Şimdi Ara

Aida 64 Stres Test de Hata Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı yeni topladım. Daha toplayalı 2-3 hafta kadar oldu. Özellikleri imzamdaki gibi olup bugün AIDA64 de Stres Testi yapmak istedim. Testi iki kere başlattım. 1. test de 3dk 39sn sonra aşağıdaki gibi bir hata verdi. Bir sonraki test de 3dk 38sn sonra hata verdi. Bu hatayı neden alıyorum ? Test sırasında hem Corsair Link'den hem de MSI Command Center'dan sıcaklıkları sürekli kontrol ettim. En yüksek MSI Command Center'dan 71 dereceyi gördüm. Boştayken de sıcaklık genelde 30 civarında oluyor. Sistemimde oc yok. Sadece RAM'lerde XMP açık. Sıvı soğutmanın üzerindeki fanları da gerek BIOS'dan gerek Corsair Link'den ayarladım. Ancak benim ayarladığım gibi çalışmıyor sanırım. Yada ben bir yerlerde hata yapıp ayarladığımı zannediyorum. Örneğin Corsair Link'den 65 dereceye geldiğin fanlar %100 çalışsın dedim. Test sırasında 65 dereceye geldiğin hiçbir şekilde %100'le falan çalışmadı. Bu şekilde çalışsa en azından fan sesinden bu durumu yine anlardım. Ayrıca nereden ayarlamak en sağlıklısı ? BIOS'dan mı Corsair Link'den mi ? Bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlardan destek bekliyorum. Bu arada sistemimde şuan için bir ekran kartı takılı değil. Yani HD630 kullanıyorum. Sıvı Soğutmanın montajını yaparken üzerinde gelen macunu değiştirmedim. Yani orjinal macunu var üzerinde. Son olarak tüm sürücülerim ve BIOS'um da güncel.

Aida 64 Stres Test de Hata Alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerdoan -- 21 Nisan 2017; 21:27:38 >

• Sistemi test ederken sol taraftaki tikleri tek tek işaretleyip mi test ettiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.