Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce siparişlerim geldi, tuzlu fıstıklar çok güzel, işyerimdeki arkadaşlarda beğendi 60 kilo sipariş vereceğim İsmail abiden haber bekliyorum
  • Konu sahibi mesajlar ardına birşeyler yazarsa bende alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

nedense millet yardım değilde fırsat peşinde...

Düşünceniz BENCE gerçekten çok saçma ve çok sapan.
    Ben ürün aldığımda o kişi bundan fayda sağlıyor mu? Evet
    Ben ne kadar ürün alırsam o kadar fayda sağlıyor mu? Evet

Daha ne diye milleti eleştiriyorsun adam rahatsızım diyerek sağda solda yardım istemiyor helal yoldan satış yapıyor ucuz fiyata ve biz de alıyoruz bu kadar basit.
    Daha ürünün görmeden tatmadan alıyorsa bu insanlar,bunun içinde yardım duygusu hissiyatıda vardır kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 26 Temmuz 2016; 11:54:19 >
  • version53 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, ayrıca sorgulamamızın amacı tedbirli davranıp diğer arkadaşlarımız önünü açmak. Öküz altında buza aramayın

Bu arkadaş rahatsız olduğu ve işin acemisi olduğu belli, kendisine yardımcı olacak birisini bulursa daha fazla satış ve gelir elde eder. Naçizane tavsiyemiz
  • ben yoğun talep yüzünden yetiştiremediğini düşünüyorum hatta siparişleri karıştırabilir. konuyu foruma ben açmıştım sonra kendisini yönlendirdim abi bu internet olaylarından pek anlamıyor. forum üzerinden değilde direk numarasından ulaşın. ben aldığım günün ertesi kapımda oluyor osmaniye -mersin yakın olduğu için.
  • bende sipariş verdim geçen hafta. Bugün-yarın gelir diye bekliyorum.
  • ben bu konuyu daha yeni gördüm, ki normalde sıcak fırsatlara sürekli bakarım. ona rağmen 10 gündür görmüyorsam bunda bır sıkıntı var bence, konuyu sıcak fırsatlarda sabitlesek, en azından yönetiminde bu konuda faydası olur diye düşünüyorum. şuan için birkaç siparişim oldu, inşeALLAH devamda edebilir. güzel olan ise abimizin, emeği ile birşeyler yapıp ve satıp bu şekilde birşeyler yapmaya çalışması, ALLAH kendisinin ve ailesinin herdaim yar ve yardımcısı olsun
  • Bugün bende sipariş verdim parayı gönderdikten sonra bilgileri mesaj olarak ilettim, sipariş hazırlandıktan sonra bilgi vereceğini söyledi
  • 19 temmuzda 3 kg sipariş verdim. 20 temmuzda kargoya verdi. Biraz önce teslim edildi.

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim
     Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim

Bu arada Osmaniye - İzmir kargo ücreti 13,00 TL yazıyor. Bu ücreti kim karşılıyor merak ettim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzer -- 26 Temmuz 2016; 15:27:38 >

• 22sinde parayi yollamiştim. Bugun kargoya verilmiş.
    1 hafta sonra verilse de sorun degil. Konuyu gorene kadar fistigin "f" si geçmiyordu aklimdan.

Zaten cildim yağli fistik iyice yağlandirir. Amacim tamamen yardim.

Yillarca e-ticaret piyasasinda sicak firsat kollamis biri olarak; lutfen yorumlariniza dikkat edin dostlar. Kaş yapicaz derken goz çikarmayalim. Kalp kirmayalim.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• az önce 65 kilo sipariş verdim işyerimdeki arkadaşlar için
  • AseA34 A kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam.

Bizim işyeri biraz kurumsal. Gider 100 gramına 3 katı para verir onu yerler.
    Yinede alabileceğini düşündüğüm arkadaşlarıma söyleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Helal olsun hocam.

Bizim işyeri biraz kurumsal. Gider 100 gramına 3 katı para verir onu yerler.
    Yinede alabileceğini düşündüğüm arkadaşlarıma söyleyeceğim.

kurumsal = para bol saçıyoruz.
  • Sipariş verildi. Detay SMS gönderildi.
  • Perşembe gece eft yi yapıp mesaj atmıştım, Cuma sabahı cevap vermişti. Ama 2 gündür attığım sms lere bende cevap alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crizantem

Perşembe gece eft yi yapıp mesaj atmıştım, Cuma sabahı cevap vermişti. Ama 2 gündür attığım sms lere bende cevap alamıyorum.

Arkadaşlar ben telefonla görüştüm.

Bu işin acemisi olduğu aynı zamanda rahatsızlığı olduğu için gecikmeler olduğunu, elinde ki telefon eski model olduğundan mesaj ve iletişimde zorlandığını söyledi.

Gecikmelerden dolayı ve mesajlara cevap veremediği arkadaşlardan özür diliyor.

Fakat siparişleri pey der pey gecikmeli de olsa gönderdiğini söyledi. Bilginize..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

19 temmuzda 3 kg sipariş verdim. 20 temmuzda kargoya verdi. Biraz önce teslim edildi.

Bu arada Osmaniye - İzmir kargo ücreti 13,00 TL yazıyor. Bu ücreti kim karşılıyor merak ettim doğrusu.

bi banka gibi çalışarak online dünyasına ayak uyduran ptt , bir vilayete bile yurtdışındakii bi ürünün ülkemize ulaşacağısüre kadar sonra kargoyu ulaştırıyor, devlet kurumu işte ne yaparsan yap elinde kalyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alpbatu

quote:

Orijinalden alıntı: Crizantem

Perşembe gece eft yi yapıp mesaj atmıştım, Cuma sabahı cevap vermişti. Ama 2 gündür attığım sms lere bende cevap alamıyorum.

Arkadaşlar ben telefonla görüştüm.

Bu işin acemisi olduğu aynı zamanda rahatsızlığı olduğu için gecikmeler olduğunu, elinde ki telefon eski model olduğundan mesaj ve iletişimde zorlandığını söyledi.

Gecikmelerden dolayı ve mesajlara cevap veremediği arkadaşlardan özür diliyor.

Fakat siparişleri pey der pey gecikmeli de olsa gönderdiğini söyledi. Bilginize..!

Bende tavsiye olarak foruma bakmasını ve arada sırada da olsa mesajlara cevap vermesini söyledim,aynen telefonu eski model... bu yüzden de sıkıntı yaşıyor.
    Bana da bugün kargo takip numarasını gönderdi.
    Kargo gecikmesinin de esas nedeni sanırım PTT kargo belli günlerde gidip adresinden alım yapıyor,bu yüzden gecikmeler oluyor.
    Siparişlerim geldikten sonra bende çevreme tavsiye edeceğim.
    Hem fiyatı uygun,hem bir yardımda bulunmuş oluyoruz hemde anladığım kadarıyla ürünleri gelen arkadaşlar tadından da memnunlar.

• Abimiz yürüme engelli olduğu için ptt şubesine gidemiyor. Ptt elemanı evinden gelip alıyor kargoyu. Tabi eleman eve haftanın belirli günleri geldiği için siparişler yola geç çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.