Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana mesajla kargoya verdiğini söyledi.
    Kargo gelince burdan haberdar ederim.
  • profil neydi bende sipariş geçeyim.
  • 20 temmuzda verdiğim sipariş hala gelmedi. bugünde gelmezse arayacağım bakalım, bi takip kodu falan alabilirsem kontrol edeyim.
  • Koskoca forumda osmaniyede olan yok mu? Kisiye bir ulasilsa daha saglikli bir konu acilsa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü verdim sipariş. Mesaj da attım numaraya. Henüz geri dönüş yok.
  • HilmiE H kullanıcısına yanıt
    21 indeki siparişimden haber alamayınca sms attım, daha vermemiş kargoya

2 saat içinde kargoya verdi ve takip kodunu da verdi
  • adam 5 tl lik sipariş vermiş gelmedi etmedi diye yakınıyor. gelmese bile ölmezsin. Yardım etmek yerine kendi boğazını düşünenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

adam 5 tl lik sipariş vermiş gelmedi etmedi diye yakınıyor. gelmese bile ölmezsin. Yardım etmek yerine kendi boğazını düşünenler var.

Yardım ayrı bir şey,insanlar yardımla beraber aynı zamanda bir alışverişte yapıyor.
    Gelmazse ölmezsin yaklaşımı doğru değil.
    Ben şahsen kargoların biraz gecikmeli de olsa geleceğini düşünüyorum.
    Biraz daha beklemekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

adam 5 tl lik sipariş vermiş gelmedi etmedi diye yakınıyor. gelmese bile ölmezsin. Yardım etmek yerine kendi boğazını düşünenler var.

Kimseyi bu şekilde yargılayamazsın. Belki adam yardım değil hizmet/ürün karşılığı havale yapmıştır. Kimsenin yardım etmek ama senin bakışın açınla yardım değil bağış gibi zorunluluğu yok değil mi ?

Yardımcı olmak için belirtilen koşullara uygun ödeme yapıp karşılığında vaad edilen ürünün beklemektedir.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    paranın üstüne yattı diyen mi var arkadaş? gelmediyse tabi ki konuya yazılacak herkes ona göre tavır alacak. kaldı ki adam yardım istemiyor, ticaret yapıyor.
  • Abi yetistiremiyor olabilir arkadaslar,forumdan once bu kadar satis yapmiyorsa.Bir de ptt ile gonderdiginden gec gelme durumu normaldir.Herkesin siparisi ulasir diye tahmin ediyorum.Sadece biraz sabretmek gerek.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle yoğun siparişten takip etmekte zorlanıyor. kargoya verip takip numarasını attı az önce.
  • alalım bakalım ama öncelik ticari değil, yardımımız olsun, mesajda yazarım..
  • 2 kg kavrulmuş iç fıstık için ödeme yapıldı, adres bilgisi gönderildi. Hayırlı olur inşallah.
  • Cuma günü sipariş verdim. Ücretini yatırdım. Mesaj attım ve cevap yazdı göndereceğine dair.

Bu saate kadar gönderdiğine dair haber gelmedi. Mesajlarıma da cevap vermiyor..!

Bakalım bekleyip sonucu göreceğiz.
    ..
  • nedense millet yardım değilde fırsat peşinde...
  • Arkadaşlar sakin olmanızı öneririm. ben henüz sipariş vermedim, kendisiyle de bir iletişimim yok ancak yardım etmek amacıyla "çok uygun" fiyattan ürün aldığınızı unutmayın. yaptığınız "sıkıntı yaşadım" temalı yorumlar yardımda bulunacak insanların çekinmesine sebep olabilir. zira kimse kimseyi 5 tl için bu kadar uğraştırmaz. er-geç gelir ürünleriniz.
  • arkadaşlar ikinci siparişimi geçen hafta verdim bugün sabah kargoya verildi, biraz geç kargoya veriliyor fakat ancak yetiştiriyor muhtemelen. rahat olun siparişleriniz gelecektir, mesaj atıpta cevap alamayan arkadaşlar mutlaka er geç cevap alacaklardır
  • up up
  • Up

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.