Aidata dizüstü bilgisayarıma format atmak istiyorum..Sebebi de internetten bir virüs programının sitesine sürekli bağlanması..Beni başka sitelere sitelere yüklemesi..
1.Her zaman delete ile biosa girerken şimdi giremiyorum..win xp cd takılı durumda değilken Doğrudan windows açıyor..
2.cd takılı olduğunda biosa girmiyor..bazen windows açılıyor..bazen de kur kendiliğinden çalışıyor..
3.Tabii yeniden başlat yaptığımda uygulama hatası...msngr.exe..başlatma dll hatası diyor..
Acil yardım..format atmam ve biosa girmem gerek.. (f12 de denedim..)
cd den boot edebiliyorsan format atabilirsin ayrıca f1 ve f2 yide deneyin içinde cd olmadan.format atmada hata veriyorsa cd de okuyamayabilir.
arkadaşım mutlaka format atmanıza gerek diye birşey yok.
o virüs dediğiniz şey zannederim bir spyware olabilir. bunu temizlemek için windows defender gibi Ad-aware personal gibi iyi bir spy yazılımı kullanın bir virüs taramasıda yapmayı unutmayın
nod32 nin son sürümü ile tarama yaptım..birkaç trojan buldu..sildirdim..aç kapa yaparak girdim..belli aralıklarla ''Şüpheli dosya'' uyarısı yapıp..her zaman farklı sitelere bağlanıyor..Genelde de virüs programlarının satışını yapan sitelerine doğrudan bağlanıyor.. nod 32 yi kaldırdım avast kurdum..arama yaptırdım..temiz diyor..
sıkıntım
biosa delete f2 f5 ve f10 ile girmeyi denedim..olmadı..windowu açıyor..Ayrıca sistem geri yükleme yapmaya çalıştım..1. 2 gün hafta 1 hafta geriye gittim..sistem gei yüklemeye de izin vermiyor..
Son olarak servise mi göndersem..bu da 1 hafta önce gelmiyor.