Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünlerin fiyatları ne kadar? Fıstıkların poşet fiyatını göremedim. Bi arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERMANFORMATİK

Ürünlerin fiyatları ne kadar? Fıstıkların poşet fiyatını göremedim. Bi arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

Her şey 5 TL.
  • Benim fıstıklarda bugün geldi. Gayet lezzetli. 12 lira tutmuş kargo. Bütün bu maliyetler nasıl karşılanıyor, arkadaş bu işten nasıl kazanıyor anlamadım. İşin aslını bilen varsa bizi aydınlatsın. Haftaya bi sipariş daha vermeyi düşünüyorum bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ödemeyi hesabına geçtim. Bilgilendirmek için 2 gün önce mesaj attım henüz ses soluk yok. Gönderdiğim mesajda da belirttim, aldığım ürünler zaten yardım amaçlı. Kargo bedeli yüksek olduğundan yaptığım ödemenin karşılığından daha az göndermesini rica ettim. Doğru bir amaca hizmet ediyorsa hiç göndermese de olur. Gelişmeleri belirteceğim.
  • Benim kargoda dun geldi.
    1 kg komsuya verrdim. Fistiklar guzel, lezzeti.
    Tavsiye ederim...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Evet bende arkadaşı yerinde görüp netleştirebilecek birilerinin mesajlarını bekliyorum. İllaki forumda oradan biri çıkar.

Ona göre elimizden geldiğince karşılıksız gönderi yapacağım.
  • Bence kimse kilosu 5TL den ürün alıpta "arkadaşa yardım ediyorum alan razı satan razı" muhabbeti yapmasın. Fıstığın tadının güzel olduğu belirtiliyor böyle bir fıstığı 10TL den aşağı bulmak çok zor(marketlerde bile Tadımın 200gr lık paketleri 5-6TL den satılıyor). Şahsen bu ürünü 5TL ye almaya gönlüm razı olmuyor bence amacı yardım olan arkadaşlar gönüllerinden geçen fiyat ile ürünü alsınlar.
  • Benim sipariş geldi.

Tesekkur ederim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim

• hocam 2 kilo fıstık almak istiyorum
  • cakalpup kullanıcısına yanıt
    Bende Böyle Düşünüp 20 TL Verip Sadece 1'er Kilo Fıstık İstedim Kalanıyla Da Tesbih İstedim..
    Bu Konuyu Bile Sıcak Fırsata Dönüştürenler Var :)
    Biraz Düşünün Bu Arkadaşa Ne Kadar Kazanç Kalabilir 1 Kg Fıstıktan ?
    Kendi Malı Bile Olsa Çok Ucuza Gidiyor Lütfen Biraz Düşünceli Olun..
  • Koskoca sıcak fırsat ahalisi olarak Osmaniye de ikamet eden biri yok mu gidip ziyaret edebilecek ? Herhangi bir ürüne ihtiyacım yok ama yardımda bulunmak istiyorum lakin devir öyle bir hal aldı ki kime güveneceğimizi şaşırmış vaziyetteyiz beyefendiyi tenzih ederek konuşuyorum yanlış anlaşılmalara maal vermesin.
  • MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Daha neyin güven problemini yaşıyorsunuz anlayamadım..

