Şimdi Ara

Ahşap Mod yaptım. Güzel olmuş mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle keşke adam gibi bi fotograf makinam olsaydı cunku gercekte resimdekinden cok daha canlı ve güzel. Yine de yorumlarınızı esirgemeyin. Kasam eski everest marka bi kasaydı. Aslında BMW tipindeki kasalardandı. Bildiğim bi dukkanda 3boyutlu yuzeylere bu sekilde desen verebiliyorlar. Gittim kasanın önünü, yan kapağını ve klavyeyi ahşap kaplattım :) Normalde kasanın kapaklarını kullanmadıgım ıcın resimlerde yanlar acık. Bi tane kapak buldum ama o da kucuk geldi. Neyse ahşap kaplamanın uzerinde vernik var. Pırıl pırıl parlıyor. Sizce nasıl? Güzel olmuş mu?

• güzel bir çalışma olmuş ancak keşke kasanın üst kısmınıda aynı şekilde ahşap ile kaplasaydın.Ön paneldeki cdrom'un altından itibaren de ahşap yapabilirsen daha güzel olur

Buda benim kasam,akşama daha iyilerini çekicem şuanlık bu var elimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 20 Temmuz 2006; 18:46:51 >

• güzel duruyor dostum. çok pahalı havası katmış...
  • çok başarılı bi çalışma tebrikler
  • Tebrik ederim, çok güzel iş çıkarmıssın. Şöyle bu tip çalışmalar yapan arkadaşlar calısmaları sırasında bir bir anlatarak yapsalar çok güzel olacak .. tek tek herşeyin fotoğrafını çekseler, birkaç konu koyuldu son günlerde yabancı cok profesyonel çalışmalar. Eminimki bilen arkadaşlar bu tip amatörce yaptıkları işleri paylastıkca yeni fikirler ortaya çıkacaktır.
  • Ahşap süper olmuş dostum.Klavye modlanmış ama bir eksik var: Monitör ve mause......Tam takım olduğu zamanki fotolarıda bekliyoruz
  • aynı kasadan bendede var bir benimkine bakıyorum birde buna
    birde kaplamayı nasıl yaptın boyama olamaz sanırım mebran press ile yaptın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değişik olmuş yaw ben beyendım emeğe saygı..
  • Tamamı olursa bayar, ancak o everest yazısı havayı bozuyor. Alt taraf zaten BMW'yi çağrıştırıyor bir de o everest yazısı olmasa
  • çok farklı ve güzel bişi olmuş hakkaten
  • Çok güzel olmuş dostum eline sağlık klavye çok hoşuma gitti
  • gayet güzel. eline sağlık
  • eline sağlık, çok hoş
  • Dostum cevizden mi yaptın
  • Saolun arkadaşlar. Bu boya degil, aslında otomobil icinde ahsap kaplamalar olur ya, onu yapan bi yer var. Malzeme düşünün 3boyutlu, normalde yapıstırma ile girilemeyecek, girintili cıkıntılı yerleri ozel bir sistemle bu sekilde kaplıyabiliyorlar. Hatta degisik desenler de var, şimsek gibi, mermer gibi, pitikare gibi.. (Reklam olmasin isteyenlere yerinin adresini verebilirim). Oraya kasanın kaplanmasını istedigim yerlerini goturdum, kaplattım. Monitörü ve mouseu da sonra bi zaman gotururum inşallah :)
  • Ücreti ne kadar peki
  • İşçiliği ile beraber 40 milyon dostum.
  • hocam walla çok güzel olmuş. Eline sağlık.
    Ama bence Klavvye tuşlarını siyah yap.
    Kasanın önündeki cd rom kapaklarını da toz siyaha boyarsan daha güzel olur ;)
    Beyaz biraz sırıtmış. Siyah sanki daha asil durur.
  • orda monıtor uzaylı gibi duruyor zaten onuda kaplatman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep

orda monıtor uzaylı gibi duruyor zaten onuda kaplatman lazım

monitörün orjinali zaten hoş duruyor, kaplatınca kim bilir nasıl olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.