tarihleri şaşırdım hangi ara bizim taraftar sahaya girdi diyorum meğerse kutlama bugüne alınmış
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
muslerayı gördünüz mü
formayı ters giymiş
ilk sahaya dalınması çok masumaneydi bence. koşanların çoğu çocuk gibi neşeli gidiyodu ordaki sunucunun tepkisi aşırıydı bence. ne bu arkadaşım höt köt pöt diyerek mi yönetilir o coşku, şampiyonluk kutlaması bu. gelcez bakcaz gitcez mi
vipteydim. yanımızdan 5-10 futbolcu geçti. ben dahil herkes hurra elmander diye birinin elini sıktım ama kimdi bilmiyorum
sunucunun yapması gereken vericen sarbiye bi konuşcak dağılcak millet (ki öyle yapıldı ve dağılınıldı).
ama ikinci sahaya giriş fenaydı. adamları dövmeye mi koşuyolar, kupayı çalmaya mı belli değil gibisinden
sahaya yansımışmı gerçektende
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
stadı yakmışız la
Bırak girsinler. En azından gerçek şampiyonluğu kutluyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
Bu embesillerin dunku polis arabasi yakanlardan zerre kadar farki yok. Ben diyorum Gs lisi Fb lisi degil mevzu. Mevzu insan olabilmek. Evrim teorisinin kayip halkalari bunlar...
Aynen, keşke biletler daha pahalı olsaydı.
Kadıköyü yediler
quote:
Orijinalden alıntı: kubilay baykal
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
Bu embesillerin dunku polis arabasi yakanlardan zerre kadar farki yok. Ben diyorum Gs lisi Fb lisi degil mevzu. Mevzu insan olabilmek. Evrim teorisinin kayip halkalari bunlar...
Aynen, keşke biletler daha pahalı olsaydı.
Polisin gayet hatası var, evet biber gazı sıkmamalıydı belki çocuklar çok etkilendi (gerçi o maça 7 yaşındaki cocuğu getirenin aklına) ancak emniyet müdürleri kesinlikle sert müdahale yok diye bas bas bağırmış. Ulan adamlar 2 tane polis arabanı benzinliğin önünde terorist gibi ters çevirip yaktılar resmen. 10-20 tane çapulsuzu gözaltına alamadı. 5 öğrenci okul harçları için 2 dakka bağırsınlar 55 çevik kuvvet saçından tutarak göz altına alıyor şu ülkede.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme