Slm, Sizlerle paylaşmak istediğim bazı rüyalarım var. Bunca yıldır hep lucid rüya gördüm ama bunu internette aramak nedir diye araştırmak pek aklıma gelmedi. Fazla uzaklaşmadan özetle 39 yıllık hayatım da gördüğüm bazı rüyaların sınıflandırarak anlatmak istiyorum. başta söylememeliyim haftada en az 3 rüyamı hatırlıyorum.(3 rüya görüyorum-Yani çok sık rüya gören biriyim.) 1- Hep aynı rüyayı görmek: Bu tarz rüyalarımda belli bir zaman aralığında 6 ay gibi hep aynı rüyayı görüyordum. Bazende aynı tarz ama mekanlar farklı 2- 15-25 yaşlarıa rasında daha çok olmakz üzere sıklıkla, rüyanın içinde oludğumu hatta rüyamda kendimi çimdikleyip "of rüyaymış" dediğim, bazen buna üzüldüğüm bazend e sevindiğim zana olmuştu. Sanırım buna Lucid Rüya diyorsunuz. 3- Uçtuğum rüyalar: Bu rüyalarda son 4 yıla kadar fazla yükselememe, uçmayı kontrol edemem gibizorluklar çekmiştim. Ama 4 yıldır Rüyamda uçmamı baya bilinçli bir şekilde yönlendirebiliyorum. uçarken nereye, ne kadar yükseğe ve hatta gösteri yapma durumuna bile geldim. Bir seferinde sırtımda insan bile taşımaya çalıştım.çok yükselemedim. 4- Eski rüyalarımı hatırlama: bundan 20-25 yıl önce gördüğüm rüyayı, bir rüya görerek çok net bir şekilde hatırlamaya başladım. bu hatırladığım genelde 1 de söylediğim tekrarlanna rüyalar. Üstelik bir tanesini de değil birçoğunu hatılarladım. Üstelik bir kaç kez oldu. 5- Bedenimden ayrılma bedeen dönme: Bu 2 sene ilk olan bir durum. Rüyamda bedenimden ayrıldığmı yatakta yatarken kendimi gördüğümü ve korkarak bedenime zorlayarak döndüğümü gördüm. Bedenime dönme sırasında boğulurcasına hissederek uyandım. 6- Hiç Karabasan görmedim. Hatta Karabasanın ne olduğunu 35 imde öğrendim. Öğrendikten sonra da başımın ucunda babmı görüp. konuştum.(not: babam hala hayatta) 7- Rüyalarımda 5 duyu testi yaptım: Rüyalarımda renk, bağırma, silah kullanma, tat, koku ve daha bir çok konuyu test ettim. Bir gün gördüğüm bir rüyamda "aaa rüyalarda koku alamıyoruz." diyerek uyandım. Evet bence konuşuyoruz, tadını alıyoruz, duyuyoruz, hissedebiliyoruz ancak koku yok.
EVET İLK KEZ BÖLE BİŞİYİ İNTERNETTE PAYLAŞTIM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Garip gerçekten
quote:
5- Bedenimden ayrılma bedeen dönme: Bu 2 sene ilk olan bir durum. Rüyamda bedenimden ayrıldığmı yatakta yatarken kendimi gördüğümü ve korkarak bedenime zorlayarak döndüğümü gördüm. Bedenime dönme sırasında boğulurcasına hissederek uyandım
Buna astral yolculuk deniyor sanırsam
bilinçaltına hükmediyosun, güzel şeyler
quote:
Orjinalden alıntı: ApAtHe89
Hiç olmayacak şeyi yaptım ben. Rüyamda sevdiğim kızı öpüyordum. Bundan daha güzel ne olabilir ki!
quote:
Orjinalden alıntı: MuTLu.
quote:
Orjinalden alıntı: ApAtHe89
Hiç olmayacak şeyi yaptım ben. Rüyamda sevdiğim kızı öpüyordum. Bundan daha güzel ne olabilir ki!
