Şimdi Ara

Ailem hukuka taktı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygsde 87 binim matematikte 28 isaretledim geometri 10 bide yanlış çıkma durumlari var tabi edebiyat coğrafya iyi ama gerçekten bu baskı ve olmama ihtimali ders çalışmamı etkiliyor benim umudum kalmadı ama aileme bu derdimi anlatamıyorum matematikten az isaretledim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aileni vur tercih hap bayburt isletme yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merttt123 M kullanıcısına yanıt
    Cok rahat gelir hukuk

• Kardeş erzuruma bile gitmeye raziyim tek korkum kilpayi kacirmak zaten edebiyattan korkmuyorum paragrf dilbilgisi bide ayrıntı sorular kacirirsam 45 üstüne bile umudum var ama baksana sitede herkes 30 üstü yazıyo matematik netini

• Ayni durumdayiz. Ygs5 88k mattan 35 geodan 11 isaretledim ama mattan cok dikkat hatam var bende edebiyatla okul puanina guveniyorum. Benimde pek umudum yok ama hayirlisi olsun.

• merttt123 M kullanıcısına yanıt
    Ben 24 tane mat 9 tane geometri isaretledim. Sen dh yi salla. Ygs5 33k edeb cog iyi sukur marmara hedef. Sende elbet girersin

• Ygs çok iyi senin rahat olur inşallah.. Hayirlisi artık şu 15 gün biran önce gecsinde olan biten olsun düşünmeyim artık istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siteye guvenme hocam bana 3 net yapiyorum diyen adam siteye 28.50 net yazmis bu yilin zorlugunuda hesaba katarsak bide!!! 12-13 yapmis adam -nesinden utaniyorsa- 25 diyor ulan ulke ortalamasi lys matematikte 3 zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.