Şimdi Ara

ATV Ah be GÜZELİM!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam mallardı ya. Hele biri vardı diyo liseyi zar zor bitirdim. En son ilkokulda kitap okudum filan. Hobileri arkadaşlarıyla alay etmekmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neonight

quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

az once atv de bu programa denk geldim ve şu anda hayretler içerisindeyim zaten çok televizyon izlemeyen biri olarak televizyon izlememe kararı aldım
    bu kadarına da pes doğrusu
    2 kız pisa kulesı nereye yatıktır sorusuna pisa kulesının pariste oldugunu soyleyerek basladılar
    2 kız ise giyotın nedır sorusuna bayram sekeridir yada kurban bayramında kurbanlardan cıkan ve yenilmeyen parçalardır dedi.
    ayagında kundura sıze ne hatırlatıyor dendıgınde 'aldatıcı aşk hikayesi'(bu ne demekse) diye cevap gelince daha fazla dayanamadım...
    Allah düşmanıma böyle evlat vermesin,neyle besleniyorlar anlamadım kesinlikle birşeyi yanlış yapıyorlar

Tv hayatımızın içine edenleri baya bir eleştirmeye kalkışmışsın ama pizza olayıyla sende mıçtın

açıkladım ya dostum gormedın mesajımı sanırım,tekrar acıklayayım ıstersen baya bır zaman once bende yanlıs bılıyordum sonradan dogrusunu ogrendım ama aklımda ılk ogrendıgım gıbı kalmıs zaten kanalda da pizza olarak geçti,yukarıda başka bir arkadaşta söylemiş,yanı o yuzden eskı bılgıyı cılalamıs oldu yanlıs bılgıyle kanalda gordugum yazı.olay bu...elestırırım cunku ben gıyotını 10 yasımda bılıyordum yetermı?

• Kanalda pizza kulesi olarak geçti.
  • Tv programları iyice bozuldu.
  • Bunun gerçek olduğuna inanıyorsan ben de senin zekandan şüphe ederim dostum.Bir insanın bu kadar gerizekalı ve kültürsüz olması mümkün müdür?Hadi bir yere kadar olabilir de bir yerden sonra bünye de izin vermez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***No FeAr***

pizza kulesi ne læ pisa olmasın o

bende öyle dedim
  • çoğu kişi pizza kulesi olarka yazmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

pizza kulesi ne ara yapıldı? öyle bir kulemi var?

eleştirmeden önce öğren... Pisa Kulesi

Bence önce sen biraz araştır. Avrupada dahil dünyanın bir çok yerinde Pizza Tower diye geçer. Pisa dan daha fazla Pizza denir. Yani yaygın olanı ve tüm dünyanın kullandığı odur. Doğru olan Pisa olabilir ama önemli olan insanların nasıl söylediğin zaman neyi anladığıdır.
  • Bu aralar havalar ısındı iyice okadar sıcakki anlatamam
  • sunucuda hale caneroglu
    avrupa yakasından para gelmeyince
  • Bide İzmir'in bir ilçesini vermiş.Ondan sonra en büyük ve en kalabalık ilçesi Selanik'tir dediler.Doğru Yanlışta Erkekler Yunanistanda olduğu için yanlış dediler ve bildiler.Kızlar yarım saat düşünüyor bende reklam arası bitmişmi diye baktım FOX'a tüm gece SmackDown keyfi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.