Yahu daha Kenan Doğulu konseri var, bitmedi kutlama.
ilk atlayanı bulup atlayan yerlerini keseceksin. içine etti gösterinin...
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
quote:
Orijinalden alıntı: Çokacıktım
Döndüler tribüne. Ali Dürüst transfer haberlerini yalanlayıp gitti
hadi ya orayı kaçırdım. tüh. neyse daha çok zaman var transfer için
Hocam yok, şakasına dedim ben. Ali Dürüst uçaktaki futbolcuyu bile yalanladığı için...
Aha kafası yarıldı.
sinir oldum kapattım
quote:
Orijinalden alıntı: toffit07
Aha kafası yarıldı.
Kimin?
Bittikten sonra dalsaydılar sıkıntı olmazdı
Neyse sevinmeyi de öğreneceğiz.
Fenerliler şampiyon olduklarını sanıp sahaya girerler,bizimkiler gerçekten şampiyon olup sahaya girerler.Fark bu!
yanlış anons
Ben ordaydim bir suru video cektim.stada girerken bilet kontrolu yoktu herkes beles girdi o yuzden oldu bu sacmalik.
Resım koyan yok mu ya ?? Gorelım meloyu muslerayı...?
Hepimiz Melo'yuz
Bizimkiler de az troll değiller
quote:
Orijinalden alıntı: Praétorian
Hepimiz Melo'yuz
Bunları da ülkeden göndersek mi ermancığım baksana ne ayıp şeyler bunlar böyle halbuki 70 milyonun önünde televizyonda küfür etseler ne kadarda saygın birer yurttaş olacaklardı değilmi.
batı köşeyle güney köşe tarafından bir 50 kişi fırladı hoopppppppp bütün stad içeri.
keşke olmasaydı ama burda salak salak yazı yazanlar kıçını kaldırıp gelseydi de kutlamalarını yapsalardı.
o insanlar oraya eğlenmeye , coşmaya gitti , heyecanlanıp atladılar içeri . ne olmuş yani? sonra geri tribünlere çıkıldı .
futbolcular turunu attı gitti , sonrasında sahaya inilmemesi ilginç olurdu zaten.
herşeyi kuralına göre mi yapacağız arkadaş , aşın bunları .
O değilde yayını mecburiyetten trt3 den takip ettim. Ortadaki GSTV logosu yüzünden bir halt anlamadım. Çeksene şu logoyu abi. Görende kaçak yayın felan yapıyorlar sanacak adamlar.
bugün Manchester dada şampiyonluk sonrası millet sahaya girdi. Olabilecek bi durum. O heyecan ve mutluluktan olsa gerek
İlk defa stada gittim ve böyle rezillik görmedim stad çıkışında resmen izdiham yaşandı ve 1 saate yakın sürede zar zor metroya (ki havalandırması bile kapalı) zor attık kendimizi. Ben kombine almayı düşünüyordum seneye için ama bu iş önümüzdeki sezonda böyle devam edicekse şimdiden vazgeçtim.
Herkes girince biz de girelim dedik sonra arkadaşları kaybettik (forumdan El Cazador) sonra soluma bi' baktım millet Emre Çolak'a sarılıyor gittim ben de sarıldım biraz daha yürüyünce Yiğit'i gördüm ona da sarıldım boş geçmeyeyim dedim. Mükemmeldi ya.
Kutlamalara yakışmadı bence. En sonunda takım içeri girince olsa hadi neyse