Şimdi Ara

Ahşap Mod yaptım. Güzel olmuş mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla kırk yıl uğraşşam beceremem super olmus
  • o kasanın aynından bendede var bende yanına bi pencere actım pleksi koyacam kasanın rengini degisecem ama ne renk yakışır diye düşünüyodum bu ahsap işi kafama yattı bende böle yapayım bari
  • Çok antika duruyor ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz bu arada işçilik güzel omuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Çok antika duruyor ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz bu arada işçilik güzel omuş

Zaten antika, celeron 1700
  • uğraştına deymiş süper
  • eline sağlık ahşap hoş duruyo
  • çok hoş olmuş gerçekten. en azından değişik bir hava katmış. ara sıra değişiklik şart.
  • güzel olmuş
  • özellikle klavye çok güzel olmş
  • Hocam maun kullansan mükemmel olurdu gerçi o da çok pahalı ama
  • Süper çalışma eline sağlık...
  • guzel olmus arkadasların dedıgıne katılıyorum on tarafa brıseyler yap cok sırıtmıs (cd oldugu yerdekı beyaz olan kısım) monıtore de guzel bısı dusunuyorsundur aynı monıtoru kulanıyoruz degısık bısı yaparsan bende yaparım cok hosuma gıttı
  • çok güzel olmuş. araç içini kapladıkları malzeme ile aynıysa çizilmio bunlar bildiğim kadarıyla. hem dayanıklı hem şık yani. bide buna benzer sticker benzeri ürünler mutfak için rafları falan kaplamada kullanılıo. onlar da belki bu amaç için kullanılabilir. ben şahsen modifiye işiyle uğraşan dükkanlardan bulabilirsem karbonfiber görünümlü sticker alıp kasayı kaplamayı düşünüyorum. güzel çalışma tebrikler
  • eline sağlık çok güzel olmuş
  • walla bnm zevkıme uymuyor ama ıscılık kalıtelı ona sozum yok emege saygı
  • Rockford ağır olmuş be kardeşim..Yemek odası havasında..Ama bende antikayım,cd rom slotlarının oralarıda kaplamak lazım.Çook beğendim ellere sağlık..
  • ben klavye yi sevdim cok iyiy durmuş
  • cok guzel olmus ya.harbiden cok begendim.gule gule kullan arkadasım.

ama diger arkadaslarında dedigi gibi.bi kac eksik war.mesela cd rom yuvalarını da kaplatabilirsin.hatta cd rmun on kapagı cok rahat cıkıyor.onu bile kaplatabilirsn.o zaman super olur bence.
    tabi bu benım gorusum herkesin zevki farklıdır sana uymayabilir dimi

• çok güzel düşünmüşsün. eksiklerde zamanla giderilir. hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.