Şimdi Ara

Topladığım pc biosa girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İncehesaptan topladığım yeni toplama kasam dün geldi. Bios ekranına klasik yöntemlerden girmeye çalışıyorum ama siyah ekrana düşüyor pc. Konuyla alakalı incehesaba mail attığımdaysa bir bilgisayarcıdan destek almam gerektiği söylendi. Biosa nasıl girebilirim arkadaşalar? ya da bu ciddi bir sorun mudur?
    Anakartımın modeli;
    1 x Gigabyte B450M S2H Soket AM4 mATX Anakart

• Bios arayüzüne mi giremiyorsunuz? Fotoğraf atmanız mümkün mü ? Hangi tuşlara basıyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bios araıüzüne giremiyorum. Güç tuşundan hemen sonra del, f1,f2,f5,f7 gibi tuş kombinasyonları denedim olmadı normal olarak PC masaüstüne geliyor. F12yr bastığımda ise hiçbir şey açılmıyor, siyah ekranda kalıyor PC.

Anakartımın modelinde f12 tuşuna basıp giriliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 5 Mart 2020; 10:53:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigabyte anakarlarda del tuşuyla giriliyor eğer girmezse win 10 da shift+yeniden başlat yaparsanız bios menüsü açılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagan_60 -- 5 Mart 2020; 14:58:37 >
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    Bunu denedim hocam olmadı.

• Fast boot açıktır. Bios pilini söküp 2 dk bekleyin, daha sonra tekrar takıp deneyin.

bios pili ekran kartı slotunun hemen altında, parlak gri yuvarlak

Topladığım pc biosa girmiyor
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Eve gidince deneyeceğim hocam, umarım olur 🙂 teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni ssd bilgisayar açılmıyor
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok büyük ihtimal Fastboottan ancak yine olmazsa PS2 klavye ile işlemi tekrarlayın.

• Oda olmazsa Windows 10 ayarlardan güvenlik ve güncelleme altındaki kurtarmaya basarak gelişmiş başlangıcı seçin ordan biosa girebilirsiniz

• Gelişmiş seçeneklere girdim uefi donanım yazılımı ayarları seçeneği var, sanırım o ama yine siyah ekranda kaldı hocam. Ayrıca bios pilini çıkartıp 10 dakika bekledim ama yine sonuç yok.

Edit: Hocam bu arada bir fikir verirmi bilmiyorum ama. Güç tuşuna bastıktan 4-5 sn sonra direkt w10daki hoşgeldiniz ekranı açılıyor sonra masaüstüne dönüyor.
    Edit:2 incehesapa tekrardan mail attım ve format atıp driverları tekrar yüklemem gerektiğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 6 Mart 2020; 21:59:2 >
  • wmsnickers kullanıcısına yanıt
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 6 Mart 2020; 22:40:56 >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    olmadı hocam malesef. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.