Kudur |
Ahmet Davutoğlu hamas liderinin cenazesine katılacağını açıkladı (2. sayfa)
-
-
Dostum, PKK partileri 35 senedir mecliste, Akpden de önce yani, yonetim sizde, güç sizde, dünyaya heyt höyt posta koyan lider de sizde, meclisteki teror partilerini yok etmeye gucunuz yetmiyor mu? Yetiyor da, işinize gelmiyor belki de.
Ayrica siyasetle hic ilgilenmedi bazilarinin çok belli, bugun mecliste kurt partileri olmasa, Turkiyede terore çok daha fazla destek gelirdi kendi halkindan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayılarak oy verdiğimiz yok demcilere oy atmıyoruz okadar.
-
yaşınız küçük değil kayyuma demden önce chp karşı çıkıyor halende hdp kapatılamadı zaten müdahale için bahane aranıyor iktidar saf değil neyi nezaman yapacağını bilir tecrübeli siyasetçi. bana kalsa demi kapatır vekilleri parti yönetecileri diskoya atarım chpninde yarısını atılır teröre destekten.. mavi vatana masal diyerek yunana koz veren bir chpvar okadar basit değil bu işler.
-
Barbunya gelmiş yine dem mem demiş, megri falanda diyecek birazdan, çok sever
İşid e bunlar birkaç heyecanlı genç diyen abd maşası küçük enişte. KK nın kankası
Liselere cep telefonu serbest anlasilan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yerel Seçim benim için genel seçim edasıyla hepsinde Zafer Partisine oyumu verdim.
Ülke için pragmatik doğru taraf budur. Bu partiye değer bir muhalefet bile bulamıyorum . Adam akıllı yapıcı muhalefet yok ülkede! ... Bırak Zafer İktidar olsa ... Tek Partiler sürekli iktidar olmasının zararlarını her türlü görmekteyiz. En başta kendisine Güç Zehirlenmesi. Sonra Danışmanları ... Sonra da dizayn edilmiş sözde Ana Muhalefet CHP sinin aradabir kendi tribünlerine hitaben ama göstermelik AKP ye karşı duruşlarına da TOKUM ! ...
Esasında apolitiğim. Ama karar verilmesi gereken önemli süreçlerdeyiz. Gerçekçi olunursa Zafer gibi şimdilik idare eder. Ama her parti de yozlaşabilir ! ...
Hamas için İsrail ile NOTA verilmediği sürece karşılıklı iktidar partileri kendi seçmenlerine tribüne muhalefetlerine oynanması mutabık olunmuştur.
Göstermelik lafta açıklamalar sözlü ifadeler bunlar netice almayacaktır.
Zaten bu süreçte İsrail ile Türkiye ticari ilişkiler ciddi artmıştır .....
Hamas ta içerisindeki birden fazla el vardır . Hamas maşasını tutan eller çok olması Rusya İran Çin hatta Derin İngiltere ile anında kökten bitirilemiyor...
Belli ki hedef kitlesi cahil kesimler ...
Gerçi CHP in de kemikleşmiş cahil kesimleri onlar da gelişememiş dinozorlar da vardır..
-
bildiğim kadarı ile iç işleri bakanlığı için söz aldı zafer bey yani demcilere oyunuz gitti boşa uğraşmayın.
-
Zafer Bey derken herhalde Prof. Dr. Ümit Özdağ demek istedin ...
Zefer Partiye oy vermiş biri olarak sevindim. Kulislerden öte kesinlik için son ana kadar her şey olabilir. Umarım Ümit Hoca ve ekibi alır ... İktidar tek adam rejimindeki baş değişmeden istediği kadar Dahiliye feriştahı da gelse makamında olması gerekenleri yapamaz veya zorlanır ...
-
ismi aklıma gelmedi. tek adam derken derdiniz demcilere oy vermenizde sizi üzmüyor olabilir o sizi bağlıyor.
-
Ümit Özdağ ı herkes iyi bilir :) ... Cahil kesimler pek bilmez ...
