Şimdi Ara

Aile Hekiminin Rapor Vermemesi!!(Okuyun Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün okula gitmedim cumaya kadar da gitmeyi planlamıyorum haftasonuna kadar deneme çözeceğim malum sınav kapıya dayandı , Uyandıktan sonra aile hekimine gittim sıramı aldım bekliyorum rapor alacaktım.Sıram geldi girdim içeriye anlattım durumu insan gibi rica ettim sınav yaklaşıyor çalışmam lazım dedim rapor verebilir misiniz dedim elim önümde efendi bir şekilde.(Allah kimseyi Doktorların eline düşürmesin).Buda artiz artiz ağzını yamultarak veremiyorum* dedi. Bana aile izninden bahsediyo.Doktor Bey ailem burda değil o izinden haberim var biliyorum tek çarem bu sizden rica ediyorum dedim oda artiz artiz yasa dışı iş yapamam dedi çık şimdi dedi peki şu izni verir misiniz madem dedim o geçti artık çık dedi.Sinirimden elim ayağıma dolaştı çözdüğüm teste odaklanamıyorum devamsızlıgı düşünmekten ailem burda değil ben nasıl alacam bu raporu Allah aşkına birşey söyleyin.

• Doktor haklı biliyorum cok zor ama artik rapor konusunda çok sıkılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem şehir dışında Devlet hastanesinden alabilir miyim? veya bu dilekçeyi kendim götürebilir miyim?
  • Bir dusun saglikli birisine ne diye rapor verirsin
    Kagidin birine dilekce yaz altina velinin imzasini bas
    O da mi olmadi soyle veline faks ceksin

• Allah'tan kadın doğum da doktor arkadaşım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Another Man

Allah'tan kadın doğum da doktor arkadaşım var.
    Benim amacım burda (bazı)Doktorların milleti küçümsemesinden bahsediyorum aslında. Sanki kral bunlar bunların elindeyiz.
  • Bak kapanmadan got aile hekimligine yeniden o ilk sira aldigin yere tc ni falan veriyosunya baska doktora verirmisiniz de baska doktora verir seni birde onlarda dene sansini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke ishalim midem bulanıyor filan deseydin sen kaşınmışsın
    doktor haklı senin için kendini mesleğini niye tehlikeye atsın
  • İnsanlık ölmüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam özele git bir genel cerrahın yanına basur yazsın 2 hafta gitme ve kimsede anlayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

İnsanlık ölmüş.
    ya yaz bi dilekçe imzala babanın adına, bunu da mı biz söyleyelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyingunes

Benim amacım burda (bazı)Doktorların milleti küçümsemesinden bahsediyorum aslında. Sanki kral bunlar bunların elindeyiz.

Alıntıları Göster
    Hastayım başım ağrıyor falan diye uydursaydın. Dürüst olmak kaybettirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munasipbirdil

ya yaz bi dilekçe imzala babanın adına, bunu da mı biz söyleyelim?

Alıntıları Göster
    hocam dürüstlükle birşey kazanmazsınız bu zamanda bi taraflarınızı tutup ağlasaydınız rapor alırdınız. ayrıca öğretmen, doktor kısacası memur olanlar hemen triplere giriyor kendini birşey sanıyor işini adam akıllı yapan insan kalmadı artık
  • Yalnız dilekçeyi velinin goturmeesi gerekiyor. Bizde oyleydi yanı. Hastayken bile rapor alamadığım oldu benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Another Man

Allah'tan kadın doğum da doktor arkadaşım var.

Kacinci cocuk ?

• Doktor haklı kardeşim.İnsanlıkla alakası yok o da görevini yapıyor.Başka bi yasal yöntemi varsa öyle alırsın iznini.Sınav çalışma bahanesini anlarımda millet sırf eşeklik yapıyo gitmiyo devamsızlık derdine düşüncede rapora koşuyo.Sınav için özel izin vs. yapılacak ne varsa ona göre davranırsın alırsın iznini sen

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Doktor haklı kardeşim.İnsanlıkla alakası yok o da görevini yapıyor.Başka bi yasal yöntemi varsa öyle alırsın iznini.Sınav çalışma bahanesini anlarımda millet sırf eşeklik yapıyo gitmiyo devamsızlık derdine düşüncede rapora koşuyo.Sınav için özel izin vs. yapılacak ne varsa ona göre davranırsın alırsın iznini sen
    Yemin ederim sırf insanlığımdan birşey demedim Doktora dürüst olmak cidden kazandırmıyo arkadaşlar teşekkür ederim.Biz öğrenci milletine birşey yaranılmıyo sağolun bakacaz artık çaresine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Doktor haklı kardeşim.İnsanlıkla alakası yok o da görevini yapıyor.Başka bi yasal yöntemi varsa öyle alırsın iznini.Sınav çalışma bahanesini anlarımda millet sırf eşeklik yapıyo gitmiyo devamsızlık derdine düşüncede rapora koşuyo.Sınav için özel izin vs. yapılacak ne varsa ona göre davranırsın alırsın iznini sen
    Senin gibi kaç tane öğrenci geliyordur onun kapısına. Adam zaten sabahtan akşama kadar hasta insanlarla uğraşıyor, sen kendin izin yazıp velinin imzasını atabilecekken adama gelip istemen haklı olarak sinirini bozmuştur. Şu veli izni muhabbeti çıktıktan sonra rapor istemek cidden saçma oldu bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

Senin gibi kaç tane öğrenci geliyordur onun kapısına. Adam zaten sabahtan akşama kadar hasta insanlarla uğraşıyor, sen kendin izin yazıp velinin imzasını atabilecekken adama gelip istemen haklı olarak sinirini bozmuştur. Şu veli izni muhabbeti çıktıktan sonra rapor istemek cidden saçma oldu bence de.

Alıntıları Göster
     Aile Hekiminin Rapor Vermemesi!!(Okuyun Lütfen)

Hocam şu resimde ki dilekçeyi kendi okuluna ve kendi bilgilerine göre wordde hazırlayıp yazıcıdan çıktı al.Babana haber ver böyle böyle izin dilekçesi imzaladım senin adına haberin olsun diye.Kendin doldur kendin at imzanı yarın okula götür müdüre veya sekreterine izin dilekçesini getirdimde sekreter varsa büyük ihtimal müdüre yönlendiricektir teslim almadan önce müdür sana dilekçeyi velinin getirmesi gerekiyor derse yönetmelikteki kural açık açık belirtilmiş öyle bir kural yok kendi kendinize kural uydurmayın teslim almıyorsanız altına kırmızı kalem ile veli getirmediği için teslim almadım yazıp altına imza atın milli eğitime göstereyim derseniz kesinlikle alıcaktır.Tecrube ile sabittir

15 tatilden önce köye gidiceğimi belirttiğim halde izin dilekçemi kabul etmediler.Müdür yardımcımın çok mühim işleri varmış çok yoğunmuş ne zaman girecekmiş sisteme.Eve geldim mebis'i arayarak şikayet oluşturdum o hafta yoklama alınmasına rağmen ne izinli yazıldım nede yok yazıldım.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Hocam allah razı olsun :) katekulli herzaman işi çözer diyosun :D yarın bi deniyim bakiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.