Şimdi Ara

AİLEM VE ÖĞRETMENLERİM BASKI YAPIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 750' yi bir günde çözmeye başlayacaksın inan bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    185 65 kilo sakal olunca bisey olmuyor ama burasi kucuk yer kimse yas konusuna takilmiyo arabada surdum ickide aldim

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Arkadas ozelde okuyor.Sinava yakin zaten gunde 2 denemeye baslarlar.240 oyle cozuluyo.Sinava yakin konular bittigi icin 2ser ders denemesi yapiyo hocalar bi derste.200 soruda ordan geliyo 440.Aksam kurslarindada test 150 soruda ordan.Evdede 100 soru odev zaten 690 soru yapar zaten ama yinede 100 soru cozdugu icin vicdan azabi cekecek zaten tempoya girince cok gelmiyo

• Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    iyi ozaman :D ama din konusunda napıcam bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinde raat ol zaten soru cesidi olmadigi icin ilk sinavda cikacak sorular belli.Testlerdeki sorulari aliyorlar abartmiyorum ilk sinavda her soruyu daha once cozmustum sadece sorulus seklini degistiriyolar

Or:Cozdugum soru;kader kelimesinin anlami nedir

Sinavdaki soru:Kardesimin adini kader koyduk bu ismin anlami nedir

• Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    hangi kaynakları tavsiye edersin? ve şuan yapmam gereken birsey var mi?

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 1 Kasım 2015; 16:23:02 >
  • Soru çözmen çok önemli. 500 değilde 300 soru çöz. En az 200 olsun ama. Çünkü farklı farklı soru tiplerini görmen ve çözüm yollarını öğrenmen çok iyi olacak. Mesela çözemedin bir soruyu götürdün öğretmenine. Oda sana anlattı. O sorunun benzeri sınavda çıkabilir ve o aklında kalanlarla yapabilirsin. Soruyu okurken çözüm mantığını bildiğin için direk yaparsın ve vakitte kaybetmezsin.
  • Ben biraz hızlı çözüyordum 2-3 saatte 400-450 soruya ulaşıp bırakıyordum.Zevk alıyordum soru çözmekten hatta sınava bir kaç gün kala 700 matematik 3 veya 4 denemeye girmiştim.Olay soruda değil ben 400 soru ile anlarım belki sen 100 soruda.Çok soru çözdüm ilk sınavda 5 ikinci sınavda 3 yanlışım çıktı.Yani olay sende bitiyor senin kararın.

• Çözüdüğün soruya göre netini (iki sınavda da)söyliyim
    700 soru =5
    600 soru=9
    500soru=8
    400soru=7
    300 soru=5
    200 spru=4
    100 soru=3
    Normal çalılma=1.5 saat veya 60-70 spru
    0-2 arası değişir
    Npt=ben normal çalışma ile 2 yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: alganemirhan

Günde 500 soru çözebilirsin gayet ve sosyalde olabilirsin ikisinide yapamıyorsan eksiksin demek
    Not: Teogum 500 Yüzdelik dilim:0,01

Tebrik ederim büyük başarı
    Ama 500 soru çözüm sosyal olmak zor
    Yani tabi ki anti Kunti kaynaklardan rahat çözülür benim dediğim Tudem gibi kaynaklar
    Ayrıca devlet te misiniz?

• quote:

İlk olarak teşekkürler
    İkinci olarak 500 soru çözerek de gayet sosyaldim haftada bir sinemaya giderim günde üç dört saat tv izlerim arkadaşlarımla ortak şeyler yaparım
    Son olarak sen bu yıl tudem çözerek yanlış yapmışsın tudem müfredat dışı yani sana hiçbir faydası yok körfez yayınları anafen falan çözdüm ve kolejdenim