Yukarda 10 kişi aldığı ürünlerin resimlerini koymuş
  • Ya madem piyasada olabileceğinden daha iyi ve ucuz ürüne sahip
    neden millete elini açma dilenme gereği duyuyorsun
    eğer cidden çok aşırı iyi sınırsız stok olsaydı zaten yeterince satardı
    zor durumda bir insan neden piyasa değerinin altına versin
    zaten herkes yardım etmek istiyor
    Abimiz sürekli internet bağlantısına sahip ama eski telefon kullansa ne olur
    arkadaşlar aynı fotoğraf aynı yazı kopyala yapıştır halinde google translate gibi yarım yamalak Türkçe ile
    2 senedir facebook gruplarında dolanıyor
    bir ara baktım da çocuklar büyümüş sadece toplam 2 tanecik resmi vardı
    bunu geçtim de herşeyi dilenci mantığına bağlamak iyi değil
    Allah razı olsun lafının sömürüldüğünü hissediyorum
    o kadar sene geçti neden daha yazı güncellenmedi?
    Karşıdaki kişinin gerçekliğinden şüphe ediyorum.
    Sadece aynı fotoğraflar var senelerdir HİÇ yenisi gelmedi facebook profili sahte olabilir.
    Madem internet erişimi varmış çocuklarının yeni 2016 anlık çekilmiş fotoğrafını atsın inanalım.
    BURAYA TIKLAYIP BAKIN Toplasan 10 kişisel fotoğraf varsa 20 tane ürün fotoğrafı var asla yenisi farklısı gelmiyor
    Aradan bir iki seneden fazla geçti bu çocuklar şu anda ne durumda?
    Her gönderide aynı şeyi yayınlayıp hem flood hem spam yapıyor.
    Yüzyüze gidipte gören var mı hiç aranızda?
    Ben bu işin peşini bırakmam arkadaş.
    quote:

voyager_71 demiş ki
    Arkadaş rapor yayınlamış ama işgücü kaybının hangi oranda oldugu yada ne kadarlık bir özür oldugu neden yazmıyor.Benmi göremiyorum acaba..
    Ayrıca rapor 2008 yılına ait ve o anki operasyon sonrası alınmış bir rapor gibi gözüküyor.Yürüme cihazı aldıgı operasyonun nasıl yapıldıgı yazmakta fakat o dönemki işgücü kaybının oranınıda raporda göremedim.
    Arkadaş iş gücü kaybının kaç oldugunu yazan sonuç kısmınıda paylaşırsa yada yeni bir raporu varsa yayınlarsa bende maddi açıdan destek olmak istiyorum..

yani raporda özürlülük oranı vs asıl olması gereken detaylar hiç yazmıyor bir dikkatli kişi daha çıkmış.
    Legal olarak nasıl detay öğrenebilir gerekirse nasıl yardım ederiz?
    Devletten neden maaş almıyor ya da alıyorsa çocuk yardımı var mı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

konuya ilk başlarda temkinli yaklaşmıştım, bunun nedenine gelince yazım hataları, doğrulanmayan yardıma ihtiyacı olma hali (muhtaçlık değil kastım yanlış anlama olmasın) ve suistimale mahal vermemek. nihayetinde rakam küçük olabilir ama bunun binlerce kişiye ulaşması demek çok büyük meblağda haksız kazanç doğurabilir olması idi. mantıklı olarak osmaniyedeki birkaç forumdaşımızın gidip durumdan emin olmasını rica ettim kendim ve diğer arkadaşlarım adına. nihayetinde hala kesinleşmemiş şeyler var ve tüm söylediklerim sahtekarlık dolandırıcılık uyarısından ziyade daha geniş kitlelere ulaşması için bir güven sağlanması yönünde idi. bu doğrulama yapıldığı takdirde sadece ekşi sözlükte bile tonlarca fıstık sstışına ulaşır bu abimiz. inşallah ne söylemek istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir. burada her yoruma karşı saldırgan bir üslup takınmadan önce ne söylenmek istediğini anlarsınız söylenen şeyin aslında o kişinin ve hepimizin iyiliği için söylendiğini idrak edebilirsiniz.

