Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de fıstık almak istiyorum fakat iç fıstığı 5 TL den nasıl vereceksiniz?
    Kabuklu, çiğ veya kavrulmuş fıstık için 5 TL denilmiş.
  • Abiye mesaj attım ürün sormak için, kendisi mesajlarımı okuyor ama cevap vermiyor nedense, anlam veremedim
  • kendi adıma her türlü yardımı elimden geldiği kadar yapmaya hazırım ama gördüğüm kadarıyla bana pek inandırıcı ve samimi gelmeyen şeyler var. osmaniyedeki arkadaşlar bir araya gelip mevcut durumu teyit ederse o zaman bu konu her türlü uçar gider. mevcut haliyle bazı şeylerin kesinleşmiş olması ve anlaşılır olması lazım. şu haliyle sadece beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam bende mesaj attım ama geri dönemiyor herhalde

• Benim aldigim urunler bugun geldi.Her paket 1er kilo,kilo basi 5 lira.Bugun de oylesine disardan fiyat baktik,kabuklusu en ucuz 10 liraya bulduk.Tadi da gayet iyi,ic fistik kavrulmus,boyutu da cok ufak degil karisik.Zaten fistik fiyati bile ucuzken herkesin abinin durumunu sorgulamasi da bir garip.Zaten sicak firsat,isin ucunda bir de yardim var.Abi satiyorsa zarar etmiyor ya.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim

• Benim ürünler de geldi,ufak bi karışıklık olmuş kabuklu istemiştim bunlar geldi ama önemli değil,fıstıklar taze lezzetli,bu fiyata hiç bir yerde bulamazsınız,hala şüpheyle yaklaşıp almayanlar var,bi websitesi verse bu fiyattan stoklar tükenmişti şimdiye,yılın sıcak fırsatını kaçıyorsunuz  Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim
     Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    sanki adam sizden para istiyor ürün satıyor karsılıgını alıyorsun daha ne yorum yapıyorlar anlamıyorum vicdansızlar
  • taha2008 T kullanıcısına yanıt
    Mrhb

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kargo ücreti ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

sanki adam sizden para istiyor ürün satıyor karsılıgını alıyorsun daha ne yorum yapıyorlar anlamıyorum vicdansızlar

arkadaş. Sponsor kargo ile kargo ücretsiz demiş. Doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: master21

Benim ürünler de geldi,ufak bi karışıklık olmuş kabuklu istemiştim bunlar geldi ama önemli değil,fıstıklar taze lezzetli,bu fiyata hiç bir yerde bulamazsınız,hala şüpheyle yaklaşıp almayanlar var,bi websitesi verse bu fiyattan stoklar tükenmişti şimdiye,yılın sıcak fırsatını kaçıyorsunuz  Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim
     Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim

kargo ödediniz mi?

• Kargo ucretsiz arkadaslar,abi ptt ile ucretsiz yolluyor.Ben 5 kilo urun icin 25 tl gonderim yaptim.Urunleri de taze ve lezzetli bulduk.

• erdemirci kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz kargo..5 liralık alsanız da ücretsiz,doğrudur.
  • master21 kullanıcısına yanıt
    benim ürünler size sizinkiler bana gelmiş galiba, ben tuzlu sipariş vermiştim kabuklu geldi 2 kilo, ama sorun değil İsmail beyle görüştük hallettik
  • beyler bari az almayın bende alıcam insallah tatilden döneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

benim ürünler size sizinkiler bana gelmiş galiba, ben tuzlu sipariş vermiştim kabuklu geldi 2 kilo, ama sorun değil İsmail beyle görüştük hallettik

Galiba hocam :) ben bildirmedim bile,gayet lezzetli bi dahaki sefer 2sinden de alırız artık karışmasın diye :) eşe dosta söylüyoruz bakalım,siparişlere yetişemez duruma getirmeyiz inşallah :)
  • arkadaşlar nasıl alışveriş yapıyoruz adresi felan abiye pm mi atıyoruz biri açıklasın sabah birşeyler alacağım ama nasıl alacağımı bilmiyorum.Birde isim nedir? hesaba eft için?(ali arslankurt) yazmışlar ama .
  • Madem ucuz satmak istiyorsunuz, bence fiyatını piyasa fiyatının az altına çekin. Zaten ücretsiz kargonuz da var. Bu bile fırsattır. Sonuçta alan gene mutlu olacak. Kabuklu fıstıkta, kabuksuz da çok ucuz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 19 Temmuz 2016; 0:13:40 >
  • 2 kilo almak için mesaj atıyorum
  • Arkadaşlar Ödemeyi Yaptıktan Sonra Konu Sahibi Arkadaşa Telefon Üzerinden Detaylı Bilgilendirmeyi Yaparsanız Kargonuzu Daha Kısa Sürede Verecektir.. Forumdan Özel Mesaj Atmak Yerine Telefonunuzdan SMS Atınız :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.