Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

Arkadaş rapor yayınlamış ama işgücü kaybının hangi oranda oldugu yada ne kadarlık bir özür oldugu neden yazmıyor.Benmi göremiyorum acaba..
    Ayrıca rapor 2008 yılına ait ve o anki operasyon sonrası alınmış bir rapor gibi gözüküyor.Yürüme cihazı aldıgı operasyonun nasıl yapıldıgı yazmakta fakat o dönemki işgücü kaybının oranınıda raporda göremedim.
    Arkadaş iş gücü kaybının kaç oldugunu yazan sonuç kısmınıda paylaşırsa yada yeni bir raporu varsa yayınlarsa bende maddi açıdan destek olmak istiyorum..

Yahu adam dilenmiyor ki, ürün satıyor.

Arkadaşım adam direk sıcak fırsatlardaki onlarca ürün gibi satış yapmıyor dikkatini çekerim.Kendi özrünü belirterek ürün alın yardımcı olun bana diyor.Diger türlü dileniyorum dese zaten hem sıcak fırsatlarda olamaz hemde kanunen yasak...
    Benim fıstık yada başka şey ihtiyacım yoktu ve madem bir özre binaen yardımcı olayım özrü halen devam ediyorsa diye sorguladım.Bu benim şahsi düşüncem ben sorgularım siz direk kafanıza göre alırsınız....

• Beyler arkadastan haber alan var mı mesajlari okuyor ama cevap vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de kargoya verilmedi.
    Adına sipariş verdiğim arkadaşlara ha bugün ha yarın demek mahçup ediyor beni,artık fıstık yokmuş diyecem.
    Burdan yazıpta yok yardım yok şu yok bu diyen,şüpheyle yaklaşan arkadaşları eleştirenlerde bence sussun artık.Kimseye dolandırıcı vs diyen yok,temkinli hareket edenleri de kimsenin eleştirmeye hakkı yok.
    Amaç sadece yardım diyen kişilerde hesap numarasını görüyor ordan sadece para göndersin,siparişinin akıbetini merak edenleri eleştirmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesshn18

Beyler arkadastan haber alan var mı mesajlari okuyor ama cevap vermiyor.

Bir süre daha bekleyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replaa -- 2 Ağustos 2016; 20:47:25 >
  • Hocam mrhb malum hastane işi ile uğraşıyorum ama gönderecektir emanetinizi nereye hangi hesaba yaptırayım sagolun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Diso

Hocam mrhb malum hastane işi ile uğraşıyorum ama gönderecektir emanetinizi nereye hangi hesaba yaptırayım sagolun

Allah şifa versin.
    1-2 gün daha bekleriz.
  • Bu işin rengi değişti artık, tüm çabama rağmen iyi niyetimi kaybediyorum. Yardım dese eyvallah eksisozlukte onlarca kişiye karşılıksız ihtiyaca binaen yardımda bulunuyoruz. Bu abimizde karşılıksız yardım istese emin olun yine onlarca kişi gönderirdi zaten. Ama burda ticaret var. Ticaretin olduğu yerde dürüstlük olmazsa olmaz şarttır. Fıstık yiyen seven bir insan değilim. Bu abimizin ricasına binaen çevremdeki insanların almasına aracılık ettim ödemesini yaptım. O insanlara karşı mahcup duruma düştüm. Yine kendi paramla burda kuruyemişcide 14 kilo aldım sipariş veren arkadaşlara verdim. Arkadaş hastanedeyim diyor ama facebookta 7/24 aktif paylaşım yapıp duruyor. Her sms attığımda yarın kargo yapılıcak hocam diyor ama bir icraat yok. Bütün bunları burda yazdım benim bir bekletim yok artık. Buda buraya ilk ve son mesajım. İnsanlara karşı beni düşürdüğüm durum için ben hakkımı helal etmiyorum şuandan sonra
  • Valla bende 25 inde ödeme yaptım, 26 sında mesaj attım göndereceğim diye geri döndü eyvallah dedim.
    Bugün ayın 4 ü ses seda yok. Bu arada whatsapp dahil heryerde aynı yazı heryerde aynı resim, sürekli diğer sitelerde ve sosyal medyada mesaj atıyor günlük olarak.

