Şimdi Ara

Ahşap Mod yaptım. Güzel olmuş mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok güzel olmuş arkadaş. monitörüde yapsaydın tam takım olurmuş...görünüşü 4000 ytl filan eder
  • dostum harbiden süper olmuş çok sexi görünüyor...monitöre de yakışır ne de olsa çıkartma değilmi?

dikkat et kurt işlemesin
  • bende yapmak istiyom kasa modu yaaa ama kasa yokki laptop kullanıyom artık alcam boş psusuz bi kasa modlucam sırf zevk olsun diye koycam başucuma

bide acaba notebooku modlasan nası olur ama garantisi gidcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emcyaman -- 26 Temmuz 2006; 23:56:00 >
  • ne olursa olsun ahşap güzel duruyo bence çok hoş olmuş ama kapaklarıda kaplamalısın bence
  • hani şu mercedeslerin yenileri varya işte onların içide ahşap . aynı onlara benziyo. gerçekten çok güzel olmuş tebrikler..
  • Harbi bende mercedeslerdeki Ahşap kaplamaya benzettim eline sağlık
  • kasan güzel olmuş fakat yan ve üst tarafına birşeyler düşünebilirdin.
  • evet 5" kapakları biraz garip durmuş ama genelde güzel olmuş monitör ve fareyi de kaplatırsan daha güzel olur tabi bunların hepsi sonuçta para fikir vermesi kolay
  • Saolun arkadaslar, begendiginize sevindim. Dediginiz dogrultuda ozellikle cdrom kapaklarını kaplatıcam. Sunu da belirteyim, bu cıkartma degil, direk malzemenin ustune giydirilmiş maun desen. Eger reklam olmazsa yaptırdıgım yerin websitesini verimwww.desensan.com oha dersiniz nerden aklına geldi diye;)
  • walla ahşap mod bana göre deil ama işçilik güzel
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTK -- 1 Mayıs 2009; 22:47:12 >
  • güzel ve sade bi çalışma olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.