Şimdi Ara

Ailem zorla işe başlatacak ÇOK ACİL YARDIM [EDİT GELDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir de bahanelere bak; yok Ramazanmış, yok o dukkan sıcakmış. Cok degil, daha 1 ay önce insanlar yerin kaç metre altında 1300 lira maaş için yanarak öldüler. Yahu sanki Ramazan'da çalışan bir tek sen olacaksın.Insanlar yine agır şartlarda çalışmaya devam edecek. Patronlari gelip ramazan diye öğleden sonra Siesta demeyecek.

Ben de lisede 3 yaz benzin istasyonu marketinde çalıştım. Cok da güzel tecrube oldu. Haftalık 50 lira alıyordum. 2004,2005,2006... Vitrinde gordugum bir tisortu almak icin Cumartesi olsa da haftalık alsam diye bekliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Tembellikten ölme de...
    Bir de bahanelere bak; yok Ramazanmış, yok o dukkan sıcakmış. Cok degil, daha 1 ay önce insanlar yerin kaç metre altında 1300 lira maaş için yanarak öldüler. Yahu sanki Ramazan'da çalışan bir tek sen olacaksın.Insanlar yine agır şartlarda çalışmaya devam edecek. Patronlari gelip ramazan diye öğleden sonra Siesta demeyecek.

Ben de lisede 3 yaz benzin istasyonu marketinde çalıştım. Cok da güzel tecrube oldu. Haftalık 50 lira alıyordum. 2004,2005,2006... Vitrinde gordugum bir tisortu almak icin Cumartesi olsa da haftalık alsam diye bekliyordum.

Yav hocam normalde çalışırım ama bu tür yerlerde çalışamıyorum hele yanımda bir yakınım yokken panikliyorum ve hiçbir iş yapamıyorum gözü açık biri değilim eli çabuk bir insanda değilim napıcam bilmiyorum

• Şanslısın, 1 haftadır didik didik iş arıyorum kafelerde bir tane iş bulamadım.

• Kardeşim erkek adamsın. Git çalış .. İleride zorlanmazsın. Senin yaşında 12 -13 saat ayakta durup (hatta küçükleride var) tezgahtarlık yapan kızlar var. Onlar çalışıp sorumluluk alırken senin çalışmaman senin açından iyi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

Kardeşim erkek adamsın. Git çalış .. İleride zorlanmazsın. Senin yaşında 12 -13 saat ayakta durup (hatta küçükleride var) tezgahtarlık yapan kızlar var. Onlar çalışıp sorumluluk alırken senin çalışmaman senin açından iyi olmaz.

Panikliyorum elim ayağım birbirine giriyor ondan çalışmak istemiyorum yoksa para kazanırım birşeyler alırım ama dediğim gibi panikliyorum
  • IKEA`ya basvurun saatine 13 Euro aliyorum muhtemelen günlük alacan o parayi

He Türkiyede 13 euro vermez ama genede mahalle lokantasindan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevzatkrts

quote:

Kardeşim erkek adamsın. Git çalış .. İleride zorlanmazsın. Senin yaşında 12 -13 saat ayakta durup (hatta küçükleride var) tezgahtarlık yapan kızlar var. Onlar çalışıp sorumluluk alırken senin çalışmaman senin açından iyi olmaz.

Panikliyorum elim ayağım birbirine giriyor ondan çalışmak istemiyorum yoksa para kazanırım birşeyler alırım ama dediğim gibi panikliyorum

Bilgisayarcılık kolay iştir.En fazla format atar parça değiştirirsin ekran kartının fanını falan çıkarttırırlar hatta bunları bile sen yapmazsın.Yanında çalışacağın kişi yapacak büyük ihtimalle o işleri sen vida falan bulup getirceksin.Üstelik orda bilgisayarcıda bilgisayarda vardır donanımhaberde akarsın oyun oynarsın müşteri gelince oyunu durdurur onla ilgilenirsin.Bu kadar basit bir iş bulmuşsun hem sanada değişiklik olur.Bende ağır bir iş zannettim yaf :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Minrax

quote:

quote:

