Şimdi Ara

Aile'niz sizi tanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin, iyi eğlenceler.

Sormak istediğim soru aileniz sizi bir oyuncu olarak tanıyor mu? Bu konuyu hep merak etmişimdir. Konu eğlence üzerine açılmış bir konudur. Ve bir soru içerir bunu unutmayalım.

Ben cs1.5 başladığım zamanlar Hunter x gibi bir nickim vardı ve abim ilk beni o nick ile tanımıştı. Sonraları ise oyun tutkunluğum yüzünden devamlı nick değiştirerek en son baktım olmuyor ve isim soyisim kullanmaya başladım. Bu tabi ki 10 senelik bir zaman dilimi içerisinde oldu, bir anda değil. Ama bütün değişimlerim de abim tanımıştı beni. ''Ajan naber'' felan derdi. Neyse, cevapları bekliyorum.

Teşekkürler.

• Ailem adımla çağırıyor nicke gerek yok
  • Babam beni ilk metin 2 de tanıdı nickim AkReP_KrAL dı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdaniel

Babam beni ilk metin 2 de tanıdı nickim AkReP_KrAL dı
    babam hep chıLqıNJoJuK diye çağırır beni
  • SheQiLJoJuQ31
  • Babam iyi bi oyuncu olduğumu bilir ama nr oynadığımı sırarsanız oyunun adını unutur.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 11 Ekim 2020; 23:10:29 >
  • Evet
  • Butun oyunları değilde evde Olduğum sure içersinde yemeklere katılamadigimdan league'i iyi biliyorlar.
  • Beni ailem dahil tüm tanıdıklarım genel de limon diye çağırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Beni ailem dahil tüm tanıdıklarım genel de limon diye çağırıyor
    Okulda brooklyn diye çağıranlar oluyordu
  • babamdan gizli oynuyorum
  • Nazire diyolar kma

Tabi ailem değil moba oynayan arkadaşlarım :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 9 Kasım 2014; 19:09:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

Nazire diyolar kma

Tabi ailem değil moba oynayan arkadaşlarım :p
    Beni Rengar diye çağırıyorlar. Acele bir yere çağırdıklarında ultini kullan diyorlar.
  • 13 yaşindan beri ailem barkside oldugumu bilir ilk defa hayatimda cs 16 turnuvasina katilmistik arkadaslarla turnuvayi 2. Bitirmistik tam sevinicem babam basti fazla kizmadi ama pcyi kaldirmisti o olaydan sonra ahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

13 yaşindan beri ailem barkside oldugumu bilir ilk defa hayatimda cs 16 turnuvasina katilmistik arkadaslarla turnuvayi 2. Bitirmistik tam sevinicem babam basti fazla kizmadi ama pcyi kaldirmisti o olaydan sonra ahahahah
    Desene kötünün yanına güzel cevaplar da geldi :) Bazılarının böyle çağrılması hoşuna gidiyordur eminim :D Yemek konusuna gelince banada sofraya ışınlan diyorlar bir de babam bazen evde iş olduğunda ''Birlikten kuvvet doğar'' diyor hadi gel manasında :D Shen'in U'sunu anlatmıştım bir konu üzerine ordan aklında kalmış adamın asla affetmez ve her seferinde yapar bunu :)
  • Soyadimdan oturu cogu yerde Vaşak diye seslenirler. Sevdigim kadar nefret de ediyorum. :D
  • Banada evde karanlık esaret sokakta son koz mutfakta bir kart sec okulda yettim gari garide gari diyolar zaten. Ha birde bizim burda kediler ucabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Banada evde karanlık esaret sokakta son koz mutfakta bir kart sec okulda yettim gari garide gari diyolar zaten. Ha birde bizim burda kediler ucabiliyor.
    !$YaNQaRGenJ0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Banada evde karanlık esaret sokakta son koz mutfakta bir kart sec okulda yettim gari garide gari diyolar zaten. Ha birde bizim burda kediler ucabiliyor.
    Babam hep bana Susamcık der
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.