Şimdi Ara

Ailem zorla işe başlatacak ÇOK ACİL YARDIM [EDİT GELDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abilerim ablalarım başlıkta belirttim önümüz ramazan ailem zorla işe başlatacak yarın onları vaz geçirmem lazım biraz iddalaştım daha çok sinirlendiler gitmemem için ne yapam lazım acil yardımlarınızı bekliyorum

Not:Konuyu baltayalacaklar gelmesin
    Not 2:Lise 3'üm

Edit:Bugün gittim konuştum yarın 9:30 'da gel başla dedi 5:30-6 gibi dükkanı kapatırız dedi dükkanda takılırsın arada servise çıkarsın dedi parayı konuşacaktım peder araya girdi onu yarın konuşacam aranızda PM atıp söven oldu baba parasıyla nereye kadar diyen oldu sonunda başladım hemde evde boş boş ordada forumda takılırım.Yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzatkrts -- 24 Haziran 2014; 15:20:49 >

• Senin yerinde olsam gider çalışırdım, atardım bankaya paramı birikim yapardım.Evde boş boş oturup ne yapacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş ne?
  • ittalaştım ne la?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Senin yerinde olsam gider çalışırdım, atardım bankaya paramı birikim yapardım.Evde boş boş oturup ne yapacaksın

Hocam fazla para vereceklerini zannetmiyorum ayrıca normal yollarla deseler tamamdı ben inatçı biriyimdir karşıma geçtiler zorla istesende istemesende gideceksin diyorlar ona çok sinir oldum
  • İse girmeyeceksen bile mesgale bul git spora ingilizce kursuna dans kursuna vs. git ortam yap cevre yap

• çalıştığın yerde sorun çıkar, iş yapma. 2-3 günü bile bulmadan atılrsın

not: zorla demeseler çalışacaksan eğer, boşver ılımlı ol. çalış. aileyle takışmak çok küçük sorunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmokingBird -- 23 Haziran 2014; 13:15:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git çalış hayat neymiş öğren!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

iş ne?

Bilgisayarcı
  • Para kazanmayı öğren diye gönderiyorlar

Baba ve anne de hep para istemek olmaz git çalış kazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevzatkrts

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

iş ne?

Bilgisayarcı

Git çalış o zaman bizde sanayide oto tamiri sandık :P Bilgisayarcıda çalışmakta ne var arkadaş? Adam sapık değilse sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmokingBird

çalıştığın yerde sorun çıkar, iş yapma. 2-3 günü bile bulmadan atılrsın

not: zorla demeseler çalışacaksan eğer, boşver ılımlı ol. çalış. aileyle takışmak çok küçük sorunlar...

Bende öyle yapacağım fakat babam hele bir öyle yap ordada yüzümü kara çıkart gösteririm ben sana diyor şahsen birazda tırstım bende bir hastalıkmı desem ne desem başkasının yanında yapacağım işide yapamıyorum panik oluyorum elim ayağım titriyor
  • quote:

quote:

Senin yerinde olsam gider çalışırdım, atardım bankaya paramı birikim yapardım.Evde boş boş oturup ne yapacaksın

Hocam fazla para vereceklerini zannetmiyorum ayrıca normal yollarla deseler tamamdı ben inatçı biriyimdir karşıma geçtiler zorla istesende istemesende gideceksin diyorlar ona çok sinir oldum

Olsun zaten 2ay filan çalışırsın sana tecrübe olur, bence çalış iş güzelse, ortamda yaparsın cebinden para eksik olmaz ama yinede sen bilirsin, ben Lise yıllarım da tatil zamanları hep çalıştım, şimdi 25 yaşındayım ve 1 ev alacak kadar birikime sahibim şuan.

• nevzatkrts kullanıcısına yanıt
    Keşke banada ayarlasalardı,ben kendim girmiştim
  • quote:

quote:

Bende öyle yapacağım fakat babam hele bir öyle yap ordada yüzümü kara çıkart gösteririm ben sana diyor şahsen birazda tırstım bende bir hastalıkmı desem ne desem başkasının yanında yapacağım işide yapamıyorum panik oluyorum elim ayağım titriyor

EN GÜZELİ KENDİ İŞİNİ YAP EN BASİTİNDEN REKLAM AMAÇLI BROŞÜR DAGITILIR DİYE KARTVİZİT ÇIAKRT İŞ YERLERİNE DAGIT KENDİ İŞİNİN PATRONU OL.

• quote:

quote:

quote:

Olsun zaten 2ay filan çalışırsın sana tecrübe olur, bence çalış iş güzelse, ortamda yaparsın cebinden para eksik olmaz ama yinede sen bilirsin, ben Lise yıllarım da tatil zamanları hep çalıştım, şimdi 25 yaşındayım ve 1 ev alacak kadar birikime sahibim şuan.

bu sebepten gitmiyorum başkasının yanında yapacağım işide yapamıyorum panik oluyorum elim ayağım titriyor

• quote:

quote:

kardeşim ben de lise üçe geçtim. bu yaz 1 yerde çalıştım. ilk 30 dakika elim ayağım titredi, 2. saatin sonunda kaptım işi, rahatladım(garsonluk). refleks haline dönüştü gibi bişey. o konuda korkun olmasın

eğer babanın konuştuğu yerse çok fazla üstüne de gelmezler. gül gibi iş olur muhtemelen.

bence çalış

kaç saat bu arada?

edit: bilgisayarcıymış. çalış gülüm sorun etme 1 günlük garsonlukta anlıyosun ailenle yaptığın tartışmanın kıymetsizliğini. keyif almaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmokingBird -- 23 Haziran 2014; 13:23:31 >

• quote:

quote:

quote:

kardeşim ben de lise üçe geçtim. bu yaz 1 yerde çalıştım. ilk 30 dakika elim ayağım titredi, 2. saatin sonunda kaptım işi, rahatladım(garsonluk). refleks haline dönüştü gibi bişey. o konuda korkun olmasın

eğer babanın konuştuğu yerse çok fazla üstüne de gelmezler. gül gibi iş olur muhtemelen.

bence çalış

kaç saat bu arada?

Sabah yedi akşam sekiz diye biliyorum birde ramazan o dükkanı biliyorum çok sıcak oluyor

• Bende bilgisayarcida calistim vallaha rahat is masabasindasin genelde sadexe ethernet kablo baglarken heyecandan dolayi zorlanirsun yoksa zorlanmassin aytica adam babanin tanidigiysa zorlamaz adamla hergun baya yemek yiyoduk :D

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblade36

Bende bilgisayarcida calistim vallaha rahat is masabasindasin genelde sadexe ethernet kablo baglarken heyecandan dolayi zorlanirsun yoksa zorlanmassin aytica adam babanin tanidigiysa zorlamaz adamla hergun baya yemek yiyoduk :D

haftalık ne kadar alıyorsun?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.