Şimdi Ara

Ahmet Davutoğlu hamas liderinin cenazesine katılacağını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihadçı terör örgütlerine duyduğu sempati nedeniyle türkiyeyi savaşa sokup ekonomisini ve demografisini bir daha düzelmemek üzere batıran davutoğlu terör örgütü hamasın bu sabah etkisiz hale getirilen liderinin cenazesine katılacağını açıkladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KK’nun eski kankası tescilli terörisn cenazesine katılacakmış nedense hiç şaşırmadım. Cenazede adam kaçırmanın, konser basıp 100 kişiyi öldürmenin, kafa kesmen inceliklerini tartışırlar artık. Barbar sürüsü. Ben israil’in yerinde olsam bir güdümlü füze de teröristin cenazesine atardım da çöpün pisliğin bizim tarafımıza karışan kısmı da temizlenmiş olur

Ahmet Davutoğlu şey değil mi ya hani sizin seçim zamanı ölümüne savunduğunuz Altılı masanın en güçlü figürlerinden birisi olan ?

Hani şu CHP listelerinden seçime giren ve 10 milletvekili alan. Hatta seçimler kazanılırsa İç işleri bakanı veya dış işleri bakanı olabileceği konuşulan hatta partisine 2 bakanlık vaad edilen kendisininde Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı Ahmet Davutoğlu dimi söz konusu kişi ?

CHP'nin ittifak ortağı olan yani !

• Boş adamın boş işleri bunu anca kk gibi bir başka boş kaale alırdı aldı da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Davutoğlu hamas liderinin cenazesine katılacağını açıkladı

Katılmaz mı katılmaz mı :)

Bak daha kimler katılacak.

• İhvancı olmak bunu gerektirir.

• KK’nun eski kankası tescilli terörisn cenazesine katılacakmış nedense hiç şaşırmadım. Cenazede adam kaçırmanın, konser basıp 100 kişiyi öldürmenin, kafa kesmen inceliklerini tartışırlar artık. Barbar sürüsü. Ben israil’in yerinde olsam bir güdümlü füze de teröristin cenazesine atardım da çöpün pisliğin bizim tarafımıza karışan kısmı da temizlenmiş olur

• astegon kullanıcısına yanıt

Soldaki erkek arkadaşı galiba elini tutuyor 🥰🥰🥰

• Ahmet Davutoğlu şey değil mi ya hani sizin seçim zamanı ölümüne savunduğunuz Altılı masanın en güçlü figürlerinden birisi olan ?

Hani şu CHP listelerinden seçime giren ve 10 milletvekili alan. Hatta seçimler kazanılırsa İç işleri bakanı veya dış işleri bakanı olabileceği konuşulan hatta partisine 2 bakanlık vaad edilen kendisininde Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı Ahmet Davutoğlu dimi söz konusu kişi ?

CHP'nin ittifak ortağı olan yani !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Ahmet Davutoğlu hamas liderinin cenazesine katılacağını açıkladı
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

İttifak ortağını eleştirdim diye sinirlenmedin umarım ?

Tamma ya Ahmet Davutoğlu'na toz kondurmam madem sizin için bu kadar önemli ve değerli. Bir daha ki seçime 10 değil 20 vekil verirsiniz. 2 değil 5 bakanlık verirsiniz olur biter ne diyeyim.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Davidoğlu kripto Musevidir pardon kripto Müslüman .

Sevmem. Özellikle saçma sapan poltikalarıyla. Dışardan gelmiştir! Siparişler. Siyasette bu hazıra konuşuyla parti bile kurdu !

Suriye den Türkiye'ye füze atarız da gireriz demiştir ... Başka neler de yapmıştır ortada.

Günümüzdeki Türkiye nin bu halde olmasının yegane nedeni Davidoğlu dur ...

• tipik cahall israil terör devleti lübnan filistinden sonra yunanistanamı yürüyecek.Ahmet Davutoğlu hamas liderinin cenazesine katılacağını açıkladı 

• Oylarına talip olduğu zümrenin ne düşündüğünden haberi yok...

Şu anda 3-5 siyasal islamcı dışında Filistin'i zerre takan yok.

• Kılıçdar sağolsun hem iktidarı ampule tekrardan teslim etti hem de bunları meclise soktu.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Adam aday degisse kazanilacak seçimi kendini zorlayarak kaybetti

Dünyada ben bu kadar büyük bir basarisizlik ne gördüm ne duydum tarihte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Knk son konuma gel ticaret konusunda gercekleri acikladim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

20 yıldır ppkyı meclise taşıyan chpye tek lafınız varmı mesela neden deme bukadar yakın duruyorlar.

• KK iyi ki kazanamamış.....

KK kazansaydı;

1 Akp güçlenerek tekrar iktidara gelebilirdi,( şimdi iktidarda ve kendi kendini bitiriyor)

2 Küçük enişte gibi biri CB yardımcısı olacaktı.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

CHP li değilim ... CHP ye oy vermişliğim de kötünün iyisi elde bu vardı diye . CHP zaten kapatılmış bir partidir. Algısal olarak açılması bir anlamı yoktur ...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.