Şimdi Ara

Aile İçin ATV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalsr, istanbulun bir ilcesinde ulasim saglamak icin ATV almayi dusunuyoruz. Annemde kullanacak, genellikle o kullanacak. Atv almak istememin sebebi düşme vs. olmaz diye. İkinci elden 6000tl butce var ne onerirsiniz ? Sizce ekipman almamiza gerek varmi ? Yoksa bir motorsiklet eldiveni yeter mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atvler motosikletten daha kolay takla atar devrilir yalnız

• İstanbul'da ATV kullanmanın ne gibi bir avantajı olabilir düşünüyorum bulamıyorum. Plaka çıkartmak için bile ek %45 ÖTV ödemeniz gerekiyor. Hele Annenize hiç olmaz, motosiklet ehliyeti olsa dahi çok tehlikeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

İstanbul'da ATV kullanmanın ne gibi bir avantajı olabilir düşünüyorum bulamıyorum. Plaka çıkartmak için bile ek %45 ÖTV ödemeniz gerekiyor. Hele Annenize hiç olmaz, motosiklet ehliyeti olsa dahi çok tehlikeli.

Yani İstanbul icinde ulasim saglanmayacak hocam sadece ilçe icerisinde ailece kullanmayi dusunuyorsuj. Ne onerirsiniz o zaman ?

Araba almak isterdik ama pahalilar yani.

• Kaliteli buyuk tekerlekli scooter bakın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Kaliteli buyuk tekerlekli scooter bakın derim..

Ne onerirsiniz ? Yani e5r fln cikilmayacak ya ilce icinde surilecek, ama ilce kalabalik yani.

• Yamaha xcity 15.000 tl ama temiz kullanan satan vardir.

200cc buyuk teker enjeksiyon su sogutma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    ilçe olunca İstanbul dışı mı oluyor yani, farklı bir taşra şehriymiş gibi. Kadıköy'ün nüfusu 450bin. İstanbul'un trafik yoğunluğu olmayan küçük ilçesi var mı ki? Nerden nereye gidecek günde kaç km yol yapacak? ehliyet var mı? yoksa unut gitsin. Toplu taşımaya devam.
  • Elektrikli araba Kral Grande anneme almayı düşünüyorum bende ama İstanbul'da değiliz çok sorun yaşamaz orada köprüye filan çıkamaz bununla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.