Şimdi Ara

Aha Sahaya Girdiler! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tarihleri şaşırdım hangi ara bizim taraftar sahaya girdi diyorum meğerse kutlama bugüne alınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

muslerayı gördünüz mü

formayı ters giymiş
  • ilk sahaya dalınması çok masumaneydi bence. koşanların çoğu çocuk gibi neşeli gidiyodu ordaki sunucunun tepkisi aşırıydı bence. ne bu arkadaşım höt köt pöt diyerek mi yönetilir o coşku, şampiyonluk kutlaması bu. gelcez bakcaz gitcez mi

vipteydim. yanımızdan 5-10 futbolcu geçti. ben dahil herkes hurra elmander diye birinin elini sıktım ama kimdi bilmiyorum

sunucunun yapması gereken vericen sarbiye bi konuşcak dağılcak millet (ki öyle yapıldı ve dağılınıldı).

ama ikinci sahaya giriş fenaydı. adamları dövmeye mi koşuyolar, kupayı çalmaya mı belli değil gibisinden

• sahaya yansımışmı gerçektende
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

stadı yakmışız la

Aha Sahaya Girdiler!

• Bırak girsinler. En azından gerçek şampiyonluğu kutluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Bu embesillerin dunku polis arabasi yakanlardan zerre kadar farki yok. Ben diyorum Gs lisi Fb lisi degil mevzu. Mevzu insan olabilmek. Evrim teorisinin kayip halkalari bunlar...

Aynen, keşke biletler daha pahalı olsaydı.
  • Kadıköyü yediler

Aha Sahaya Girdiler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Bu embesillerin dunku polis arabasi yakanlardan zerre kadar farki yok. Ben diyorum Gs lisi Fb lisi degil mevzu. Mevzu insan olabilmek. Evrim teorisinin kayip halkalari bunlar...

Aynen, keşke biletler daha pahalı olsaydı.

Polisin gayet hatası var, evet biber gazı sıkmamalıydı belki çocuklar çok etkilendi (gerçi o maça 7 yaşındaki cocuğu getirenin aklına) ancak emniyet müdürleri kesinlikle sert müdahale yok diye bas bas bağırmış. Ulan adamlar 2 tane polis arabanı benzinliğin önünde terorist gibi ters çevirip yaktılar resmen. 10-20 tane çapulsuzu gözaltına alamadı. 5 öğrenci okul harçları için 2 dakka bağırsınlar 55 çevik kuvvet saçından tutarak göz altına alıyor şu ülkede.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.