Şimdi Ara

Ailemden tehdit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbiy -- 2 Şubat 2020; 11:40:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sakin ol aileni karşına al ve sakince konuşmaya çalışın. Mantıklı açıklama yapın sakın intihar falan aman aman ağzınızdan yel alsın. Saçmasapan bi sınav için kendinizi üzmeye değmez. En iyisi siz biraz şimdilik hava alın dinlenin dersi zorunluluk gibi görmeyin. Zevk aldığınız şeylerle çalışmaya başlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heleloyloyloy H kullanıcısına yanıt
    Hocam mezuna kalmayı düşünüyorum yine ama çevremdekiler mantıklı karar vermemi engelliyorlar kaç kere aldım dinlemiyor ki beni nafile

• mrbiy M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de onların anladığı dilden konuşun. Fen lisesine girdiğinizi söylüyorsunuz. Diyin ki mesela kendim çalıştım kendim kazandım bunu tekrar yapabilirim bana güvenin tarzında konuşun. Mezuna kalmaktan çekinmeyin kesinlikle. İkna edin bir şekilde başkalarını örnek gösterebilirsiniz mezuna kalıp kazanan vs.

Hocam aptal olduğumu zannediyorlar bir sürü örneği var çevrelerinde kuzenım 4.senesinde kazandı ama nafile biliyorlar ama hep beni ilk senesinde kazananla karşılaştırıyorlar ümitsiz vakalar anlayacağın

Hocam o zaman hassas olmayın lütfen kimseyi dinlemeyin kendi kararınızı verin başta kızsalar dahi sonradan kabullenmek zorunda kalacaklardır. Kendinizi de sakın saçmasapan bi sınav için üzmeyin tecrübeyle söylüyorum değmez çok mutlu olacaksınız bunun hayalini kurun

Bu çok mantıklı hocam çok saolun kesinlikle hassas olmuyacam artık😊😊 iyiyim düzelttim kendimi ama hassas olduğumun farkına varmamışım şuana kadar bu kelime bana çok şey kazandıracak çok sağolun hocam farkettirdiniz bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbiy -- 1 Şubat 2020; 16:52:55 >
  • @ssembler{ kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam ilginiz için siz ne yapıyorsunuz hocam şuan durumunuz ne

• @ssembler{ kullanıcısına yanıt
    Hocam pişman olmadan başlayın biz yaptık siz yapmayın ilk 1000 girersiniz umarım hocam sıkı çalışın başarı sizinle olsun

• Hocam kesinlikle ama kesinlikle aileni dinleme. Bak 2016 yilinda ygs girdim ben hedefim hukukdu o zaman. Tm 3 de 100 k siralama yaptim. 1 sene daha bekleseydim su anda hukukdaydim. Ama ailemin baskisi yuzunden ben anestezi yazip gittim. 2 senelik okuli 3 senede bitirdim hayatimdan 4 sene hic oldu. Bunu her zaman ailemin yuzune vuruyorum. Su anda arkamda duruyorlar ama her sey icin cok gec. 4 senem hic oldu. Tekrardan yks kasiyorum hukuk icin. Yani anlayacagin belki 1 sene bekleseydim 23 yasinda avukat olacakdim. Ama simdi baslasam 27 28 yasinda ancak istedigim yerde olurum. Kesinlikle hedefinin pesinden git. Kimseyi umursama. Ne derlerse desinler.

• Git dersanede çalış eve kapanırsan kafayı yersin ailenle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rehberlik Hocanın yanına git olanları anlatıyorsun ailenle konuşmasını rica ediyorsun sorununu çözecektir. Araya birilerini sok
  • şu an ki netlerlerini yazar mısın 40 bine girersin günde 5-6 saat çalışmayla

• Bak var ya sınav günü dahil "he de geç" felsefesini uygula. Hatta tercih günü sana hemşirelik yazdırmış olsunlar diyelim sen tercihin son dakikasına kadar değiştirebilirsin. Takma şimdiden bunları kafaya. Hayat senin.
    Çevremdekilerden biliyorum bazı aileler ters psikolojiyle çocuklarının başarılı olacağını sanıyorlar çünkü onların dönemi öyleymiş, yapamazsan sanayiye veririm devri. Onların algısını gerçekçi bir şekilde değerlendir.
    Onların yaptığı elbette yanlış ama kendini değerlendirdiğinde göreceksin ki aslında senin kendine inancın kalmamış biraz. Olasi başarısızlık sebebine şimdiden bir bahane üretiyorsun.
    Kendi kaderini kendin yaz!
    İçler dışlar çarpımının işlemediği yerlerden biri ders çalışma saati ve verim alma ilişkisidir. O yüzden psikolojik baskının üstüne, onu aşağılayarak gidebilir ve ayrıca bu konuda profesyonel bir destek alabilirsin.

• Tyt hiç çalışmadan 70 net

ayt?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.