Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu kişi çok iyi bir yöntem bulmuş. İlk başta bir kaç iyi iş ile gözler boyandı sonrasında sesi bile çıkmıyor facebooktan yorum yapma engellenmiş, arkadaşlık isteği atıyorsun oda yok. Ama her sabah reklama devam. 5 lira diye bir çok insan ne olacak sanki dedi ve satın aldı bir kaçına gönderildi vede ardı arkası kesildi. Geri kalanın üstüne yattı bence.

Artık iyi niyetim hiç kalmadı. Yumuşak yumuşak dolandırıldım bence. İnternetten ağlayanlara artık sevsen inanmam.
  • 11. Gün gelen giden yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk konuşmamda ben internetten anlamam filan diyordu ama bakıyorum inceliyorum filan adamın burda hesabı var facebookta var instagramda var.

Daha benim yok instagramda hesabım o denli yani.

Yakında gerekli mercilere makamlara şikayete gideceğim. Daha fazla insan dolandırılmadan.
  • Belki de o resim de kendisi değil...Komplo teorisi yaptım...
  • vay be konuya nerden nereye.. kurtlar tilkiler birbirine karışmış
  • kesinlikle para göndermeyin, bu adam dolandırıcı,
  • Whatsabina yazin yasal islem baslatiyorum hakkinda diye iki gune pasa pasa nasil gonderiyor ornek 1hafta once kargoyu cikardim dedi iki kere kargoya gttim kargo yok su gun takip kodu yok bugun takip kodu atacam yok whatsaptan yazdim ertesi gun kargoyu cikarmis dedim hani gonderdiydin cevap yok

• eğer adam engelliyse ve kargo gecikti diye komplo teorisi dolandırıcı diyen varsa ve adam ilerde bunu kanıtlarsa vicdanınız nasıl rahat olacak bilmiyorum. Eğer dolandırıcı ise bu kişiye acıyorum böyle yaparak belkide gerçekten engelli yardıma ihtiyaç kişiler için bizim güvenimizi yıktı.

• Amacınız Yardım Olsaydı Bu Sözleri Söylemezdiniz..
    Eğer Amacınız Ticaret İse 5 TL'lik Fıstık Alıp Satıcıyı Test Edebilirdiniz..
    Havele, EFT Yaptığınız İçin Bir Hak Arama Söz Konusu Olamaz Diye Düşünüyorum Ama Ben Böyle Bir Durumda Hak Aramam :)
  • En iyi düşünceyle, duygu sömürüsü ile semirmektir bu yapılan. Adı bağış da, yardım da, ticaret de, sıcak fırsat olsada hangi niyetle olursa olsun..
  • hocam komplo teorisi değil, biraz araştırma yaptım, insanların duygularını sömüren bir şahıs bu
  • Benim de siparşim 15 gündür gelmedi. Hala yardım amacı, şu bu diyenleri de anlamıyorum. Göz göre göre kandırıldık. Olay bu kadar basit. Ben bu şahsın engelli veya ihtiyaç sahibi olduğuna da inanmıyorum bu olanlardan sonra. En azından durumum musait değil, şu kadar gün bekleteceğim diye bir açıklama yapabilirdi. Bir şablon mesaj yazmış onu atıyor. Telefonlara da çıkmıyor, meşgule atıyor.

