Şimdi Ara

Ahh kabuslar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün gece eski sevgilim mesaj attı; yok seni rüyamda gördüm. nası gördün. kötü gördüm anlatamam boşver. (anlatmayacaksan ne yazıyosun be kızım:( ) "trafik kazası geçiriyordun boynun kırılıyordu" falan dedi. internetten bakmış, hastalık para sıkıntısı gibi şeyler ifade ediyormuş. para sıkıntısı her zaman var zaten orası ayrı bir dert..

asıl olan o değil, başta dedigim gibi 'iki gündür sıkıntı yok normaliz' yani kabus falan görmüyorum rüyalarımda ama 2 gün öncesine kadar uykulardan "bi çığlık atarak uyanmalar" falan olacak iş degil. 19 ' a geldim. korku filmi izleyip etkilenme yaşını geçmedik mi yav. o degil korku filmi izlemeyi sevmem ben zaten, izlemem de. E izlemedimde.

işte en son gördügüm rüyayı hayal meyal hatırlıyorum, ciddili öyle insan olmayan yaratıklar falan, ilk defa böyle bişey başıma geliyor. o cıglık atarak uyanmamda, gözlerimi bi açtım evdeki herkesi uykusundan uyandırıp odama toplamışım, valideye sarılıyorum haberim yok. :((

bu tarz bişeyler yaşayan oldu mu diye sormak var bide cümleler arkasında yatan soru olarak.

yoruma açık, müstehcen cümleler kabul etmeyen, yorum konusu **

• Psikoloğa git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha 24 yaşındayım eskiden beri hep böyle kara basan gibi şeyler bulurdu beni 2 yıldan beri sıkıntı olmuyordu en son geçen ay oldu ama ben öyle bir korku yaşamadım hayatımda ya. Yatağımda yatıyorum birşey geziniyor odada herneyse iphone el fenerini açtım yok bişey dedim yattım sonra uyumuşum rüyamda mı artık herneyse yerde küçük siyah bişey bana doğru geliyordu odadan nasıl kaçtım anlatamam ışığı yakıp tüymüşüm :D halılar malılar heryer dağılmış nasıl kaçmışsam artık. Sonra biraz sıkıntı oldu işte uyuymadım allaha şükür şimdi sıkıntı yok allah kimsenin başına vermesin ya..
  • Kim yatmadan önce Fatiha ve İhlas sürrelerini okursa, Allah ona bir melek gönderir ve sabaha kadar onu zararlardan korur. Diye bir hadis var idi sanırım.Ölüm hariç bütün kötülüklerden koruyordu sanırım.Bir dene istersen alışkanlık olur belki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.