Şimdi Ara

Ailem zorla işe başlatacak ÇOK ACİL YARDIM [EDİT GELDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stark06

yahu kardeşim ne güzel para kazanacaksın işte. üstelik bilgisayarcıymış canında sıkılmaz.
    elin ayağın niye titresin ayrıca. ben meslek lisesi mezunuyum. yaşadığım şehrin merkezine gitmeyi bilmezdim lise sona kadar. o derece tembel ve asosyaldim. sonra zorunlu stajım oldu şehir merkezine gidemeyen ben heryeri elimin içi gibi öğrendim, bi dünya esnafla muhabbet kurdum, hergünüm elli tane noterde vergi dairesinde geçti. çoook şeyler öğrendim yani. sakın inatlaşayım deme çalış güzel güzel.
    hadi selametle.

Verdiğiniz bilgiler için saolun yarın anlatırım artık
  • Baba parası yiyerek nereye kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minrax

quote:

Orijinalden alıntı: nevzatkrts

quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

Kardeşim erkek adamsın. Git çalış .. İleride zorlanmazsın. Senin yaşında 12 -13 saat ayakta durup (hatta küçükleride var) tezgahtarlık yapan kızlar var. Onlar çalışıp sorumluluk alırken senin çalışmaman senin açından iyi olmaz.

Panikliyorum elim ayağım birbirine giriyor ondan çalışmak istemiyorum yoksa para kazanırım birşeyler alırım ama dediğim gibi panikliyorum

Bilgisayarcılık kolay iştir.En fazla format atar parça değiştirirsin ekran kartının fanını falan çıkarttırırlar hatta bunları bile sen yapmazsın.Yanında çalışacağın kişi yapacak büyük ihtimalle o işleri sen vida falan bulup getirceksin.Üstelik orda bilgisayarcıda bilgisayarda vardır donanımhaberde akarsın oyun oynarsın müşteri gelince oyunu durdurur onla ilgilenirsin.Bu kadar basit bir iş bulmuşsun hem sanada değişiklik olur.Bende ağır bir iş zannettim yaf :D

Arkadaş açıklamış 2 sene önce çalışmıştım yaptıklardakı yazılanlarla aynı sadece kabloda hazırlıyodum ek olarak

• 4 yazdır çalıştım bu yaz evdeyim acayip sıkıcı git çalış sonra kışında kazandığın paraları çatır çatır ye ben öyle yaptım
  • ne tembel adamlar var ya. Git çalış işten korkma.Sana doğruları söyleyeyim kardeşim sen beceriksiz , tembel insanın tekisin.Koskoca otelde 10 saat boyunca ayakta çalışan 15-16 yaşında stajerler var yanımda.
  • ben de ayny sen gibiydim zorla çaly?tyryrlardy en fazla 4 gün çaly?yrdym ruhum daralyyor yoksa
  • Salak salak inatlaşıp triplere girme git çalış paranıda istediğin gibi harca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Essek kadar adam oldun çalışacaksın tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi dükkanımızın işinden bahsedeyim 1000m2 alana sahip toptancıyız ki içinde 50 kilo unlar 25-35kilo arası samanlar arpa 50kiloluk şeker bunları taşıyan 3tane işçi var adamlar evine para getirmek için onları taşıması gerek 50kiloluk şeylerin tanesinden 25kr kazanıyorlar kamyonla geliyor bunlar tabi adamlar öf pöf demeden çalışıp 2-3saatte bitiriyorlar sen gelmiş bilgisayarcıda çalışacaksında sıcak olucakmışta benim amacımı sen şuan gerçekleştireceksin bu nasıl iştir cidden bilgisayarcıda çalışmayı sonra kendi bilgisayarcı olmak isteyen 1insanım şayet bunun için o kendi dükkanımdan başka 1yerden para kazanamayacağımı çok açık bildiğim için gidip orda sabah 7bucuk akşam 7bucuk arası dükkandayım baban sana iş ayarladıysa bu senin için en ii şey bunu unutma gerçek hayatı asla kendi işinde bulamazsın orda çalışarak gerçek hayatı bizzat öğrenirsin bunu sana ceza olarak verdiğini sanma okuldaki derslerinden farksızdır bu babanın yaptığı

• quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

ne tembel adamlar var ya. Git çalış işten korkma.Sana doğruları söyleyeyim kardeşim sen beceriksiz , tembel insanın tekisin.Koskoca otelde 10 saat boyunca ayakta çalışan 15-16 yaşında stajerler var yanımda.

Alınmadım alınmıyorum çünkü böyle biri olduğumu biliyorum
  • E çalış işte.İsyan etmeyi,anne-babayı adam yerine koymamayı biliyorsun ama.Ne güzel hem para kazanırsın hem de bir nevi hayat mücadelesine başlamış olursun.Hayat aslında senin özendiğin gibi toz pembe değil adamım.Birkaç seneye kadar efil efil esecek zifiri karanlığın en yumuşak yelidir bu.Alış artık,işe koyul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

git çalış hayat neymiş öğren!!!

aynı şeyi banada söylediler şimdi 800 tl için it gibi çalışıyorum pişmanmıyım tabiki değilim
  • oksijen tüketmen hata intihar et bence

17 yaşına gelmiş hala annenden haşlık alıyon, yazık lan yazık, ölene kadar ailen yanında olmucak,bunuda kulağına küpe yap
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.