Şimdi Ara

Ahri Hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ahriye cd mi? wtf?? ahriye böyle çılgın itemler kasma sen aman diyeyim
  • Bence de çok iyi bir hero.
    Manan çok çabuk bitebiliyor sürekli skill spamlama arada haras için q kullanabilirsin. Combo için de durduğun yerden e tutturamayacağını düşünüyorsan yürüme çünkü karşıdaki adam anlayabilir. Ultin ile yaklaş e q w at ulti ile etrafında dolan veya skillerinden kaç flash attıysa o tarafa git ultinle işte duruma göre sonra ölür zaten q gidiş dönüş tutturmuşsan.
    Ve ben ilk item olarak ölümateşi pençesi (deathfire grasp) çıkıyorum cd için zaten izlediğim birçok streamde de böyle yapıyorlar. Botu erken tamamlarsan iyi olur. Sonra bir rabadon rylai hiçlik değneği felan alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yeri burası deil. Şampiyon ve kostümde aç qnq. Konu kilit üye ban
  • nerf gelir yakında turnuvalar ahriden geçilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Orijinalden alıntı: Mamki

quote:

Öpücüğü tuttur yeter.

Kombosu E > qwwqqwfwqfwqfwq

OMG ahri op damage lol /all stop feeding ahri noob ım not feeding gj ahri thx team

Öpücük 2 kere başarısızlıkla sonuçlandı .. Minyonların arkasından geçiyor sandım, geçmiyormuş lol

R ile minion wave'ini atlattıktan sonra kombonu yap. Q W Biraz temizle minion wawe'i gelip daire oluşturduktan sonra kombonu yap. Yoksa yeni gelen wave sana engel olur.

Birde ultin için mutlaka CD al. Yakalamak için değilde genellikle kaçmak için kullan ultini çünkü kaçma skilin yok.

Birde Chalice al Athene tamamla. CDler uzun geliyorsa yinede Blackfire Torch al. 1600 + 820'lik CD itemi olan.

Manan çok çabuk biter earlyde arap sabunu gibi kullanma skillerini. Hatta W'yi kullanma bile. Arada Q at.

Chalice aldıktan sonra rahatlarsın ama mana potu al yinede. %35 spellvampın var onu boşa harcama OP.

Chalice aldıktan sonra rahatlarsın zaten. Q spamla yeter canı azaldı ulti kombo ignite FB alırsın.

Son olarak Rylai almayı unutma. Hem spam yaparken aynı zamanda slowda verirsin bu kaçma/kovalama olaylarında yardımcı.

Hafif tanky çık çok değil yoksa çok kırılgan kalıyor. Rod duruma göre çık. Bazen ben 2. item olarak çıkıyorum onu. MS düşü onun için M.Pen botunu hızlı tamamlamaya bak. AS yüksek çoğu APC gör iyi farm yapabilirsin.

Dominion oynarsanda kesin win.

Kassadinin karşısına alınabilecek bir şampiyon (herkes bunu soruyor), iyi oyunlar

Sen tavsiye verme.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mamki

quote:

Öpücüğü tuttur yeter.

OMG ahri op damage lol /all stop feeding ahri noob ım not feeding gj ahri thx team

Öpücük 2 kere başarısızlıkla sonuçlandı .. Minyonların arkasından geçiyor sandım, geçmiyormuş lol

R ile minion wave'ini atlattıktan sonra kombonu yap. Q W Biraz temizle minion wawe'i gelip daire oluşturduktan sonra kombonu yap. Yoksa yeni gelen wave sana engel olur.

Birde ultin için mutlaka CD al. Yakalamak için değilde genellikle kaçmak için kullan ultini çünkü kaçma skilin yok.

Birde Chalice al Athene tamamla. CDler uzun geliyorsa yinede Blackfire Torch al. 1600 + 820'lik CD itemi olan.

Manan çok çabuk biter earlyde arap sabunu gibi kullanma skillerini. Hatta W'yi kullanma bile. Arada Q at.

Chalice aldıktan sonra rahatlarsın ama mana potu al yinede. %35 spellvampın var onu boşa harcama OP.

Chalice aldıktan sonra rahatlarsın zaten. Q spamla yeter canı azaldı ulti kombo ignite FB alırsın.

Son olarak Rylai almayı unutma. Hem spam yaparken aynı zamanda slowda verirsin bu kaçma/kovalama olaylarında yardımcı.

Hafif tanky çık çok değil yoksa çok kırılgan kalıyor. Rod duruma göre çık. Bazen ben 2. item olarak çıkıyorum onu. MS düşü onun için M.Pen botunu hızlı tamamlamaya bak. AS yüksek çoğu APC gör iyi farm yapabilirsin.

Dominion oynarsanda kesin win.

Kassadinin karşısına alınabilecek bir şampiyon (herkes bunu soruyor), iyi oyunlar

Kassadinin karşınına alınırmış asdgjdslkghghghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

• Fizzle 17/5/3 tarzında bir skorum var 103 farmdaydım son hatırladığım 140 falan bitmiştir. Tek tek yakalayıp kesiyorum adamları ahri 7/8/10 gidiyor Atıyorum R gerisi yok e atarsam veya q atarsam 1 öpücük (güdümlü atıyor ) gerisini biliyorsunuz. Fizz ahrinin hard counteride sorun bende mi? Adamın öpücüğü harbi güdümlü ama.
  • Q skilini iyi atman gerek 2 türlü damage vurur gidiş ap gelirken de true damage yani Q skilini ne kadar uzakta adama tutturursan true damage vurma şansın o kadar fazla olur

eğer Q tutturamıyorsan W fulle derim W yaptıktan sonra Q daha iyi olucaktır
  • sırasıyla yazmıyorum ama kasman gereken 5 item her zaman bunlar deathfire rabadon abyssal zhonya void bunlar dışında gidip rylai falan alma çok useless olur
  • Kod adı : DFG
  • quote:

Öpücüğü tuttur yeter.

you speaking op

and.. don't feed ahri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglargra

ahri iyidir.Ben ilk ahrimi pentayla atmıştım.

Bu terste bir işlik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adacem

nerf gelir yakında turnuvalar ahriden geçilmiyor

+1

Popülerliği yoktu tekrardan attı ve turnuvalarda çok picklenmeye başladı.
    Ve çoğu kez foruma girdiğimde ahri vs başka heroları almada yardım iteyenleri görüyorum milletin gözüne takılmış nerf gelesiye kadar böyle devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

quote:

+1

Ve çoğu kez foruma girdiğimde ahri vs başka heroları almada yardım iteyenleri görüyorum milletin gözüne takılmış nerf gelesiye kadar böyle devam eder.

Her popülerlik nerf getirmez.

1- Ne kadar Nerf yesede skillseti OP

2- Şuan gayet dengeli.
  • Çok iyi bir şampiyon al bence.
  • quote:

quote:

quote:

+1

2- Şuan gayet dengeli.

Bunu biz biliyorum peki Riot biliyormu dengeli olduğunu ?
    :D

Popülerlik derken Diana aklıma geldi.

Bide Spy bülteni ne zaman gelecek seviyorum o konularını :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

2- Şuan gayet dengeli.

Bunu biz biliyorum peki Riot biliyormu dengeli olduğunu ?
    :D

Popülerlik derken Diana aklıma geldi.

Bide Spy bülteni ne zaman gelecek seviyorum o konularını :)

Biliyorum ama yarım saat çeviriyorum gelen 10 cevap. Sonra aşağıya gidiyor.

Emeğe saygı olsa devam ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.