Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçak Fıstık ne yav iyi güldüm. Hayır iftira atacaksanız başka türlü atın.
  • ilk 5 kg parti inanılmaz iyiydi, bugün gelen ikinci 7 kiloluk partinin bir paketini açtım, biraz bayat. içinde bozuk olanlar bile var. herhalde taleplere yetişemedi arkadaş, piyasadan rastgele mal topladı. bilmiyorum. 5 liraya yine iyi ama ilk parti efsaneydi.
  • Arkadaslar gecen hafta pazartesiden beri urun gelmedi gonderdgmz para onmli dgk dyrsanz gonderin gtsin bn umidi kestm artik
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Ptt özeldir..
  • Biz yardımsever bir milletiz..malesef bunu fırsata çevirmeye çalışanlar nemalananlar yüzünden yapacağımız iyiliğe bile şüpheyle bakıyoruz.
    ha adam zaten fıstığı kg 5 tl ye satıyor bunca çekince olmaması lazım.alın gitsin.nerden bulacaksın 5 tl ye fıstık? 200 gr marketlerde 3-4 tlye satılıyor.
    daha fazlası için ki şahsen fıstık alma tarafında değilim kanıtlanabilir olması lazım arkadaş raporun güncel olmadığını yazmış mesela bilemeyiz.ziyaret edebilen olursa ben de yardımcı olmak istiyorum.1 paket sigara olmuş 10 tl olmuş memlekette kimseyi batırmaz
  • alpbatu kullanıcısına yanıt
    Konuya girmeden şunu belirtmek isterim ki şuana kadar kimsenin yazdığı yazının TAMAMINA KATILMIYORUM.

Hocam biraz fazla tepki gösterdiniz gibi, insanlar biraz irdeliyor hepsi bu. Bahsedilen şey bu kişi gerçekten bu durumda mı? Hani amaç bir ürün alma meselesi değil diye düşünüyorum. Ülkedeki olaylar yüzünden insanların birbirine güveni kalmamış. Ben bile hiç genelde bir önyargıya sahip olmamama rağmen konuyu bugün 3-5 kere gözüme ilişmesine rağmen girmedim tek sebebi ise konu başlığıydı, en sonunda merak ettim girdim. Fiyat konusuna gelirsek fiyat uygun ancak nereye göre, her şehrin yada yerin üretim kapasitesine göre fiyatı vardır. Örneğin bakkalda bir süt 3 tl ye alınıyorken o sütün çiftçiden alınışı 80-90 kuruştur (Örnekleme değil bildiğim fiyatı söylüyorum). Sen dışarıda 10 tl ye aldığın kuruyemişin gelişi çok daha düşüktür nerden bakılsa %150 kar ile satarlar. Adamın aklına bunlar geldiyse interneti olan bir insan niye sürekli aynı fotoğrafı paylaşıyor diyebilir çünkü herkes yaptığı işten para kazanır. Benim şahsi fikrime göre bu bir duyarlılıktır, ooo 5tl ye fıstık buldum diyen adamın birisine katkısı olmaz aynı şekilde bu kaçak getirmiş var bunda bir bit yeniği diyen adamında katkısı olmaz, mesela bir kaç yorum gördüm adama uğrayabilen, doğrulayan varsa yardım etmek istiyorum demiş. Anlatmak istediğim bu farklı bir bakış açısıdır, ürün aldım gelmedi yada 3-5 kuruş bırakalım değil.

Umarım yanlış anlaşılacak bir şey söylememişimdir.

