Şimdi Ara

Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
272
Cevap
27
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konuyu açan kişinin amacı ailesine katkı yapmak oysa sizinki cepinizi doldurmak adam aldığı fiyat belli cuzzi bir rakam kalıyordur madem niyetiniz yardım diğerlerinde alın.. yukarda herkez demiş piyasadan ucuz bide yazmışsınız akbaba gibi üşüşülmüş.. alicengizlik yapmayın. 3-5 gün halen oldu gelmedi adam firmamı içinizde şüphe varsa admine söyleyin baksın.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Amacım yardım demedim ki? Yaptığım iş yardım içeriyor dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • version53 kullanıcısına yanıt
    seninkisi ali cengizlik ne yardımı..
  • Siparişi nasıl veriyoruz acaba mesala tesbih almak istiyorsak ne yapmamız lazım model bilgisini nasıl veriyoruz

• sakin olun tek başına bu kadar yogun sipariş ile baş etmesi kolay değil biraz zaman verir elbet gelecektir. asıl mesele yardım ise bu kadarda hoşgörümüz olması gerek diye düşünüyorum, sonuçta firma değil.
  • Millete bak yahu sanki kurumsal firmadan sipariş veriyorda gecikince tantana yapıyor. Neymiş mesajlara cevap vermiyormuş. Yahu adamın telefonu eski düzgün çalışmıyor. Telefon numarasını yazmış açar konuşursun.

Sizin yaptığınız üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.
  • konuya ilk başlarda temkinli yaklaşmıştım, bunun nedenine gelince yazım hataları, doğrulanmayan yardıma ihtiyacı olma hali (muhtaçlık değil kastım yanlış anlama olmasın) ve suistimale mahal vermemek. nihayetinde rakam küçük olabilir ama bunun binlerce kişiye ulaşması demek çok büyük meblağda haksız kazanç doğurabilir olması idi. mantıklı olarak osmaniyedeki birkaç forumdaşımızın gidip durumdan emin olmasını rica ettim kendim ve diğer arkadaşlarım adına. nihayetinde hala kesinleşmemiş şeyler var ve tüm söylediklerim sahtekarlık dolandırıcılık uyarısından ziyade daha geniş kitlelere ulaşması için bir güven sağlanması yönünde idi. bu doğrulama yapıldığı takdirde sadece ekşi sözlükte bile tonlarca fıstık sstışına ulaşır bu abimiz. inşallah ne söylemek istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir. burada her yoruma karşı saldırgan bir üslup takınmadan önce ne söylenmek istediğini anlarsınız söylenen şeyin aslında o kişinin ve hepimizin iyiliği için söylendiğini idrak edebilirsiniz.

• Bende abiden bir kere cevap alıp daha sonra cevap gelmeyince yazmıştım buraya ama bir arkadaş abiyle görüşüp telefon eski olduğu için mesajlara dönemiyor diyince konuyu anladım. Beklemek sorun değil abi güzel güzel satışını yapsında isterse 1 hafta sonra gelsin ürünler. Abimizede geçmiş olsun diyorum buradan.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Mrhb hocam allahrazi olsun tesekkur ederim sagolun Aileme destek için küçük bir uruňumuzden alirsaniz duacınız oluruz sagolun tesekkur ederim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• stok durumu nedir var mı hala?
  • Benim siparişlerim biraz önce geldi.Kabuklu fıstıkları da iç fıstıkları da çok beğendim.
    Yeni bir sipariş vermeyi de düşünüyorum.
  • Bende şimdi ufak bi sipariş verdim bir yanlışıda burada düzelteyim herkes görsün İBAN ali arslankurt adına yani ismail abimizin kardeşi adına açılmış kendisi bankaya falan gidemediği için. IBAN hesabına para gönderenler ALİ bey adına gönderim yapmalı Benim ablamda %98 engelli akraba evliliğinden Allaha şükürler olsun hayata sıkı sıkı tutunuyoruz inşallah Abimizde enerjisi bol geleceği parlak bir şekilde yaşamını idam ettirir.
  • 2 kilo almıştım, 1 haftada geldi, gayet taze, işyerindekiler de beğendi, tekrar sipariş vericez

bu arada gelen kutunun üstünde kargo bedeli olarak 11 tl yazıyor
  • ben şimdi yeni bir sipariş daha verecem.çevremden tadına bakanlar çok beğendiler.
  • şimdi görüştüm,tek kişi için en fazla 5 kg gönderebilirim diyor,bu konuyu forumda belirtmemi istedi.
  • Benim kargo takip numaramıda abi bugün gönderdi sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

2 kilo almıştım, 1 haftada geldi, gayet taze, işyerindekiler de beğendi, tekrar sipariş vericez

bu arada gelen kutunun üstünde kargo bedeli olarak 11 tl yazıyor

Benim siparişte 6 kiloydu 17 tl yazıyordu sanırım.
    Sanırım o prosedürdendir.
  • nasıl sipariş veriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crizantem

Benim kargo takip numaramıda abi bugün gönderdi sağolsun.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

nasıl sipariş veriyoruz.

Hocam abinin imzasında hesap numarası var oraya istediğin miktarı yolluyorsun açıklamaya kendi adını soyadını yaz. Daha sonra watsaptan irtibat kurup adresini ver istediğin ürünü yaz kendisi kargo hazırlayıp yolluyor okuduklarım bu yönde :) bende daha bugün para yolladım 1 haftayı bulur gelmesi diye tahmin ediyorum çünkü yoğun sanırım abimiz fazla talep almaya başladı sanırım.. Allah kolaylık versin herkese
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.