Bilgisayarcılık kolay iştir.En fazla format atar parça değiştirirsin ekran kartının fanını falan çıkarttırırlar hatta bunları bile sen yapmazsın.Yanında çalışacağın kişi yapacak büyük ihtimalle o işleri sen vida falan bulup getirceksin.Üstelik orda bilgisayarcıda bilgisayarda vardır donanımhaberde akarsın oyun oynarsın müşteri gelince oyunu durdurur onla ilgilenirsin.Bu kadar basit bir iş bulmuşsun hem sanada değişiklik olur.Bende ağır bir iş zannettim yaf :D

Hocam ben öyle bulup getiremem koşturamam bide panikledimmi önümü görememki burak vida bulayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben öyle bulup getiremem koşturamam bide panikledimmi önümü görememki burak vida bulayım

Merak etme herkes ilk kez işe başladığında böyle oluyor.Bende böyleydim ilk işimde ilk 2-3 saat zorlanırsın yavaş yavaş heyecan azalır.Bilgisayardan birde anlıyorsan sorun yok.Benim yiğenim şuan 12 yaşında arada sırada bilgisayara format atıyor içindeki parçaları kontrol ediyor ekran kartını falan çıkarıyor işlemciyi çıkarıyor falan :D Sen zaten adamın yanında yardımcı olacağın için bu işleri bile ayda bir falan yaptırır sana işi olduğu için.

• Okulun da bilgisayar bölümümü? Öyle ise zor gelmez

• Abicim niye bu kadar panikliyosun kendine güven biraz.Şimdi çalış ilerde okulun bitincede paniklerim diyeceksin.Dünyanın sonu değil git çalışmaya başla 1 2 gün acemilik çekersin sonra patronunda kafa dengi iyi bi adamsa koşa koşa gidersin işe.Küçük değilsin paniklerim,önümü göremem falan diye düşünme rahat ol.Baktın beceremedin ailenle konuş yapamadım de ama yapmaya çabala bi dene en azından

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merak etme herkes ilk kez işe başladığında böyle oluyor.Bende böyleydim ilk işimde ilk 2-3 saat zorlanırsın yavaş yavaş heyecan azalır.Bilgisayardan birde anlıyorsan sorun yok.Benim yiğenim şuan 12 yaşında arada sırada bilgisayara format atıyor içindeki parçaları kontrol ediyor ekran kartını falan çıkarıyor işlemciyi çıkarıyor falan :D Sen zaten adamın yanında yardımcı olacağın için bu işleri bile ayda bir falan yaptırır sana işi olduğu için.

Bilmiyorum inşallah öyle olur yarın gidip görüşecem adamla neler yapacağımı söyleyecek galiba bu kadar stres yaptım parasıda tuzludur diye tahmin etmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Abicim niye bu kadar panikliyosun kendine güven biraz.Şimdi çalış ilerde okulun bitincede paniklerim diyeceksin.Dünyanın sonu değil git çalışmaya başla 1 2 gün acemilik çekersin sonra patronunda kafa dengi iyi bi adamsa koşa koşa gidersin işe.Küçük değilsin paniklerim,önümü göremem falan diye düşünme rahat ol.Baktın beceremedin ailenle konuş yapamadım de ama yapmaya çabala bi dene en azından

Patron genç bi abi arada işim düşünce giderim muhabbeti iyi güven konusunda sıkıntım var gıdım güven yok bende zaten ailem göndermesinin sebebi akşama kadar pc başındasın diye gönderiyor
  • Az rahat ol be ya...