ben öpmekle kalmıyordum
ya sizin ya da benim doktora gitmemizde fayda var, ben 2 ayda bir rüya görürüm, onunda rüya olduğu apaçıktır... Ama sizin anlattıklarınız resmen gerçek gibi ve çok sık rüya görüyorsunuz, hangimizde sorun var
bu işe nasıl başlayabiliriz ? bir taktiği var mı ? rüyada uçmak daha doğrusu uçarken bunun farkında olmak ve o heyecanı yaşamak kulağa hoş geliyorda
quote:
Orjinalden alıntı: selim69
Slm, Sizlerle paylaşmak istediğim bazı rüyalarım var. Bunca yıldır hep lucid rüya gördüm ama bunu internette aramak nedir diye araştırmak pek aklıma gelmedi. Fazla uzaklaşmadan özetle 39 yıllık hayatım da gördüğüm bazı rüyaların sınıflandırarak anlatmak istiyorum. başta söylememeliyim haftada en az 3 rüyamı hatırlıyorum.(3 rüya görüyorum-Yani çok sık rüya gören biriyim.) 1- Hep aynı rüyayı görmek: Bu tarz rüyalarımda belli bir zaman aralığında 6 ay gibi hep aynı rüyayı görüyordum. Bazende aynı tarz ama mekanlar farklı 2- 15-25 yaşlarıa rasında daha çok olmakz üzere sıklıkla, rüyanın içinde oludğumu hatta rüyamda kendimi çimdikleyip "of rüyaymış" dediğim, bazen buna üzüldüğüm bazend e sevindiğim zana olmuştu. Sanırım buna Lucid Rüya diyorsunuz. 3- Uçtuğum rüyalar: Bu rüyalarda son 4 yıla kadar fazla yükselememe, uçmayı kontrol edemem gibizorluklar çekmiştim. Ama 4 yıldır Rüyamda uçmamı baya bilinçli bir şekilde yönlendirebiliyorum. uçarken nereye, ne kadar yükseğe ve hatta gösteri yapma durumuna bile geldim. Bir seferinde sırtımda insan bile taşımaya çalıştım.çok yükselemedim. 4- Eski rüyalarımı hatırlama: bundan 20-25 yıl önce gördüğüm rüyayı, bir rüya görerek çok net bir şekilde hatırlamaya başladım. bu hatırladığım genelde 1 de söylediğim tekrarlanna rüyalar. Üstelik bir tanesini de değil birçoğunu hatılarladım. Üstelik bir kaç kez oldu. 5- Bedenimden ayrılma bedeen dönme: Bu 2 sene ilk olan bir durum. Rüyamda bedenimden ayrıldığmı yatakta yatarken kendimi gördüğümü ve korkarak bedenime zorlayarak döndüğümü gördüm. Bedenime dönme sırasında boğulurcasına hissederek uyandım. 6- Hiç Karabasan görmedim. Hatta Karabasanın ne olduğunu 35 imde öğrendim. Öğrendikten sonra da başımın ucunda babmı görüp. konuştum.(not: babam hala hayatta) 7- Rüyalarımda 5 duyu testi yaptım: Rüyalarımda renk, bağırma, silah kullanma, tat, koku ve daha bir çok konuyu test ettim. Bir gün gördüğüm bir rüyamda "aaa rüyalarda koku alamıyoruz." diyerek uyandım. Evet bence konuşuyoruz, tadını alıyoruz, duyuyoruz, hissedebiliyoruz ancak koku yok.
EVET İLK KEZ BÖLE BİŞİYİ İNTERNETTE PAYLAŞTIM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
hocam bu senin yaşadıklarının çoğunu bende yaşadım.bu bedene dönme olayı seninki kadar sık değil sadece küçükken bir kere yaşadım onda da senin dediğin gibi böyle bir boğulma hissi oldu hööööh diye nefes alarak uyanmıştım. çok rüya görüyorum çoğunu hatırlamam,bazen seninde gördüğün gibi aynı tarz rüyalar görürüm. rüya değişik birşey hala ne işe yaradığını anlamış değilim.
Bende okul zamanında pek ruya görmem ama bu tatil zamanında bolca uyumakdanmıdır nedir bi gecede 2-3 ruya gordum coğunuda unuttum.
bi tanesinde bnm cok yakın arkadasım var 5 numara kestırmısdı saçını bende ruyamda kestırıyordum oda vardı ruyada.
bi tanesindede güneş tutulması gibi bişey var güneş kapkara oluyor kapkara güneşin arkadasından uzay gemisi yada helıkopter oyle bısı gelıyor bızım evın penceresinın onune kadar biz perdenın arkadasına saklanıoz felan.
Lucid dream bende istediğim zaman girebiliyorum 2 hafta önce bilinç altımı zorlamıştım. bi kere girmiştim kafamda hayali birini yaratıp en korktugum şey ne diye sormuştum ? oda fazla kurcalama böyle şeyleri demişti ve uyanmıştım sonra tekrar denedim aynı şey oldu bilinç altım söymedi gerçeği hafifte tırstım bayadır girmiyorum. yakında başlıycam tekrar
Aklıma gelmişken google amcaya "astral seyahat" yazdım. İlk çıkan siteye girdim ki, "lucid dream" konusunda bu site tavsiye edilmişti. Birçok şey var. Hatta ruhen vücuttan ayrılmaya yardımcı videolar teknikler fln diyordu görsel olarak. Şu an çok etkilendim. Birazdan duş alıp yatıcam. Teknikleri denemeye başlıycam. Ama içimde aşırı ilginç bir şekilde korku-heyecan-mutluluk-hüzün bir arada. Boğazım düğümleniyor sanki... Hüzünlü bir sevinç var içimde çok garip oldum. Sanki ölümün pembe yüzü gibi....
