Şimdi Ara

Aile yanında tıp okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aile yanında tıp okumak iyimidir ne gibi avantajları ve dezavantajları vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında birine mesaj olarak atmıştım, buraya da atayim yazdığımı.
    Ailenin olduğu şehirde okumanın faydaları
    -Tıp kolay bir bölüm değil, stresli sınav zamanlarında daha rahat olursun.(yemekle, çamaşırla, temizlikle vs. uğraşmazsın)
    -ailenin yanında okumak maddi açıdan daha rahat
    -Disarida okursan yüksek ihtimalle tanımadığın insanlarla aynı ev ya da aynı yurtta olacaksın, problemli insanlar gelebilir.
    -Casilirken yan odadan meyve, çay vb.gelir :) Yani sizi düşünen birileri olur.
    -Benim ilk sene fakültede gördüğüm kadarıyla kendi şehrinde okuyanların notları biraz daha yüksekti(istisnalar var tabii ki) bence bunun en büyük sebebi daha çok boş vakit kalmasi. Dışarıda olunca mutlaka fazladan zaman harcanması gereken ihtiyaçlar oluyor.

Dezavantajları:
    -Sosyal biri için dışarıda okuyanlar daha çok çevre yapar, daha yakın arkadaşlıklar olur
    -Disarida okuyan hayata daha erken atılır, sorumluluk bilinci vs. olur
    -Aile fazla baskiciysa dışarıda okuyanlar rahat nefes alabilir, özgürlüğü tadar.
  • Bu ne saçma soru ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek bir avantajı yoktur ama dezavantajı da yoktur iyilik kötülük görecelidir bana göre iyi olan sana göre kötü olabilir tıpkı ben bilgisayarda oyun oynarken benim için 1 saat çok kısa gibi gelir ama sen çivili bir koltuğa otursan bu süre senin için çok daha uzundur. Bunun gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imsoserious

pek bir avantajı yoktur ama dezavantajı da yoktur iyilik kötülük görecelidir bana göre iyi olan sana göre kötü olabilir tıpkı ben bilgisayarda oyun oynarken benim için 1 saat çok kısa gibi gelir ama sen çivili bir koltuğa otursan bu süre senin için çok daha uzundur. Bunun gibi bir şey.
    Adam ne sormuş sen ne anlatıyosun

• Nolmuş burda cevaplara bak :D

• Zamanında birine mesaj olarak atmıştım, buraya da atayim yazdığımı.
    Ailenin olduğu şehirde okumanın faydaları
    -Tıp kolay bir bölüm değil, stresli sınav zamanlarında daha rahat olursun.(yemekle, çamaşırla, temizlikle vs. uğraşmazsın)
    -ailenin yanında okumak maddi açıdan daha rahat
    -Disarida okursan yüksek ihtimalle tanımadığın insanlarla aynı ev ya da aynı yurtta olacaksın, problemli insanlar gelebilir.
    -Casilirken yan odadan meyve, çay vb.gelir :) Yani sizi düşünen birileri olur.
    -Benim ilk sene fakültede gördüğüm kadarıyla kendi şehrinde okuyanların notları biraz daha yüksekti(istisnalar var tabii ki) bence bunun en büyük sebebi daha çok boş vakit kalmasi. Dışarıda olunca mutlaka fazladan zaman harcanması gereken ihtiyaçlar oluyor.

Dezavantajları:
    -Sosyal biri için dışarıda okuyanlar daha çok çevre yapar, daha yakın arkadaşlıklar olur
    -Disarida okuyan hayata daha erken atılır, sorumluluk bilinci vs. olur
    -Aile fazla baskiciysa dışarıda okuyanlar rahat nefes alabilir, özgürlüğü tadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 9 Ağustos 2019; 3:56:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.