Şimdi Ara

Aile İçin Linux Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karar verdim windowsu bugünden itibaren kaldirip linux ile hayatima devam etmeyi seçtim. Ben az çok linux sürümlerini kullandim.(mint,ubuntu,kali vs) Fakat aile bilgisayarı olduğu icin hep dual boot(windows+linux) yapiyodum. Evdekilerin de cabuk alisabilmesi icin, gorselligi de iyi olan rahat olan hangi linux surumunu onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LM nin rahat olduğunu stabil olduğunu söyleyebilirim. Eğer her aile bireyi kullancaksa ubuntu tabanlı dağıtım tercih edebilirisiniz. LM yi tercih edebilirsiniz. Kullanımı rahat olacaktır. Yalınız sizin sistemi nasıl optimize ettiğiniz burada asıl etken olacak.
    Örneğin filmlerin bulunduğu klasörü kullanmayı gösterebilir masaüstüne kısayol olarak koyabilir. Vlc player gibi medya oynatıcıları da masaüstüne ekleyebilirisiniz. İnternet içinde Firefox u masaüstünde bulundurabilir ve kayıt yerini de isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Video download helper gibi eklenti mevcutsa firefox için onunda kayıt yerini kullanıma en yatkın şekilde değiştirebilirsiniz. Kısaca kurulumdan sonra sistemi en iyi şekilde özelleştirin.
    Yalnız codec siz surumunu indirmemeye dikkat edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.