quote:Orijinalden alıntı: Pozitron~Bu sefer yanlış anons yok amaAlıntıları Göster muslerayı gördünüz mü
quote:Orijinalden alıntı: hagi10bestulen kutlamaların içine ettiler.Bi ara kalabalığın içinde Muslera'yı gördüm sıkışmış kalmış orda
quote:Orijinalden alıntı: Birşeydiyicemiyi güldüm ya heyecan yapmışlar:DBeyinsizler. Ben futbolcu olsam korkarım.
quote:Orijinalden alıntı: hagi10bestulen kutlamaların içine ettiler.Muslera'yı çaldılar lan adam bize lazım.
quote:Orijinalden alıntı: hagi10bestulen kutlamaların içine ettiler.altın semer de vursan farketmeyecek....
quote:Orijinalden alıntı: Dupp muslerayı gördünüz müAlıntıları Göster adamı yediler bitirdiler resmen
quote:Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın GeceyiMuslera'yı çaldılar lan adam bize lazım. Alıntıları Göster Musleraaa
quote:Orijinalden alıntı: SalvatuonYanlış anons yapıldı sanırım Alıntıları Göster abi saçmalık ya herifler kalabalıkta nefessizlikten geberip giderse şaşırmam yani.
quote:Orijinalden alıntı: SalvatuonYanlış anons yapıldı sanırım Alıntıları Göster şimdi bunlar sahadan çıkmazlar da:)
quote:Orijinalden alıntı: aviancaadamı yediler bitirdiler resmen Alıntıları Göster muslera yı kaçırıp fidye isteyebilirler
quote:Orijinalden alıntı: ImperioNBeyinsizler. Ben futbolcu olsam korkarım.Alıntıları Göster Arkadaşlar lütfen sahayı terk edelim, 2-1 miş bursa, lütfen arkadaşlar.