Şimdi Ara

Aileden ayrılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım sıkkın dostlar eğer marmarada yazdığım yer gelmesse İstanbuldan Konyaya gitmek zorunda kalıcam ve maalesef bu benim tercihim değildi.Bazı tanıdık ve özellikle abimin telkiniyle yazdım.Herkes şehir dışına gitmek ister normalde ben ise gitmek istemiyorum sırf ailemden dolayı(Annem Babamdan ).Ailemi bırakmak istemiyorum hani orada rahat olamama mevzusu değil mevzu onlardan ayırılmak istememem. Bazı kişilere göre şükür iyi ailem var ve hep ailevi ilişkimi yüksek tuttum.Şimdi ayrılmak zor geliyor.Bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bandanar -- 5 Ağustos 2016; 2:25:13 >

• hep evde mi kalacan kardeş. kuşun yuvadan uçma zamanı geldi. şimdi ayrılmazsan ilerde çok daha kötü olur durumun
    Ben "artık büyümüş olmak, özgür olmak" vs. malca bulmuşumdur. 15 yaşından sonrası hatadır. Büyümek, olgunlaşmak, yetişkin olmak hata. Ben ileride çalışırken bile ailemle yaşamayı planlıyorum. Zaten üç kişiyiz ve aileyi ben birlikte tutuyorum. Aramız iyi. Yanlarında oturur eve katkı sağlarken para biriktiririm diye düşünüyorum. (Ben kız olduğum için işim daha kolay elbette ama ben buna kız çocuğu kafasıyla bakmıyorum)
    Ama okurken gitmek zorundaysan git, mesela ben de şehir dışı yazdım benimle geliyorlar. "Emekliyiz sen nereye biz oraya." mantığıyla. Ama büyüdün sen birey ol yalanlarını dinleme.
  • Belli bi yaştan sonra iyi olur şehir dışında okumak, hayatın ve yalnızlığın ne demek olduğunu öğrenirsin. Bugün olmasa yarın öğrenecektin. Tatlı telaşlar bunlar. Aklına soru takılırsa dmden ulaşabilirsin, yanındayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hep evde mi kalacan kardeş. kuşun yuvadan uçma zamanı geldi. şimdi ayrılmazsan ilerde çok daha kötü olur durumun
  • lys2016tm L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın.
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle hocam ama zor olucak benim açımdan gerçi marmara gelme ihtimali hiç az değil ama yine de yavaştan kendimi de hazırlıyorum.
  • İnşallah Marmara gelir çünkü 2016da ailesini seven insan görmek ender olay

• Eskiden bu yaşta insanlar evleniyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş özgürsün istediğin herşeyı rahatça yapabilirsin bundan daha guzel birşey varmı
  • Aile ne la yeniyo mu

• legendwaitforit L kullanıcısına yanıt
    Şimdi de özgürdüm kardeşim dediğim gibi manevi olarak gerçekten iyi bir aileye sahibim çok sıkıntı yapmıyorlardı.
  • Aynı sorun bendede var

• Ben "artık büyümüş olmak, özgür olmak" vs. malca bulmuşumdur. 15 yaşından sonrası hatadır. Büyümek, olgunlaşmak, yetişkin olmak hata. Ben ileride çalışırken bile ailemle yaşamayı planlıyorum. Zaten üç kişiyiz ve aileyi ben birlikte tutuyorum. Aramız iyi. Yanlarında oturur eve katkı sağlarken para biriktiririm diye düşünüyorum. (Ben kız olduğum için işim daha kolay elbette ama ben buna kız çocuğu kafasıyla bakmıyorum)
    Ama okurken gitmek zorundaysan git, mesela ben de şehir dışı yazdım benimle geliyorlar. "Emekliyiz sen nereye biz oraya." mantığıyla. Ama büyüdün sen birey ol yalanlarını dinleme.
  • Ben de ailemin yanında özgürdüm universitede yapılabilecek çoğu şeyi lisede yaptım zaten gezdim tozdum bara da gittim cluba da hepsinde de ailemin bilgisi vardı ve hiç bir zaman kötü bişey yapmadım ailemden ayrılıyorum ama sebebi bu değil annem babam arasında bu yil ne olduysa kavgalar başladı çogu zaman konusmuyolar her zaman olurdu ama bu sene evde tek çocuk olmaktan da kaynaklı abimler başka şehirde okuyolar tüm dertlerini ben çektim gidicem diyorum bu yıl git diyolar zaten ama hep aklım onlar da olucak yine kavga ettiler mi falan diye yani ne yapsam bilmiyorum var mı benim gibi durumda olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi and_soo -- 5 Ağustos 2016; 3:08:13 >
  • Mourinhology kullanıcısına yanıt
    Keşke bizimkiler de emekli olsa ve gelseler o kadar çok isterdim ki

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    Sonunda döneceksin önemli olan o.
  • Kaç yaşında insanlarsınız,eskiden insanlar bu yaşta evlenip ayrı yuva kuruyormuş,siz okumaya 3-4 sene ayrılamıyorsunuz daha.
    Benimkilerde de fazla olmasa da vardı kavgalar.Aklım benim de kalıcak ailede gerçi sonuca bakalım benim marmarayla benim aramda 1400 kişi fark var İnşallah gelir demekten başka çarem kalmadı.
  • Alperen02 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ortama göre değişir hocam en azından abim evde olsaydı gönül rahatlığıyla giderdim ama şimdi onları evde yalnız bırakmak istemiyorum.Onlar için de zor olucak tahmin ediyorum.
    Seni en iyi ben anlayabilirim heralde. Ayni durumdayiz kardes Allah yardimcimiz olsun

• J.J kullanıcısına yanıt
    Yani gercekten onlar beni arayip napiyosun diyeceklerine ben onlara diyecem tuhaf inşallah duzelirler hem seninkiler hem benimkiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.