Bu işe kendimizi fazla kaptırırsak ruhsal çöküntü olabilir. Dİkkat etmek gerekir. Çünkü daha uygulamadan çok değişik oldum ya. Anlatılacak gibi değil. Çok değişik duygular bir arada... Arka plandada within temptation çalıyor belki onun da etkisi vardır. Huzura ereceğimi hissediyor gibiyim...
Daha uygulamadan kafayı sıyırıcam ben uygulayınca nolacak acaba
quote:
Orjinalden alıntı: AurorAbeam
Aklıma gelmişken google amcaya "astral seyahat" yazdım. İlk çıkan siteye girdim ki, "lucid dream" konusunda bu site tavsiye edilmişti. Birçok şey var. Hatta ruhen vücuttan ayrılmaya yardımcı videolar teknikler fln diyordu görsel olarak. Şu an çok etkilendim. Birazdan duş alıp yatıcam. Teknikleri denemeye başlıycam. Ama içimde aşırı ilginç bir şekilde korku-heyecan-mutluluk-hüzün bir arada. Boğazım düğümleniyor sanki... Hüzünlü bir sevinç var içimde çok garip oldum. Sanki ölümün pembe yüzü gibi....
Bu işe kendimizi fazla kaptırırsak ruhsal çöküntü olabilir. Dİkkat etmek gerekir. Çünkü daha uygulamadan çok değişik oldum ya. Anlatılacak gibi değil. Çok değişik duygular bir arada... Arka plandada within temptation çalıyor belki onun da etkisi vardır. Huzura ereceğimi hissediyor gibiyim...
Daha uygulamadan kafayı sıyırıcam ben uygulayınca nolacak acaba
aslında bende denemek isterim son günlerde bende rüyalarıma şekil veriyorum görmek istediğimi görüyorum ve uyanmak istemiyorum şimdi bu astral seyahat falan güzel geldi dolaşmak görmek falan beyin sinyallerini yavaşlatan programlar falan var tırsıyorum şimdi yoksa deniycem
Uzun uğraşlar sonunda elde edeceğiniz bir özellik , çokta zevkli
@ selim69 eğer rüyanda deniz , göl gibi yerlerde isen suyun altında nefes al ve o duyguyu yaşa tarif edilemez bişey.
Karabasan olayına gelince öyle bişey yoktur karabasan dediğimiz şey uyku felçidir.Geçen sene banada oluyordu rüyamda devamlı olarak etraf dönüyor ve yürümede zorluk çekiyordum artık bıkmıstım bu olaydan cep telefonumu her 30 dakika kurar hale gelmiştim en son doktara gittim bunun beynin aşırı zorlanmasına ve meşguliyetine bağladı uyku felçinin amacı ise mesela rüyamızda gördüğümüz şeyleri uygulamaya geçirmemizi engelleyor ve vucudu bir süre devre dışı bırakıyor.
Yine çalışarak rüyanızı bozmadan konuşabilir su içmeye yada tuvalete gidebilirsiniz ama baya zaman alan bir süreç.
1 uyuyamuyom 2 beynim çalışmıyo bendede olurmu?
Ula bu saatte Okudum Acayip Tırstım :S:S:S:S
Koku duyusu olmadığına göre demekki bu olaylar beynin talamus bölümü ile bağlantılı olabilir.Talamus;koku duyusu hariç tüm duyuların toplanma ve dağılma merkezidir.
Ya arkadaşlar bende öyle rüyalardan görmek istiyorum.Rüyada boğulma hissi bağıramama hissi gibi şeyler çok hoşuma gidiyor.Bir keresinde rüyamda birisi beni bıcakla kesiyordu.Resmen acıyı hissetmiştim.Rüyayı hissetmek çok değisik bir duygu ya.Bende baslamak istiyorum ne yapmam gerekli nasıl baslıyabilirim?
ben rüyamda sevdiğim kızı gördüm onlar da bişey mi
eğer uyumadan önce goa trance dinlerseniz lucid veya astral seyehat görmeden bayaa katkı sağlıyor
Ben heroesi fazla etkisinde kalmış olacam herhalde resmen uçup alev fırlatıyordum ama tam yere çakıldığımda uyandım ve rüyanın etkisinden 1 ay çıkamadım