o kasanın aynından bendede var bende yanına bi pencere actım pleksi koyacam kasanın rengini degisecem ama ne renk yakışır diye düşünüyodum bu ahsap işi kafama yattı bende böle yapayım bari
Çok antika duruyor ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz bu arada işçilik güzel omuş
quote:
Orjinalden alıntı: MMXex
Çok antika duruyor ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz bu arada işçilik güzel omuş
Zaten antika, celeron 1700
uğraştına deymiş süper
eline sağlık ahşap hoş duruyo
çok hoş olmuş gerçekten. en azından değişik bir hava katmış. ara sıra değişiklik şart.
güzel olmuş
özellikle klavye çok güzel olmş
Hocam maun kullansan mükemmel olurdu gerçi o da çok pahalı ama
Süper çalışma eline sağlık...
guzel olmus arkadasların dedıgıne katılıyorum on tarafa brıseyler yap cok sırıtmıs (cd oldugu yerdekı beyaz olan kısım) monıtore de guzel bısı dusunuyorsundur aynı monıtoru kulanıyoruz degısık bısı yaparsan bende yaparım cok hosuma gıttı
çok güzel olmuş. araç içini kapladıkları malzeme ile aynıysa çizilmio bunlar bildiğim kadarıyla. hem dayanıklı hem şık yani. bide buna benzer sticker benzeri ürünler mutfak için rafları falan kaplamada kullanılıo. onlar da belki bu amaç için kullanılabilir. ben şahsen modifiye işiyle uğraşan dükkanlardan bulabilirsem karbonfiber görünümlü sticker alıp kasayı kaplamayı düşünüyorum. güzel çalışma tebrikler
eline sağlık çok güzel olmuş
walla bnm zevkıme uymuyor ama ıscılık kalıtelı ona sozum yok emege saygı
Rockford ağır olmuş be kardeşim..Yemek odası havasında..Ama bende antikayım,cd rom slotlarının oralarıda kaplamak lazım.Çook beğendim ellere sağlık..
ben klavye yi sevdim cok iyiy durmuş
cok guzel olmus ya.harbiden cok begendim.gule gule kullan arkadasım.
ama diger arkadaslarında dedigi gibi.bi kac eksik war.mesela cd rom yuvalarını da kaplatabilirsin.hatta cd rmun on kapagı cok rahat cıkıyor.onu bile kaplatabilirsn.o zaman super olur bence. tabi bu benım gorusum herkesin zevki farklıdır sana uymayabilir dimi
çok güzel düşünmüşsün. eksiklerde zamanla giderilir. hayırlı olsun.