Aklın yolu bir günümüzde kaçak çay kaçak sigara gerçeği var
    gerçek muhtaç kişiler kullanılarak neden kaçak fındık fıstık satılmasın
    bir kere piyasa fiyatları örneğin 10 lira ise o şekilde herkesi kurtarıyor ki bu sebeple sabitlenmiştir
    zaten eli ayağı tutmayan bir kişi nasıl gitsin kargoya teslim etsin
    birilerinin iyi kötü adını kullandığı kesin
    ama ortalıkta 3 senedir harfiyen aynı yazıları aynı fotoğrafları görüyorum
    sadece donanımhaber sayesinde geri dönüş yapanların fotoğraflarını görebildim
    bu aslında çok nadir olduğu bilinmeyen dördüz çocuklar bugun ne alemdeler?
    Çoklu doğum sıradışıdır hiçbirinin sağlık sorunu yok mu?
    Ya bu adam madem bu kadar aciz dediğinize göre telefonu kötü olduğundan dönüş yapamıyor
    nasıl her dakika facebook da gönderi flood atıp spamlıyor nasıl whatsapp kullanıyor?
    Whatsapp mobil uygulama olduğuna göre açabilen bir telefonu var demektir o da eski değildir.
    Hadi WP barkod okutarak bilgisayardan girdi diyelim
    ya bu adamın eli de düzgün çalışmıyor nasıl yazsın!
    Suistimal olma olasılığı çok yüksek temkinli olun
    ya da herşeye çekinen biz olacağımıza karşı taraftan kanıt gelsin
    aciz adamın olmayan bacağını konu eden
    ama kendi eli ayağıyla kargoya giden kişi muhattap olsun da
    normal adam gibi anlatsın bu 3 sene içerisinde neler gelişmiş!

• 3hafta sonra hatay a gidecem, yol ustu ugrayabilirim, varmi adresi kendisine bizimde katkimiz olsun.

• Epik_İpek_Peki_Keki E kullanıcısına yanıt
    aklında şüphe varsa yanaşma.. hem adam piyasında altında satış yaparakmı dolandırılıcık yapıyor..
  • Epik_İpek_Peki_Keki E kullanıcısına yanıt
    Tabii bu kadar sorgulamak doğal ama biraz art niyetli de olmamak gerek. İletişim bilgileri, hesap numarası, kimlik bilgileri mevcut biri için bunları düşünmek enteresan geliyor bana. Adam eşi aracılığıyla yaptığını anlatmış kargoya verilmesini vs. Whatsapp olan telefon dediğiniz şey artık ikinci eli 100-150 TL eden telefonlarda dahi var. Bunu ulaşılamaz bir teknoloji gibi anlatmayın. Büyükşehirler dışında da hayat gayet ucuz, özellikle İstanbul'a göre. Fıstık fiyatının ucuz olması garip geliyor fakat yine uygun olabilir diye düşünüyorum sadece. Muhakkak bir açıklaması vardır. Çünkü kaçakçılık denen şey bu kadar abuk yapılıyor olamaz. Adam ailesinin nüfus dökümünü paylaşmış, çocuklar 2010 doğumlu. Eli ayağı düzgün çalışamyor demişsin adamın özrü yalnız bacağından ibaret. Dolayısıyla el işi yapamaz deneceğini sanmıyorum. Belirteyim konuda olma amacım bu durumdaki bir insana yardımcı olmak. Gönderdiğim bedel karşılığı bilmem kaç kilo fıstık hayali kurmuyorum.

• şüphe sıcak fırsatların doğasında var. yıllarca neler gördü bu forum.
  • Beyler lütfen yanlış anlamayın sorgularken saldırmak gibi bir amacım asla olamaz bende gerekiyorsa yardım etme taraftarıyım fakat sormadan da zihin okuyamayız hadi eşi yaptı vs diyelim gerçekten programlama ile otomatik atılan spam tarzı bir yazıdan farklı hiçbir bilgi yok dediğim gibi bir satıcının kişinin bilgilerini kullanma ihtimali de var bu kadar stok bulmak ne kadar olsa kolay değil hadi zaten benim amacım sadece para ile ilgili konuşmak değil kişinin gerçek olduğunu kanıtlamak aynı bölgede bulunsaydık elimden geldiğince yardımla uğramaya çalışırdım fakat şimdi verilen belgeler bile yarım yamalakken ben özellikle dördüz çocukların durumunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epik_İpek_Peki_Keki