Maalesef bu günden sonra forum ortamında bu tür yardımlara katılmayacağım. Birileri gider görür, fotoğraflı olarak belgeler. İşte o zaman başka.
  • engelli de olsa bu kadar kişiyi mağdur etmeye hakkı yok. Basit bir bilgilendirme yapabilirdi. Paraları gönderirken mesajlara cevap veren adam şimdi kapı duvar.
  • BAŞKA KİŞİLER MAĞDUR OLMADAN ŞİKAYETÇİ OLUN BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
    Beş lira on lira diyip yabana atmayın bu devirde kimse kimseye hele ki zihinsel olarak sağlıklıysa bir kuruş vermiyor.
    Maaşınızı sokakta bulmadıysanız kuruş hesabı yapın.
    Ben dilencilere de para vermiyorum ihtiyaç sahiplerini tespit edip detaylı araştırma yaptıktan sonra belediye ile iletişime geçip sonra gerçekten gerekliyse toplu eşya&yiyecek yardımı yapıyorum
    Siz bir lira verir geçerseniz paranın bereketi kalmaz hiçbir ihtiyacına da yeterli gelmez uçar gider.
    Herkes bir lira verse kim olsa zengin olur,pek çok şeker çikolata şirketi bunun için uğraşıyor 25 kuruşu bile yabana atmıyor.
    Hele ki sakatlık gibi durumlar parayla çözülemez siz ne kadar verirseniz verin orjinal kendi bacağını geri getirmez.
    Satın alma gerçekleştiren arkadaşlar dekontlarıyla gerçekten ÜŞENMEDEN ŞİKAYETÇİ OLSUNLAR ben baştan demiştim bu olayın peşini bırakmam şablon gönderiler var şahıs gerçek olabilir ama birileri kullanıyordur ayrıca belgeleri güncel değil ve eksik 6 çocuğa ne oldu yazan çizen yok hiçbir lafa cevapta yok şahsen birisi üstümde komplo teorisi yürütse cevaplamadan bırakmam 500den fazla her facebook grubunda ÜÇ SENEDİR flood ve spam atıyor burada yazılanlardan başka HİÇ gönderisi YOK.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

aynı düşüncelerdeyim, iş arkadaşlarına mahcubiyet olmasa kendim beklerim, sıkıntı değil, ama arkadaş salladıkça! ben sıkıntıya giriyorum...

an itibatiyle mesaj attı: yeni mahsül ürün bekliyormuş, haftasonuna kadar muhakkak gelirmiş

ürünüm geldi, 5 kilo istedim, yarım kilo geldi, aradım, hemen dönücem sana dedi, beklemedeyim...
  • 25inde 25tl gönderdim, arada bir kere sordum sadece. o zamanda dedim, ihtiyaç sahibiyse bir şey göndermesine gerek yok diye, yine söylüyorum ihtiyaç sahibiyse helal olsun ama dolandırıcı ise haram olsun diyorum.
  • valla açıkcası gönderdiğime pişman oldum.
    dilenmeden ne güzel çalışıp para kazanmaya çalışıyor dedim. hatta 2 katı fazla gönderip az ürün istedim. ama hiç ürün gelmeyince bende kuşkulu baktım...

• Sadece gezemediğim yuruyemedigim için ve aileme destek için kendi yaptımiz urunlerimizi yapıp satmaya çalışıyorum karşılıksız birşey yapmıyorum isteyen alır urunlerimizden kimseye zorla urun satmiyorum ayrıca resmi evraklarım resimlerim profilimde var bilmeden kirdim uzdum ise ozur dilerim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fistiklari gelmeyenler hic beklemeden ucret iadesi istesin. hele hele 5 kg uzeri alan varsa hic zaman kaybetmesin gelecegini sanmiyorum ve bundan sonra donanimhabere istenilirse 10 tl ye yollayacakmis. cok ciddi derecede celiskili ve suphe uyandiracak mesajlar atiyor. Soru soruyorsun ayni seyleri kopyalayip yapistiriyor yinede siz bilirsiniz. benim herhangi bi alacagim kalmadi konuyu ben actigim icin herkesin magduriyeti giderilsin derdindeyim

• Harbi şaka gibisiniz ya.
    Gidin thh ye şikayet edin bide vergi kaçırıyor diye şikayet edin.
    Adam sanki kaç yıllık pc kullanıcısı belki anlamıyor pek.Benim babam 65 yaşında pc nin p sini bilmiyor eski nesil aşina değil teknolojiye
    Hemen yapıştır direk dolandırıcı diye.
    Abi işini bilse nüfus kaydını paylaşmaz.
    Çok kötüsünüz ya harbiden mide bulandırıyosunuz ölücülüklerinizle.

Ha hadi diyelim dolandırıcı iyilik yap denize at.
    Eksilmez bi yerinden bişey steamden 1 oyun eksik alırsın en fazla.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.