|
Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Bütün bankalardaki toplam limitiniz, aylık gelirinizin dört katını geçemez. Toplamda 20BİN TL limitiniz varsa aylık geliriniz 5bin TL görünür. Yani başka bir kart için aylık gelirinizin 5bin üstü olması gerekiyor. Buna göre diğer bir bankanın limitini düşürebilirsiniz ya da gelir durumunuza göre limit düşürmeden şansınızı denersiniz. Limit 100 TL de olsa sonradan yükseltiliyor. Yine de son karar bankanın. Gelir belgesi isteyebilir ya da düşük limitli verebilir, ya da hiç vermez. Aidatsız olan ve temassız özelliği yeni gelen free kartı tavsiye ediyorum, Akbank kart ve limit konusunda çok sorun çıkarmıyor. Limitten dolayı 1050 TL limitle birkaç denemeden sonra free kart onaylandı. Aradan çok uzun zaman geçmeden limit çok fazla yükseldi.Hocam free karta temassız için başvurdunuz mu elinize kart geçti mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet. Müşteri hizmetlerini arayıp temassız free kart oluşturuldu. Teslim aldım. Diğer kart kapatılmadı. Iki kart da kullanıma açık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Evet. Müşteri hizmetlerini arayıp temassız free kart oluşturuldu. Teslim aldım. Diğer kart kapatılmadı. Iki kart da kullanıma açık.Anladım hocam teşekkür ederim bende başvurayım o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Masaüstü siteden banka hesabınıza girerseniz oradan başvurularımdan takip edebilirsiniz tahminen... -
Tabi ama sadece kredi kartınız görünür hesabınız gözükmez. Yani para yatıracak bir hesabınız olmaz ama siz isterseniz açabilirsiniz internet üzerinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 1 Mart 2021; 9:20:30 > -
Kartın takibini buradan yapabilirsiniz hocam, eğer işleme konduysa:
https://www.garantibbva.com.tr/tr/bireysel/kredi_kartlari/ssl/kredi_karti_basvuru_takibi.page
Benim de başvurudan önce hesabım yoktu, buradan takip ettim.
Ayarlarını vs internet şubesinden yapabilirsiniz diye düşünüyorum fakat kampanya katılımları BonusFlaş uygulaması üzerinden oluyor gördüğüm kadarıyla. Bu uygulamayı kullanmadan katılmak isterseniz SMS atmanız gerekiyor ve 1 lira falan sms ücreti var, operatöre göre değişiyor.
-
kampanya ve kullanım olarak yapı kredi ve iş bankası öne çıkıyor sanırım doğru mu arkadaşlar?
-
Temassız diye bir ücret alınıyor mu? Bende free kullanıyorum temassız yok. Başvurayım mı -
Temassız diye bir ücret alınmıyor. Müşteri hizmetlerinden temassız free için başvuru yapılıyor. Temassız özelliği olan Free kart geldiğinde, diğer kart kapanır diye düşünmüştüm ama kapanmadı. İki kart kullanıma açık ve ortak. İstenen kart kullanılabiliyor. Puan, kampanya vb. katılım mümkün. İnternet bankacılığında tek kart olarak görünüyor. Sadece kartın üzerindeki kart numarası ortak. Diğerler faklı. (Son kullanım vb. numaralar.) Ayrıca temassız freede Mastercard logosu var ama logonun altında mastercard yazmıyor. Renkler ve tasarım aynı. Kısaca tavsiye ediyorum çünkü temassız işlem yapılması gerektiğinde çok iyi oluyor.
-
Aidatsız olan Akbank Axsess Free kartın temassız özelliğinin aktif olması için önce şifreli bir işlem yapılması gerekiyor. Şifreli bir alışverişten sonra temassız özelliği aktif oluyor.
-
geçen ay Freekart temassız başvurumda Akbank normal axess e yöneltmişti beni
az önce müşteri temsilcisi , temassız Freekart olarak yeniledi.
