkı bunda çocuk yerine birbirinden salak kızların olması. Hoş, oradaki kızların yerine 5-6 yaşındaki çocukları koysan hiçbir değişiklik olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orjinalden alıntı: Burhan*

Bu kadar aptal insan olması imkansız ya. Bir de bi tanesi başta dedi ki aptal insanlardan nefret ederim. Hobileri de insanlarla dalga geçmek falan filanmış. Bir de üniverste okumuşlar ya inanamıyorum böyle aptal insanların varlığına. Televizyona çıkmışlar bir de ya.

onların bu geceden sonraki hayatları bitti bencebilmiyorum kimse onlarla arkadaş olmak istermi?benimle aynı üniversitede okusaydı imza toplardım kaydı silinsin diye,hangi üniversite okumuşlar söledilermi?

biter mi yahu sende..bilmiyorum kızlar mı bahsettikleriniz erkek m?izlemedim çünkü(herlade kızdır)neyse; aptal ya bunlar çabuk tavlanır her türlü..patlama yaşar ünide bu kızlarla birlikte olmak için..2 iş atarsın hoop kız....

• ?

pisa kulesi ne tarafa mı yatık?

bi taraftan bakarsak sağa veya sola yatıksa diğer taraftan bakınca tam tersine yatık olmaz mı?

cevabı neydi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 23 Haziran 2009; 2:34:42 >
  • Ona bakarsanız birkaç saat önce rastladım şans eseri, Kanal D'de miydi nerdeydi, Kocam Size Emanet adlı programda kadın kocasının vücut kıllarını süpürgeyle temizlemekten bıktığını, goril gibi olduğunu söylüyor, lütfen şu gorili paklayın diyordu.
  • ne yazıkki akıllı insanlardan çok salaklarda para kazanabiliyor bknz: Esra Ceyda gardaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Orjinalden alıntı: arf*

?

cevabı neydi ki?

Ben Güney diye biliyorum ancak bende dediğin gibi düşünüyorum...

Bakış açısına göre bu Doğu-Batı diyede değişmezmi...

Karşına alıp bakınca Güney'e yatık ancak 90 derece yer değiştirirsek Doğu veya Batı gibi görmezmiyiz?

şimdi anladım. ben soruyu sağ-sol diye soruldu sanıyordum.

yok değişmez. mesela kule kuzey kutbuna doğru yatıksa sen nereden bakarsan bak o kule kuzeye doğru yatıktır. ayrıca o dediğin yöntemi uygulamamız için kuzeyi karşımıza almamız gerekir. yine değişen bişey olmaz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

?

cevabı neydi ki?

Ben Güney diye biliyorum ancak bende dediğin gibi düşünüyorum...

Bakış açısına göre bu Doğu-Batı diyede değişmezmi...

Karşına alıp bakınca Güney'e yatık ancak 90 derece yer değiştirirsek Doğu veya Batı gibi görmezmiyiz?

şimdi anladım. ben soruyu sağ-sol diye soruldu sanıyordum.

yok değişmez. mesela kule kuzey kutbuna doğru yatıksa sen nereden bakarsan bak o kule kuzeye doğru yatıktır. ayrıca o dediğin yöntemi uygulamamız için kuzeyi karşımıza almamız gerekir. yine değişen bişey olmaz.

Bende tam anladım mesajımı sildim sen yazmışsın...

Yönler sabittir biz sağ sol olarak karıştırdık... Eğer ilk anladığımız gibi olsa kâbe herkese göre farklı kalırdı...

Bende düşünüyorum adam yandan bakar sağa doğru gider, diğerine göre sola doğru gider...

Neyse milletinde kafasını karıştırdık DOĞRU CEVAP GÜNEY'e doğrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 23 Haziran 2009; 2:55:56 >

• http://en.wikipedia.org/wiki/Pisa_tower
    quote:

Although intended to stand vertically, the tower began leaning to the southeast soon after the onset of construction in 1173 due to a poorly laid foundation and loose substrate that has allowed the foundation to shift direction. The tower presently leans to the southwest.

eskiden güneydoğuya doğru yatmaya başlamış. daha sonra gevşek zeminden dolayı güneybatıya yatmaya başlamış. şimdi de bu şekildeymiş.

ikisinin bileşkesini alırsak cevap güneydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 23 Haziran 2009; 3:00:31 >

• Ben hatırlıyorum birkaç sene öncede Türkiye'nin başkenti İstanbul diyen olmuştu birde Özal'ın resmini göstermişlerdi çoğunun kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu
  • quote:

az once atv de bu programa denk geldim ve şu anda hayretler içerisindeyim zaten çok televizyon izlemeyen biri olarak televizyon izlememe kararı aldım
    bu kadarına da pes doğrusu
    2 kız pisa kulesı nereye yatıktır sorusuna pisa kulesının pariste oldugunu soyleyerek basladılar
    2 kız ise giyotın nedır sorusuna bayram sekeridir yada kurban bayramında kurbanlardan cıkan ve yenilmeyen parçalardır dedi.
    ayagında kundura sıze ne hatırlatıyor dendıgınde 'aldatıcı aşk hikayesi'(bu ne demekse) diye cevap gelince daha fazla dayanamadım...
    Allah düşmanıma böyle evlat vermesin,neyle besleniyorlar anlamadım kesinlikle birşeyi yanlış yapıyorlar

Tv hayatımızın içine edenleri baya bir eleştirmeye kalkışmışsın ama pizza olayıyla sende mıçtın

• ya bunun videolarını bulabilirsem facebook a koycam çok komedy ve çok aptallar yarım saat yarıldım yaw :D:D hele o ilk grup
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkozan

edit:yanlış konuya mesaj atmışım

nasıl becerdin la onu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neonight

quote:

az once atv de bu programa denk geldim ve şu anda hayretler içerisindeyim zaten çok televizyon izlemeyen biri olarak televizyon izlememe kararı aldım
    bu kadarına da pes doğrusu
    2 kız pisa kulesı nereye yatıktır sorusuna pisa kulesının pariste oldugunu soyleyerek basladılar
    2 kız ise giyotın nedır sorusuna bayram sekeridir yada kurban bayramında kurbanlardan cıkan ve yenilmeyen parçalardır dedi.
    ayagında kundura sıze ne hatırlatıyor dendıgınde 'aldatıcı aşk hikayesi'(bu ne demekse) diye cevap gelince daha fazla dayanamadım...
    Allah düşmanıma böyle evlat vermesin,neyle besleniyorlar anlamadım kesinlikle birşeyi yanlış yapıyorlar

Tv hayatımızın içine edenleri baya bir eleştirmeye kalkışmışsın ama pizza olayıyla sende mıçtın

sende

http://en.wikipedia.org/wiki/Pisa_tower

• Geçenlerde Amerika da gezen bir sunucu amerikalı yolda geçen vatandaşlara Böyle sacma sorular soruyordu. Onlarda aynen boyle sacma cevap lar veriyordu. Demek istediğimi anlamışsınızdır.
  • O kızlar tam beyin geriliği yasaşıolar
    Bakın soru şu

Superman işine 100km hızla 30dkda gidiyor
    50 km hızla kac dkda gider ?
    Cvp:15dk diolr
    daha ters orantıyı ayırt edemiolar
  • yazık
  • ATV en izlenmeyecek kanal zaten. Saçmalık konusunda sürekli Bez Bebek yayınlayan FOX'u bile geride bıraktılar.
  • şohretın yolu bu kanallardan gecıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.