Şu da bir gerçektir : İktidar olacaksan her kesime hitap edebiliyor olman gerekir. Bunu mevcut siyasilerin hepsi çok iyi bilir... MHP liler de DEM filan yeri gelir canciğer kuzu sarması olurlar ... Bunlar içerdekilerin bileceği şeylerdir :) ...
Ek olarak hangi iktidar gelirse gelsin : Bölgesel değerleri okşarlar. Oy tazeleme için :) Veya oy almak için seçim yakınsa ...
AKP bunu yapıyor hem de alasını ... Terörist başının kardeşini veya birbaşkası aranıyor TRT ye çıkartmalar mektup okutmalar.... Megri megriler ... Açılım süreci ... Saçılım sıçılım süreçleri ... AKP yi eleştirdikten sonra CHP ye de sıra gelir elbet ...
-
bir aklıma zafer partisi düşünürken zafer yazdım büyütmenin anlamı yok sizin kadar genç değilim. adam tek başına seçime girse haklıydın.
-
Dostum oncelikle Chpli degilim. Chp nin kurucu ilkeleri ile paralel bir dunyevi bakişim olsa da, Chp li degilim bunu bir cebe koyalim. Son 4 5 seçimdirde hicbir sekilde oy vermedim. Belediye secinlerinde de oy kullanmaya gitmedim bile. Umurumda degil. Bana göre chp ile akp ayni parti ayni kafalar. Ikisi de ceplerinin derdinde vatani ona buna... Neyse.. Uzatmaya gerek yok.
Chp evet kurtlerle dolduruldu bunu bilerek dizayn ettiler zaten. Sorun chp degil. Akp istese asan kesen dünya lideri tetoyü bitiren, dandirik pkk partisini mi kapatamayacak? Asil olay kapatamayacaklari, siyasi olarak pkk ile devlet olarak iletisime gecemezsen de (taninmadigi için) partisini bulundurmak turk devletinin lehine, mecliste teror odakli da olsa bir parti olmasi emin ol (taviz vermek) bu halkin yararina. Bugun Dem partiyi açilmamak üzere kapat. Bir suru ilin var guneydoguda, kimbilir hsngi sehrinde reyhanli benzeri saldirilar , gar saldirilari olur sen düşun. Bu da 2.
Yani akpnin partiyi kapatmamasinin da bir sebebi var.
Bu arada mavi vatani koseye iten, masal demeyip, masalmiş gibi sümen alti eden Akp nin kendisi, hani nerede gemicikler vardi? Orada sondaj yapıyordu. Libya ile olan antlaşmayi nasil oldu da? Yunanistanla orta yol bulacak sekilde revize ediyorlar şu an? Catir catir herkes dogalgaz cikartirken, TC devleti cikartabiliyor mu? Cikartamiyor mu? cikartamiyor. Olay bitmiştir. Lafa bakmam ben.
Milletin gazini sirf dogu akdenizdeki dogalgazi unutturmak icin, karadenizde gaz bulduk masallarina inandirdilar. Boş yere uyumayin. Evet yaşim kucuk degil ama siz yasi kucuk gibi. bu ulkede sag sol partilerinin oyunlari ve masallarina kaptirmissiniz gibi gozukuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teröre bulaşan tarafı yalnız bırakırsınız olur biter eleman teminine bile engel olsanız zaman içimde erir giderlerdi. kendi içimizde yalan dersek dünyayı nasıl ikna edeceğiz..? gaz togg kaan zaten yalandan ibaret ne desek boş bu solcu geçinen sizlere. tezkereye evet diyemenler bi zahmet uzak dursunlar özallı yıllarıdı biliyorum onada diktatör dediler ermenistana 2 bomba düşer diyince adamlar hizaya gelmişti. güneydoğu sorununa el atınca öldürüldü. oyun büyük israil devleti görmek anlamak isteyene.
-
bazıları korkudan gidemiyor...
kardeşinin cenazesine...
yas ilan edip...
yerinde duruyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 2 Ağustos 2024; 14:38:34 > -
-
Cenazeye niye gitmedin ahmet seni bekliyorlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X