Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25inde parayı gönderdim yani hafta başı pazartesi günü. 25 tl gönderdim ama ürün 25 tl lik gelmese de olur dedim mesaj attım eleman tamama gönderiyorum dedi göndermedi, hatırlattım, haber vericem dedi.

İhtiyaç sahibi ise eğer bir şey göndermesin yine de helal olsun ama dolandırıcı ise haram olsun.

Ne olursa olsun az biraz yalancı biri gibi de geldi çünkü oyalıyor ve yalan söylüyor dürüst değil.

Tuhaf bir durum o nedenle sosyal medya gibi yerlerde yardım yapmayı falan uygun bulmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlar ile şirketin kapısına gelen çok oluyor hepsini geri çeviriyoruz. Corap satarak yardım dilenen,yok hapishaneden tesbih yapanlara yardım vs. Buda bana pek inandirici gelmedi.Yine de siz bilirsiniz.
    -Al bu bir cuval fistik senin bagisliyorum sana ister ye ister sat.
    -Tamam abi sagol.
    -Bunu hemen satayım hımm.

• Bende 21 Temmuzda siparişi verdim , halen gelmedi , 27 sinde kargonun gelip alınacağını söyledi , gelmeyince bugün tekrar sordum abi hastaneye yatmış acil olarak , yarına paketi gelip alacaklar dedi , bekleyen Arkadaşlara bilgi olsun.

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Aynen. Ihtiyacli biri ise sorun yok ama biraz garip bi durum oldu. Gidip gören biri de çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

siparişler gelmiyor. Salı sipariş verdim. Gelmedi.

benim sipariş geldi arkadaşlar. 1 hafta gecikmeyle geldi. sorun yok. 20 lira yatırdım 4 kg iç fıstık geldi.
  • Bugün bana da acilen hastaneye yattım,yarın kargoya verecem diye cevap yazdı.
    Sanırım ben başka sipariş vermeyecem,geçen hafta da kargo gelip alacak demişti.Dediklerimden buu işte bir iş var diye bir anlam çıkarmasın kimse.
    Hep söylüyoruz ama keşke Osmaniyeli bir forumdaşımız gidip görebilseydi.
  • 15 Temmuzda gönderdim bende ücreti hala gelen giden yok.Mesaj attım cevap gelmedi.

Kargoda sorun olduysa, yetiştiremediyse gerçek ihtiyaç sahibiyse helal hoş olsun ama...
  • şüphe olur da bir çok kişinin yaptığı şey acımasızlık. ne kadar çok kötü insan var yahu. çoğunuzun anasını babasını pc karşısına oturtsan daha açıp kapatmayı bilmez. nasıl nereye ne yazacağını bilmez. abimiz bir şekilde öğrenmiş ve bizlere fıstık ulaştırıyor, hemde 5 tl'ye ve kargo ücretsiz. yardım amaçlı sağlık sorunları olan birinden çok uygun fiyata ürün aldığınızı unutmayın. diğer arkadaşlara da sakin olmalarını öneririm.
  • Kimsenin kötü niyetli ve acımasızca eleştirdiğini sanmıyourm, kimsenin derdi fıstık yemek değil, yalnızca merak ediliyor, gerçekten yardım için mi yapılmış yoksa insanların manevi duyguları mı kullanılmış, milleti saçma sapan eleştirmeyin şu konuda.
  • Hastaneye yttm ciktm olayni bnada cuma gunu soyledi bugun mesaj bile atmadim artik bunca oyalamadan sonra umidi kedin urunlerden

• İlk isteyenlere yolladı sonrasında ss ler geldi insanlar güvenince paraları toplayıp yollamamaya başladı sanki. Kimsenin hakkına girmek istemem ama görünen köyde kılavuz istemiyor. Denildiği gibi yardım karşılıksız yapılan bir şeydir bu ticaret.
  • Adam 4 gündür foruma girmiyor bir durun bakalım hastaneye yattı başına bir iş mi geldi belki ameliyat oldu hemen peşin hükümlü olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

Bu arkadaş gittigittiyor a hesap açsa daha sağlıklı olur. Bir arkadaş yardımcı olsun satışları da artar. Benim mesala internet şubesi kapalı havale ile uğraşmak zor geliyor.

Gittigidiyor her satıştan %10 komisyon alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skoc*

İlk isteyenlere yolladı sonrasında ss ler geldi insanlar güvenince paraları toplayıp yollamamaya başladı sanki. Kimsenin hakkına girmek istemem ama görünen köyde kılavuz istemiyor. Denildiği gibi yardım karşılıksız yapılan bir şeydir bu ticaret.

öyle bir şey düşünmek bile istemiyorum.... şahsen ben yasal yollara başvurmaktan hiç çekinmem.
  • Koca Forumda yok mu bir Osmaniyeli
  • ya şuraya yazılan saçmalıklara bak.

sanki adam 20 30 bin para kaldırdı vurgun yapıp kaçtı diyenler var.

adam hastaneye yatmış olamaz mı?

hep kötü taraflara çekiyorsunuz adam geldiğinde yollasa o fıstıkları nasıl yiyeceksiniz?

dünya sizin yiyeceğiniz fıstıktan ibaret değil. Yarın kimsenin ne olacağını bilemezsiniz.
  • Yok hocam isteyeňlere gönderdim yarın kargo b8lgilerini gonderecem beş liranin ne dolandırıcılığını yapım isterseniz emanetinizi gönderrir size ücretsiz den ğonderirim sorun değil dusuňmeniz yeter ama hakk verin Allahrazi olsun tesekkur ederim sagolun hoçam rahatsız ligimdan dolayı acil hastaneye yattim yarın kargo teslimat almaya geldiğinde emanetinizi gönderip size bilgi veriririm sagolun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Allahrazi olsun tesekkur ederim sagolun hoçam rahatsız ligimdan dolayı acil hastaneye yattim yarın kargo teslimat almaya geldiğinde emanetinizi gönderip size bilgi veriririm sagolun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

Arkadaş rapor yayınlamış ama işgücü kaybının hangi oranda oldugu yada ne kadarlık bir özür oldugu neden yazmıyor.Benmi göremiyorum acaba..
    Ayrıca rapor 2008 yılına ait ve o anki operasyon sonrası alınmış bir rapor gibi gözüküyor.Yürüme cihazı aldıgı operasyonun nasıl yapıldıgı yazmakta fakat o dönemki işgücü kaybının oranınıda raporda göremedim.
    Arkadaş iş gücü kaybının kaç oldugunu yazan sonuç kısmınıda paylaşırsa yada yeni bir raporu varsa yayınlarsa bende maddi açıdan destek olmak istiyorum..

Yahu adam dilenmiyor ki, ürün satıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.