• bu abi geçen sene bizim üniversitenin facebook sayfasında sürekli bu resimleri ve ürünleri paylaşıyordu dikkat ettiğim kadarıyla da pek kimse alışveriş yapmıyordu sebebi ise tahminimce dolandırıcılık ihtimali zaten sürekli paylaşım yaparak bu ihtimali güçlendiriyordu şuan son durum nedir kimse bilmiyor abi eğer çocuklarının fotoğraflarını paylaşsa bence forumda giysi eğitim gibi temel ihtiyaçlarda karşılanır tabi ki yine kendi bileceği iş.
  • yakın zamanda siparişi gelenler oldu mu?
    çevremdekiler için sipariş verdim eğer fıstıklar değişmişse onlara vermeyeyim
    yukarda bir arkadaş gelen fıstıkların değiştiğinden,ilk aldıklarıyla aynı olmadığından bahsetmiş.
    fıstıkları yeni gelen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  • replaa R kullanıcısına yanıt
    salı günü sipariş verdim. hala bir kıpırdanma yok. bugün kargoya verecem dedi ama ptt bugün çalışmıyor ki
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    ptt kargo cumartesi çalışıyor diye biliyorum.Devlet dairesi gibi düşünmeyin onu. Bana da bugün vereceğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 30 Temmuz 2016; 14:27:50 >
  • version53 kullanıcısına yanıt
    bekleyip göreceğiz bakalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

yakın zamanda siparişi gelenler oldu mu?
    çevremdekiler için sipariş verdim eğer fıstıklar değişmişse onlara vermeyeyim
    yukarda bir arkadaş gelen fıstıkların değiştiğinden,ilk aldıklarıyla aynı olmadığından bahsetmiş.
    fıstıkları yeni gelen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Bugün geldi taze ve lezzetli fıstıklar.

PTT kargo cumarteside çalışır.

• Arkadas urunleri gondermiyor artik sizde dikkat edin siparis verirken

• 20 temmuzda eft gönderdim. Facebook üzerinden ve Sep telefonuna mesaj gönderdim. Her iki kanaldan göndereceğini söyledi. 10 gün oldu ama gelen giden yok.

• Ben de 21 temmuzda eft yaptım. Hala kargoya verilmemiş parasinda değilim gerçekten yardim amaçlı olarak sipariş verdim ama tereddutte kaldım yanina gidebilen ve durumu teyit edebilen arkadaşlar olursa çok iyi olur.

• 20 Temmuz'da sipariş verdim. 2 defa sormama rağmen hep gönderdim gönderiyorum, fıstıklar taze kavruldu vs cevapları alıyorum. İnşallah gelir, biz de yardımcı olmaya devam ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 30 Temmuz 2016; 23:52:30 >
  • Bana bu mesajı attı

Mrhblar hocam hastaneye yâttim acil yarın tâburcu olacam paza4yesi kargo teslim almaya gelecek gond3ririm size bilgiverecem sagolun
  • Arkadaşlar kargosu uzun zamandır gelmeyenleri ve şüphelenenleri anlıyorum ama bende sipariş verdikten 7-8 gün sonra aldım kargoyu bu kadar üstelemeyin.

Mesaj atacağınıza arayıp sorabilirsiniz.

Kargoya nasıl gidiyor diyenler olmuş..
    Oğlunu gönderiyor yada evden aldırıyor kargoyu diye biliyorum,benimkini oğluyla göndermiş.
    Kargo fişinin resmini falan da yolladı şüphelenip kırmaya gerek yok.

Yukarda bu adam flood yapıyor,çocukları büyümüş,aynı resimler var,kargoya nasıl gidiyor,fıstıklar kaçak mı diyen bi arkadaş olmuş.
    Kendisini en yakın zamanda komplo teorileriyle ilgili bir kitap yazmaya davet ediyorum,böyle bir hayal gücünü kisede görmedim :)

Adam burda 5 liralık ürünü durumum kötü deyip 15 e satsa da yollamasa anlarım ama zaten ucuza yolladığı ürün için ağzına geleni söyleyenler var.
    5-10 lira için kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 31 Temmuz 2016; 2:00:06 >
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    iyi en azından çalıyor dememiş kolay kolay foruma ikinci el ilan açmıyorum takas tekliflerini bi okusan ölücüler zaten ayrı bi tür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.