Ben iyice kıllandım bu işten inşallah ticaretteki en bilindik yöntem kullanılmıyordur. (Önce ilk siparişleri gönder güven sağla daha sonra büyük siparişi patlat)

Şimdi whatsapp dan yazmış, hastanede olduğunu herkesin fıstık aldığını diğer ürünleri almadığını o yüzden hızlı gönderemediğini iletti. Ayriyeten bu fiyata fıstık bulamazsınız size hediye olarakta gönderirim gibi bir cümle kurdu.

Bu iş artık iyi niyetten uzaklaştı iyice.

Yöneticiler bu konuyu kapatsın artık.
  • PolarStern P kullanıcısına yanıt
    aynı düşüncelerdeyim, iş arkadaşlarına mahcubiyet olmasa kendim beklerim, sıkıntı değil, ama arkadaş salladıkça! ben sıkıntıya giriyorum...

an itibatiyle mesaj attı: yeni mahsül ürün bekliyormuş, haftasonuna kadar muhakkak gelirmiş
  • Vay be bu kadar kısa zamanda karakalemciden sonra ikinci dolandırıcılığı gördüm forumda. Birkaç büyük site dışında internetten hiçbirşey almamak lazım demek ki.
  • Ben 75 tl gönderdim,çevremdeki arkadaşlar için sipariş vermiştim... ertelenen günlerden ötürü bende mahçup oldum.
    Bugün fıstık istemediğimi ve parayı iade etmesini söyledim ve 50 tl sini gönderdi (4 tl de masraf ödemiş) kalanını da gönderecem dedi.
    Bunun üstüne gönderebilirsen kalanı için fıstık gönder... fıstık gönderemezsen de parayı yollama helal ediyorum dedim... hayır olmaz dedi...
    Bende öyleyse fıstık gönderemezseniz,parayı gönderirken masrafını da benden kesin dedim.
    Sanırım şu sıra fıstık tedariğiyle ilgili sıkıntı yaşıyor... bundan sonra olurda bir gün alırsam kendim için alırım,çevrem için alıpta mahçup olmak istemiyorum.
  • Malesef bende Temmuz 21'inde iş yerindeki arkadaşlarada kefil olarak sipariş verdim ama telefonlarada çıkmıyor vede smslere cevap bile vermiyor.

Benim daha sonradan fark ettiğim şöyle bir cümlesi var "ve liseye giden oğlum var" getir işlerini oğlu ile yapsa ve zaten kargo evden alıyor ise ki bunuda kendisi söylüyor.

Her gün iş yerindeki arkadaşlarımda bana soruyor ne oldu varmı bir gelişme diye ve bundan dolayı ben insanlara mahcup oluyorum. Keşke hiç girmeseydim bu işe.

Hayır 1 kişiye kefil olsam neyse 6 kişi yani her biri ayrı ayrı soruyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko44 -- 4 Ağustos 2016; 16:02:43 >