Kolejde olsam benim puanım da 497.6 olucaktı
    Ayrıca yaptığım yanlış olasılık sorusu son dakikaya kadar dopru şık işaretliydi ve o sorudan emşndim son anda ne olduysa değiştirdim gitti
    Sinemayı ve tv izlemeyi sosyallikten saymıyorum ayrıca saat 3te okuldan çıktığını varsayarsak 4 saat tv izlersen saat 7olur yemeklerin 1 saat sürse 8 olur 500 soru 4 saat olsa 12olur 12de uyursan sosyalliğe vakit kalmaz ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ilk olarak kolejde sınavlarda puan yükseltmiyorlardı snin koleje gitmemen benim problemim değil sınavda o olasılık sorusunu senin gibi çoğu kişi yanlış yaptı bence bahane bulma ve acaba sosyalliği ne sayıyorsun acaba noldu tudeme cevabın yok mu

Tudeme cevabım zor olması ve müfredat dışı değil sadece müfredattan aşırı daha zor
    Zaten hiçbi Koleji not yükseltilmiyo
    Bahane bulmuyorum gerçekler bunlar sadece ve 10 tane falan ilk sınavı ful yapan bildiğim var hiçbiri olasılık sorusunu benim gibi önce doğruyu seçip değiştirmedi tanıdığım diğer başarıkılardan da benim gibi son anda değiştiren yok
    Sosyallik bi ekrana bakılı kalmak değil insan ilişkisidir
    Bkz.futbol , basketbol, voleybol oynamak, gezmek,manita işleri,arkadaşlarla bi yerlere takılmak motor gezisi, ahbaplarla içmek vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaysadun -- 20 Temmuz 2015; 21:01:46 >

• quote:

Müfredat dışı bunu çoğu kişi bilir neyse zaten onu çözmek saçma benim hiçbir hocam notumu yükseltmedi sende nedense onu değiştirmişsin ben voleybol badminton paten vs yaparım ve sürekli anadolu turları falan yaparız ve ben alkol kullanmam bu yaşta içmeye başladığın için seni kınıyor ve sana acıyorum

Benim ne yaptığım seni ilgilendirmez yargılamak sana düşmez
    Not:içmek derken bişeyler içmeyi kastettim bişeyler yazmayı unutmuşum
    Not2:içmiyorum içsem de beni yargılayamazsın

• quote:

Müfredat dışı bunu çoğu kişi bilir neyse zaten onu çözmek saçma benim hiçbir hocam notumu yükseltmedi sende nedense onu değiştirmişsin ben voleybol badminton paten vs yaparım ve sürekli anadolu turları falan yaparız ve ben alkol kullanmam bu yaşta içmeye başladığın için seni kınıyor ve sana acıyorum

Sen kimsin de milleti kinion la veled. Blok

• Soru çözme işini skor haline dönüştürmeyin. 16479358483 soru çözmek yerine konuyu özümsemeniz önemlidir yoksa kendinizi kandırılmış hissedersiniz.

Düzene sokun bu işi ve ciddiye alın ayrıca devletin verdiği kitaplara bakınız. Buna bir kez giriyorsunuz. (birkaç kez girmek saçma olur)

• quote:

evet beni ilgilendirmez ama senin İçmek dediğin şey eğer alkolse ve bunu sosyallik olarak gösterirsen bende buna böyle cevap veririm kusura bakma

Veeemwzsin

• Konu nerelere sapmış la Konumuz dışında yazmayın lütfen.
  • Siz yine iyisiniz.Ben 13 haziran sabahından itibaren günlük 400 çözüyorum.Olum olucak o kadar bende TEOGa giricem babama baba şu oyun çıkıcam arada alırsınız dimi fln diyorum babam dalga geçiyor alırım ama başını fln Bizim hocalar hergün arıyor alikemal ne kadar çözdün yapamadığın var mı diye.45x400=18000 soru çözmüşüm beyin pert.Olucak okadar kasıcaz annemiz babamız haklı yüzbaşım... 1 sene sıkışıcaz sonra robert mi koç mu die seçicem hangisinde daha güzel kız var ona gitcez
  • bayclever48 kullanıcısına yanıt
    Kanka sıkıcaz dişimizi sonunda güzel şeyler bizi bekliyor Sen biraz erken başlamışsın ben şuan ödev yapıyorum sadece. 7 nin konularından mı soru çözdün ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.