Şimdi Ara

Ahlaksız esnaf (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Adamı koruduğumuz yok ama bu da bir ekmek, su değil sonuçta. Pasta yani.

• Almayın derken gerçekten almayın, yüzüne karşı pahalı bu deyip çıkın gidin dükkandan.

ben çoğu defa imkanım olmasına rağmen bu şekilde çok davrandım. İstenilen fiyat, alınacak ürün/hizmetten fahiş derecede yüksekse herkes baksın kendi işine. Dükkandaysa hiç çekinmem söylerim ki herkes haddini bilsin.

çoğu zaman birşey sorduğunda o gün adama ne kadar lazımsa o kadar söylüyorlar.

çocuğum hariç kendime yaptığım lüksleri kıstım, ev araba alamayan orta kesimin, kendime ne iyilik yaptım bu ara diyerek gittiği lokanta kafeler kaldırmış masa sandalyeyi bekliyorsa, kendileri indirsinler bir zahmet.

bunu bir esnaf olarak yazıyorum, fahiş kâr yapmazsa o gece uyumaz onlar. Maaşlı çalışanın sürekli ezildiği ülke batar, yıkılır ve başkalarınca yağmalanır.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle yaptım zaten. 350 liraya satılan şeyi 500'e satıyorsunuz diye. Fiyatlarınız her hafta yükseliyor maşallah dedim. O yazdıklarımı saçmaladı falan. Adamlar alan var diye geçirdikçe geçiriyor. Kusura bakmasınlar iki hafta arayla %20 hiçbir şeye zam falan gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.