Şimdi Ara

Ailem hayatımı cehenneme çevirmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ts de ilk 3000 icindeyim ve hayalim mimarsinan sinema televizyon ama ailem zorla ve aptalca para sacip beni cag hukuk'a gonderecek. İdealimi hobi olarak görecek kadar küçümsüyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptal dediğin ailene ilerde teşekkür edersin.

• Ailene kurban ol onlar en iyisini düsünür

• normalde hayallerinin peşinden koşmalarını tavsiye ediyorum herkese ama malesef

tarih
    sinema ve televizyon
    felsefe
    sosyoloji
    biyoloji :(
    moleküler biyoloji ve genetik :(

gibi bölümler için bu geçerli değil
  • ileride pişman olacağına şu an nereye gitmek istiyorsan oraya git ideallerini gerçekleştirmek için
  • Ailene lafını dinletebilecek akraba tanıdık falan vardır, onlara durumu anlat. Onlar etkili olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindtrick -- 7 Temmuz 2015; 18:47:50 >
  • mindtrick kullanıcısına yanıt
    Yok öyle biri. Herkes ondan yana.babam ilerde insanlara soyledigimde utanmayacagim biseyler oku diyor. 4-5 yildir devlet tiyatrosundayim zaten ve belkide mimar sinan ve istanbul olayi bikac adim ileri goturecegim yerdi.

• kardeş açıkça söyle beni gönderirsin eyvallah da bitiremezsem sıkıntı de. şaka falan değil aga bitiremezsin hiç istemiyosan o kalın kitaplar üstüne üstüne gelir
  • Ailen dogru soyluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dönüm noktası

kardeş açıkça söyle beni gönderirsin eyvallah da bitiremezsem sıkıntı de. şaka falan değil aga bitiremezsin hiç istemiyosan o kalın kitaplar üstüne üstüne gelir

Güldüm

• Kardes oyuncu felan olmak istiyosan bos yere sinema-televizyon okumana gerek yok. Survivora git(ciddiyim). Her cikani bi yere aliyolar. Turabi bile sinemada oynamis lan
    Valla sinema-televizyon'a gidersen yevmiyeli olarak devlet tiyatrolarinda calisirsin. Sonra oturup aglarsin bu ülkede tiyatroya deger verilmiyo diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: obloo

Kardes oyuncu felan olmak istiyosan bos yere sinema-televizyon okumana gerek yok. Survivora git(ciddiyim). Her cikani bi yere aliyolar. Turabi bile sinemada oynamis lan
    Valla sinema-televizyon'a gidersen yevmiyeli olarak devlet tiyatrolarinda calisirsin. Sonra oturup aglarsin bu ülkede tiyatroya deger verilmiyo diye..

Periscope da bana iş bulun diye yakaran bi tiyatrocu ile konuşmuştum
    bir tane oyuncu da inşallah yakın zamanda ekranlara döncem diyordu
    zor iş bu sinema tv falan

• Hayır kardeşim aptal demedim aileme. Sadece yıllık 21 binden bahsediyor. Bende yazık paraya diyorum. Aptalca bi israf.

• Hocam bu ülkede hayalperetsliğe yer yok

• Radyo Televizyon sinema iş bulma konusunda malesef biraz sıkıntılı ama üniversite faktörünü düşündüğümüzde rts yi mimar sinan da okumak bence çok avantajlı yani sıradan bir üniversite de okumayacaksin bu faktör yüzünden ben de yazmanı önerirdim çünkü rts de bana göre en iyi üniversite

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.