Ya madem piyasada olabileceğinden daha iyi ve ucuz ürüne sahip
    neden millete elini açma dilenme gereği duyuyorsun
    eğer cidden çok aşırı iyi sınırsız stok olsaydı zaten yeterince satardı
    zor durumda bir insan neden piyasa değerinin altına versin
    zaten herkes yardım etmek istiyor
    Abimiz sürekli internet bağlantısına sahip ama eski telefon kullansa ne olur
    arkadaşlar aynı fotoğraf aynı yazı kopyala yapıştır halinde google translate gibi yarım yamalak Türkçe ile
    2 senedir facebook gruplarında dolanıyor
    bir ara baktım da çocuklar büyümüş sadece toplam 2 tanecik resmi vardı
    bunu geçtim de herşeyi dilenci mantığına bağlamak iyi değil
    Allah razı olsun lafının sömürüldüğünü hissediyorum
    o kadar sene geçti neden daha yazı güncellenmedi?
    Karşıdaki kişinin gerçekliğinden şüphe ediyorum.
    Sadece aynı fotoğraflar var senelerdir HİÇ yenisi gelmedi facebook profili sahte olabilir.
    Madem internet erişimi varmış çocuklarının yeni 2016 anlık çekilmiş fotoğrafını atsın inanalım.
    BURAYA TIKLAYIP BAKIN Toplasan 10 kişisel fotoğraf varsa 20 tane ürün fotoğrafı var asla yenisi farklısı gelmiyor
    Aradan bir iki seneden fazla geçti bu çocuklar şu anda ne durumda?
    Her gönderide aynı şeyi yayınlayıp hem flood hem spam yapıyor.
    Yüzyüze gidipte gören var mı hiç aranızda?
    Ben bu işin peşini bırakmam arkadaş.
    quote:

voyager_71 demiş ki
    Arkadaş rapor yayınlamış ama işgücü kaybının hangi oranda oldugu yada ne kadarlık bir özür oldugu neden yazmıyor.Benmi göremiyorum acaba..
    Ayrıca rapor 2008 yılına ait ve o anki operasyon sonrası alınmış bir rapor gibi gözüküyor.Yürüme cihazı aldıgı operasyonun nasıl yapıldıgı yazmakta fakat o dönemki işgücü kaybının oranınıda raporda göremedim.
    Arkadaş iş gücü kaybının kaç oldugunu yazan sonuç kısmınıda paylaşırsa yada yeni bir raporu varsa yayınlarsa bende maddi açıdan destek olmak istiyorum..

yani raporda özürlülük oranı vs asıl olması gereken detaylar hiç yazmıyor bir dikkatli kişi daha çıkmış.
    Legal olarak nasıl detay öğrenebilir gerekirse nasıl yardım ederiz?
    Devletten neden maaş almıyor ya da alıyorsa çocuk yardımı var mı?

Arkadaşım sen kimsin önce 11 temmuz da foruma girmişsin aslını astarını bilmediğin bir kişiyi ve ailesini töhmet altında bırakacak şekilde karalama kampanyası başlatıyorsun..!

Şu ana kadar bu arkadaştan şikayetçi olan yok. Ürün sipariş edipte alamayan var mı ? Yoook..!

Ürün satan arkadaş engelli olduğu için engelliler spor kulübü sayesinde ptt'den kargodan işini bir şekilde hallediyor.

İşin acemisi ve yardımcı olacak fazla kişi olmadığı için iletişimde ve ürün siparişlerini yetiştirmede zorluk çekiyor. Kimliği belli yeri-yurdu belli..!

Ben burada bu arkadaşın avukatı değili, tanımam etmem sadece bir defa telefonla görüştüm, fıstık aldım gayette güze ve memnun kaldım.

Şüphe duyuyorsan telefonu yazılı arasın konuşursun. Fırsatçılıktan söz eden arkadaşlar neyin kafasındasınız; millet parasını veriyor karşılığında ürün alıyor.

Aynı zaman da yardım etmiş oluyor. Alan memnun satan memnun.

Siz samimiyseniz ürün almadan karşılıksız paranızı direk hesaba yatırabilirsiniz, sizi tutan yok. Yapılan yardımın gizlisi makbuldür..!

Bu kadar uzatmak istemezdim ama dayanamadım kusura bakmayın kimseyi kırmaya niyetim yok, kırdıysam da affola..!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.