Şimdi Ara

Aidata GameQ84 Oyun bilgisayarini aldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyatı acayip pahalı.ram hızın benimkinden fazla. işlemciler aynı gibi.diğer donanımım daha iyi.ben 1 yıl önce 1600 e topladım.
  • Şaşılacak bir şey yok. Hiçbir yere danışmadan hazır sistem almış ve tabiri caizse kazıklanmış. 2200 TL'ye ondan daha iyi bir sistem + çok sağlam bir netbook alınır. Ya da netbook kalır yaklaşık 600-700 TL cebe atılır.

İade şansın varsa derhal göndermeni öneririm.

Geçmiş olsun.
  • pahalı ama hayırlısı olsun. hazır sistemlerden uzak kalmak gerekli.
  • iade edebiliyorsan hiç durma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

iade edebiliyorsan hiç durma.

+1
    Ama öyle bir şansın yoksa yazık olmuş o kadar paraya denilecek başka bir şey yok
  • İ7 li sistem kurardın 2200tl ye ve buna 100 basardı
  • arkadaşlara uyarım hazır sistem almayın kazıklanmayın 400-500 milyon fazla vermeyin hemkendin toplaması süper oluo
  • iade şansın varsa bencede iade et bu paraya canavar gibi sistem yaparsın o paraya bu pc yazık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Hayirli olsun ..... Bilader sorun olmazsa kaca aldin makinayi ??

Birde islemci ve rem iyi sayilir ama o makinaya o ekran karti gitmemis acikcasi, Birde Aidata game demisler !!!

Makina is gorur ama nekadar is ??? neyse umarim fazla degildir ucreti ...

• çok pahalı almışsın, keşke arkadaşların dediği gibi almadan önce buraya yazsa idin.

buyur aynı işlemcili ama diğer tüm parçaların kat be kat iyi olduğu hazır bir sistem:

Aidata GameQ84 Oyun bilgisayarini aldim
  • almadan önce konu açsaydın bi sorsaydın iade edebiliyosan et çok daha iyi sistem toplanır o paraya iade edemezsen sağlık olsun derim işini görür ama 2200 tl çok yüksek

2200 liralık sistem şöyle olur

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

INTEL CORE I7 920 QUAD CORE 2.66GHZ 8MB --- 480 lira
    GIGABYTE EX58-UD4P DDR3 Socket 1366 --- 450 lira
    A-DATA 6 GB (3*2) 1600 MHz DDR3 Triple Kit CL-8 --- 320 lira
    PALIT GTX275 896MB 448BIT GDDR3 --- 430 lira
    SEAGATE 1 TB 7200RPM 32MB NCQ SATA II --- 160 lira
    SAMSUNG SH-S223B 22X SATA DVD-RW --- 40 lira
    SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER CPU COOLER (i7 Uyumlu) --- 105 lira
    XILENCE XP-800 GAMING EDITION 800W GÜÇ KAYNAĞI --- 200 lira
    COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER KASA --- 360 lira

2.245 lira kdv dahil.

leon-x den alıntıdır göstermek maksadıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Nakit-kapıda ödemede seçenekleri karışmış, rastgele mi seçtin özellikle mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 25 Ağustos 2009; 22:20:29 >
  • O ekran kartı gitmemiş o sisteme be... Danışmadan alırsan olacağı bu derdim ama zaten başına yeterince iş gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Nakit-kapıda ödemede seçenekleri karışmış, rastgele mi seçtin özellikle mi

hiç dikkat etmemiştim valla , sadece aynı işlemci olan hazır sistemi buraya koyayım demiştim

• orjinal işletim sistemi vermeleri avantaj. hesaba bunu da katın. hazır sistemler herzaman pahalı.herkez bilgisayarını kendisi toplayamıyorki. bu maktıkla kendi arabamızıda kendimiz yapalım.. hayırlı olsun arkadaşım.. guzel guzel kullan, upgrade olayını ögren, 2. bilgisayarını kendin kur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 26 Ağustos 2009; 10:08:56 >
  • Kötü kazıklanmışsın dostum..

Başka açıklaması yok, 2250 tl'ye Leon-x hocamızın kurduğu sisteme bak..

Parçalara gelince işlemci ve ram iyi, monitörde süper, ekran kartının 1, taş çatlasa 1.5 senelik ömrü var, bir ekran kartı upgrade ile çözersin sorunu..

Ne diyelim, aldıysan hayırlı olsun..
  • 2200TL mi? o parayla Corei7 ve X58 anakartlı bir sistem toplanabilirdi.
  • Arkadaşlar unutmayın ekranda dahil . en az 300tl eder ekran. ekran kartı da değişebilir . güç kaynağını iyi kullanmışlardır sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

Arkadaşlar unutmayın ekranda dahil . en az 300tl eder ekran. ekran kartı da değişebilir . güç kaynağını iyi kullanmışlardır sanırım .

ekran 300 olsun ne olacak ki?!? inventus'un üstte yazdığım hazır sistemine 300 daha ekle 1800 eder. ve inventustaki her parça buradaki sistemden daha kalitelidir (sadece hdd daha küçük o fark da da çok birşey etmez..)

quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar

orjinal işletim sistemi vermeleri avantaj. hesaba bunu da katın. hazır sistemler herzaman pahalı.herkez bilgisayarını kendisi toplayamıyorki. bu maktıkla kendi arabamızıda kendimiz yapalım.. hayırlı olsun arkadaşım.. guzel guzel kullan, upgrade olayını ögren, 2. bilgisayarını kendin kur..

biz kimseye otur kendin topla demiyoruz zaten burada. (yapabilen topluyor tabii o ayrı), herhangi bir bilgisayarcıya gittiğinde sistemi bilgisayarcı topluyor, aidata'dan alınan hazır sistemden hiçbir farkı kalmıyor ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 27 Ağustos 2009; 9:54:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.