• Ben de 20 temmuzda sipariş vermiştim. gelen giden yok. en son bu ptesi göndereceğini söyledi. yine göndermedi. facebooktan eklediğim için görüyorum hergün aynı paylaşımlarda bulunuyor. elinizde yoksa tedarik sorunu yaşıyorsanız bari yazın bilgilendirin. yeni sipariş almayın. fındık fıstık vs seven biri de değilim. hem yardım olsun hem de dükkana koyarım. çalışan eleman atıştırır diye düşünmüştüm.
  • Negatif düşünceye girmek istemiyorum. Tahminim ve temennim şu yönde, malum forumumuz çok kalabalık ve bir noktaya odaklanınca yoğun bir talep oluyor, büyük tedarikçiler bile sıkıntıya düşebiliyor. Bu arkadaş sonuçta ticaret de yapsa bireysel olarak amatörce yapıyor, o yüzden yoğun talebe yetişemiyor sanıyorum. Benim de 1,5 hafta oldu, hiç gelmese bile dert değil, altı üstü 10 TL. Ama şu yardım amacıyla çevresinden de rica minnet para toplayıp sipariş veren arkadaşlar için üzüldüm cidden. Karşı tarafın da halen suistimal içinde olduğuna ihtimal vermiyorum ama işte karşısında DH SF ahalisi olunca, sonuç malum...
  • Herkes birilerine kefil olup almış..evet çok büyük sıcak fırsat ama asıl amaç yardım olmalıydı,yani arkadaşlarınıza fırsat olarak değil de yardım olaraktan bunu söylemeliydiniz bence,yani sürekli sipariş nerde demek adamı dolandırıcı ilan etmek bence doğru olmadı.

Benim de ilk siparişim geldi,2. siparişim bekliyor bayadır,gerekirse 1 ay da bekleriz sıkıntı değil..Büyük internet siteleri her gün birilerini dolandırıyor ama herkes hala onlardan almaya devam ediyor,şikayetvara yazıyor geçiyor arkasına bile bakmıyor çok büyük bir meblağ olmadıkça,burda buldunuz gariban adamı vurdukça vurun.Bence de konu kalksın,almak isteyen zaten ulaşır her türlü,her gün adama denen lafları okumak canımı sıkıyor.Hepimiz engelli adayıyız bunu unutmayalım.
  • 20 30 bin lira para kazansa bile nolcak ki.

Kimlere ne saçma ürünler için para yığıyoruz. Kilosu 5 tl ile fıstık alıcan, bi de dolandırıcı şüphesiyle yaklaşacaksın pes...

Forumu gerçekten seviyorum, hem kar ederken hem yardım etme fırsatı sunuyor bize..
  • Madem yetişemedin artık satışı durdur. Adama lafımız yok günahını alıyoruz belki ama stoklar bittiyse facebooktan biryerden açıklama yapması lazım değil mi?
  • Beyler en düşük kargo ne kadar? Sizlerin göndereceği en ucuz 4 lira oda en ucuzu.

Adam 5 liraya 1 kilo fıstık vermiş, kargosunu kendi karşılamış.

Sen şimdi buraya gelipte ben hayır için sadaka icabı aldım dersen olmaz.

Biride bizim şirketin kapısınada geliyor böyleler vs vs demiş. Şirket neyse dükkanı olan esnaf kendini holding sandı.

Ucuz diye aldım diyenler eyvallah ama sadaka hesabına vurup 1 kilosu ücretsiz kargoyla 5 lira olan fıstık için kimse sadaka demesin

Sadaka lafına getirenlerde sussun lütfen.

Forumun çivisi çıktı cidden.

Sanki adama bağış için aldınız sanki ben ücretsiz kargoyla fıstığın kilosunu 5 ten versem almayacaksınız. Yıkılırdı burası be
  • Konuyu ilk ben acmistim. Simdiye kadarda 4 siparisim oldu ve hic sorun yasamadim 5. Siparisim ayni sekilde gecikti ayni gerekceler banada soylendi ama olabilir aksilikler yasanabilir. benim tavsiyem yeni siparis vermesin kimse hem yogunluk hem rahatsizliktan dolayi olayin cozulmesini beklemek gerekiyor.

• bende bugün görüştüm abiyle kilosu ne kadar dedim iç fıstık 6 tl kabuklu 5 tl dedi forumda ikisine 5 yazmış ama neyse.. ilk etapda 50 kg kadar eşe dosta alacaktım ama buradaki yorumları görünce şuan için vazgeçtim inşallah abi işleri yoluna koyar zaman ayırır taleplere cevap verir bana siparişi gönderebileceğini söyledi ama milletin verdiği siparişler ortada bi düzene koymazsa bu gidişle zor satar vakit ayırsa inanın ihya olur..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.