Şimdi Ara

Ahmet çalık nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir ? Banlanmamak için bir şey demiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanser nedeni hocam.
  • Fatih terim in milli takima alip abartisiyla bir anda şişirilmiş genç yaşına ragmen ulkenin en iyi takimlarindan birinde oynamasina ragmen kendini bir gram geliştiremeyen bir balondur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

Fatih terim in milli takima alip abartisiyla bir anda şişirilmiş genç yaşına ragmen ulkenin en iyi takimlarindan birinde oynamasina ragmen kendini bir gram geliştiremeyen bir balondur

Her hangi bir geleceği de olmaz.. alt sıra takımların sıradan bir oyuncusu olur..
  • Biz burada 2-3 bin lira için günde 10 saat çalışırken , yılda milyonları götüren sözde futbolcu
  • Adami 11e koydugunda tudora "hocam ben kaliteli bir futbolcu değilim beni yedek dışında degerlendirme, pozisyon hatası desen bende kademe hatasi desenbende zaten avrupadan benim yaptığım hatayla elendik beni 11e koyma isini bidaha düşün"

Demesini mi bekliyorsunuz. Ahmet caliki alacak vizyonsuzlukta bir yönetim, onu 11e koyacak körlükte, basiretsizlikte bir teknik adam varken biz bu günleri de arayacağız. Suan uefa da şöyle afilli bi ceza patlatsa da dursunla sevgilisi tudor rezil kepaze olup defolsalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençlerde yılmaz vuralı yemişti , o günden beri kılım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***AJDAR MI? MERİÇ ERKAN MI***
    18 yıl önce açıldı
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çöp.....
  • genç milli takımlardan beri takip ettiğim bi oyuncu, çok sınırlı yeteneği var
    basit hata oranı çok yüksek

ilginçtir uzun süredir Türkiye Emre Aşık ayarında bi savunmacı yakalayamadı
  • ahmet'in ilk adımı çok ağır. yeteri kadar agresif diil. bu denayer ile ahmet'i alacaksın 24 saat serdar aziz izleteceksin. stopersiniz siz ne bu kibarlık kol kıracaksınız ayak kıracaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.