Sn. Aydoğan bilgi için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkryder -- 9 Mart 2021; 16:2:20 > -
Aidatsız kartlarla alakalı değil genel olarak sanal kartlarla alakalı bir sorum var. Garanti bankasında sanal kart kullanılarak kazanılan bonusları normal kredi kartına aktarılamıyor diye bilgi aldım müşteri temsilcisinden. Internet alışverişi dışında da sanalkartı kullanmak mümkün değil. Bu puanları kullanabilmenin bir yöntemi var mı? Bazı petrol firmalarında araçtan inmeden tanımlı kredi kartınla yakıt alabiliyorsun da bonus ile de olabiliyor mu acaba?
Aidatsız World platinium kullanıyorum. Limit 12 bin. Harcama 10 bin lira civarında. Aylık ödediğim 2000 tl ye yakın. Bütün kampanyalarına katılıyorum.
Çokta puan gelmiyor. Aidatsız olduğu için mi böyle bişey anlamadım. Faizsiz sonradan taksitte yapmıyor. Taksit için enpara nın eline kimse su dökemez.
Aidatsız Bonus nasıl acaba kullananlar yorumlayabilirmi
Arkadaşlar bende World eko var ve n11.com’da puanlarımı kullanamıyorum 95 TL puan olduğunu görüyorum n11.com ‘da ödeme yaparken puanımı seçiyorum hata veriyor. Neden böyle World eko olduğu için olabilir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B5F071B04
Bu mesaj silindi.Aynı durumlar karşılaştık. Şubeye gitseniz bu seferde müşteri hizmetlerininnumarasını veriyorlar oradan başvurabilirsiniz diyorlar.
Biz denemeyi bırakmıştık. Kendileri aradılar bu sefer oldu nasıl olduysa.
Şimdi kart limiti vermiyorlar. Farklı bankada ki limiti düşürdük yine yok.15 gün geçsin bakalım ne olacak.
Akbank free karta başvuru bence. Garanti ile ugraşılmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zngdev67
Aidatsız World platinium kullanıyorum. Limit 12 bin. Harcama 10 bin lira civarında. Aylık ödediğim 2000 tl ye yakın. Bütün kampanyalarına katılıyorum.
Çokta puan gelmiyor. Aidatsız olduğu için mi böyle bişey anlamadım. Faizsiz sonradan taksitte yapmıyor. Taksit için enpara nın eline kimse su dökemez.
Aidatsız Bonus nasıl acaba kullananlar yorumlayabilirmiBen de aidatsız world, enpara, ziraat ve axess var. Bunların içinde en iyi puan veren şu an axess.
Yerinizde olsam ziraat bankkart alırım enpara yerine. Hem ayda 3 taksitlendirme sınırı yok hem de üst sınır 5 bin lira. Bu kadar harcama yapıyorsanız axess aidatlı bile daha iyi bir seçenek. Ki aidatsız axess de güzel kampanyalar yapıyor.
-
Hocam bonus flexi kart ucuz etin yahnisi gibi birşey.
Online satım alımlarda 3 taksitten fazla taksit yapmıyor. 20.000 TL lik alışveriş yaparsanız dahi.
N11 de 3 den fazla taksit yapmıyordu ama limiti peşin fiyatına 5 takside çıkardı.
Aidatlı bonustaki kampanya çeşitliliği bunda yok.
Teknoloji mağazalarındaki taksit kampanyaları bunda yok.
Yaşadığım şehirde Bonus üye işyerinden 2.000 TL lik alışveriş yaptım sadece 2 taksit yapabileceğini söyledi.
Beyaz eşya alımlarında bile adam akıllı taksit yapmıyorlar.
Ek taksit isterseniz Faiz ve vergi ücreti yansıtılıyor. Yani ücreti karşılığında.
Kampanya katılımı ücretli. Sanal karta ücretsiz olabiliyor zaman zaman. Ama bazı zamanlarda sanal kart kampanya katılımı kabul edilmiyor.
Kısacası avantaj olarak bayağı kırpılmış bir kart. Yok oğlu yok gibi birşey... İhtiyaçlarıma karşılık vermedi.
Bugün itibarı ile aidatlı Bonusa geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 10 Nisan 2021; 0:45:19 >
garanti ek kart için 76 tl civarı yıllık aldı geri almanın yolu var mı kartı kapattım
-
takip...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X