• nevzatkrts kullanıcısına yanıt
    Yukarıda ki arkadaş demiş patron sapık değilse sorun yok diye.Adam sapık değilse sorun yok zaten bilgisayarcılar fazla iş yapmıyor bilgisayarcılarda yapılan işler işte format atıcaksın pc den anlamayan bir adam gelicek bilgisayara format attım internet çalışmıyor oyun oynayamıyorum diye.Sen de ona bi sürücü yükliyeceksin sorun çözülecek.En zor iş adam laptop getirir ekran kartı yandı der falan işte onu da sana yaptırmaz zaten yanındaki adam bozarsın parasını ödemek zorunda kalırız diye düşüneceği için :) Onun dışında zaten 2gün geçsin o işi patronundan daha iyi yapmaya başlarsın. Orda da donanımhaberde takılırsın oyun oynarsın falan dedim de belki izin vermez de onun dışın da bilgisayarla uğraşmayı seviyorsan zaten işin den zevk alırsın :)
  • quote:

Yukarıda ki arkadaş demiş patron sapık değilse sorun yok diye.Adam sapık değilse sorun yok zaten bilgisayarcılar fazla iş yapmıyor bilgisayarcılarda yapılan işler işte format atıcaksın pc den anlamayan bir adam gelicek bilgisayara format attım internet çalışmıyor oyun oynayamıyorum diye.Sen de ona bi sürücü yükliyeceksin sorun çözülecek.En zor iş adam laptop getirir ekran kartı yandı der falan işte onu da sana yaptırmaz zaten yanındaki adam bozarsın parasını ödemek zorunda kalırız diye düşüneceği için :) Onun dışında zaten 2gün geçsin o işi patronundan daha iyi yapmaya başlarsın. Orda da donanımhaberde takılırsın oyun oynarsın falan dedim de belki izin vermez de onun dışın da bilgisayarla uğraşmayı seviyorsan zaten işin den zevk alırsın :)

Kendi bilgisayarımla uğraşmayı severim ama öyle dehası değilim yarın gidiceğim editlerim sizi bilgilendiririm belkide dükkandan bilgilendiririm

• quote:

quote:

Kendi bilgisayarımla uğraşmayı severim ama öyle dehası değilim yarın gidiceğim editlerim sizi bilgilendiririm belkide dükkandan bilgilendiririm

Zaten zamanımızdaki bilgisayarcılık öyle deha gerektirmiyor.Ekran kartı değişimleri içinde herhalde mahalle bilgisayarcısına getirmezler getirenlerde zaten hiçbirşey bilmiyordur.Patronun büyük ihtimalle öyle biri gelirse kandırır ekran kartını fırına verir öyle düzeltir ekran kartını değiştirdim der.Sonuç olarak öyle zor işler gelse bile patronun sana yaptırmaz ki.

• quote:

quote:

quote:

Zaten zamanımızdaki bilgisayarcılık öyle deha gerektirmiyor.Ekran kartı değişimleri içinde herhalde mahalle bilgisayarcısına getirmezler getirenlerde zaten hiçbirşey bilmiyordur.Patronun büyük ihtimalle öyle biri gelirse kandırır ekran kartını fırına verir öyle düzeltir ekran kartını değiştirdim der.Sonuç olarak öyle zor işler gelse bile patronun sana yaptırmaz ki.

Size güvenerek yarın gidicem hocam artık ne olursa editlerim

• Bende de farklı olay var, Bitcoin ile para kazanıyorum zaten ama ailem ders calis diyor sürekli, her gün 2-3 saat ders calisacakmisim zaten tatilim Ağustos'ta bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomguy -- 23 Haziran 2014; 14:29:38 >
  • yahu kardeşim ne güzel para kazanacaksın işte. üstelik bilgisayarcıymış canında sıkılmaz.
    elin ayağın niye titresin ayrıca. ben meslek lisesi mezunuyum. yaşadığım şehrin merkezine gitmeyi bilmezdim lise sona kadar. o derece tembel ve asosyaldim. sonra zorunlu stajım oldu şehir merkezine gidemeyen ben heryeri elimin içi gibi öğrendim, bi dünya esnafla muhabbet kurdum, hergünüm elli tane noterde vergi dairesinde geçti. çoook şeyler öğrendim yani. sakın inatlaşayım deme çalış güzel güzel.
    hadi selametle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.