Şimdi Ara

Ailemi ps3 almaya nasıl ikna ederim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love My Fender

Tesekkur iyi degil ki

Buna mı takıldınız hocam. Ayrıca benim elimden gelen bu ps3 ü hakettiğimi düşünüyorum.

• Kendiniçaylayanadam K kullanıcısına yanıt
    Valla hocam almaya gelince ben almamanı öneririm. Bende de ps3 var. Yaz tatilinde bazen oynuyorum malum oyun fiyatları fazla demolarla da bir yere kadar. Bu sene lise 3'e geçtim hep takdir var anadolu lisesinde okuyorum ve senin ps3 alırsan başarının düşeceğini düşünüyorum. Eğer kararlı biriyim dersen çalışırım benim hedefim belli dersen al. Yoksa unut kardeşim. İnan ki alınca hiç hevesin kalmayacak, oynamayacaksın bile. Ancak benim tavsiyem hedef olarak koy onu veya ps4ü çalışmak için sana bir istek gelecek. Başarının meyvesi olacak ve mutlu olacaksın. Ben de bilgisayar telefon tablet gibi alışkanlıklarımdan kurtulmak için bir hobi edinmeye çalışıyorum. Model uçak ve quadcopterlerle ilgilenmeye başladım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One

Valla hocam almaya gelince ben almamanı öneririm. Bende de ps3 var. Yaz tatilinde bazen oynuyorum malum oyun fiyatları fazla demolarla da bir yere kadar. Bu sene lise 3'e geçtim hep takdir var anadolu lisesinde okuyorum ve senin ps3 alırsan başarının düşeceğini düşünüyorum. Eğer kararlı biriyim dersen çalışırım benim hedefim belli dersen al. Yoksa unut kardeşim. İnan ki alınca hiç hevesin kalmayacak, oynamayacaksın bile. Ancak benim tavsiyem hedef olarak koy onu veya ps4ü çalışmak için sana bir istek gelecek. Başarının meyvesi olacak ve mutlu olacaksın. Ben de bilgisayar telefon tablet gibi alışkanlıklarımdan kurtulmak için bir hobi edinmeye çalışıyorum. Model uçak ve quadcopterlerle ilgilenmeye başladım mesela.

Hocam doğru söyliyosunuz ama ben bunu bunca senenin başarısı olarak istiyorum. Yani istediğimin de çok bişey olduğunu sanmıyorum. 500 lira bişey. Şimdiye kadsr hep eskileri kullandım oyun oynamaya pek fırsatım olmadı. Seneye malum sınav giricem. Bu sene bari bişeyler oynayabileyim diyorum. Oyun fiyatları oahalı demişsin. Arkadaşın yanında vereceği oyunlar beni uzun süre idare eder diye düşünüyorum. Onlara ilave etmek istediğim sadece gta5. Onu da kendşm alırım.

Öyle düşünüyorsan al, oyunları da hoşuna giderse. Bitirdikçe takas yaparsın. Oyun fiyatları bana pahalı geliyor. Gta 5in ikinci eli 80 lira civarı. Grafikleri çamur diyenlere aldanma onlar çok yüksek ayarlarda oynadıkları için öyle geliyor. Mesela benim pc fazla oyun kaldırmadığı için ps3 çok güzel geliyor.

Bence iki hafta sık dişini güzelce çalış ama annen baban görsün çalıştığını, çaba sarf ettiğini onların güvenini kazan, zor insanlar değillerse izin verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One

Öyle düşünüyorsan al, oyunları da hoşuna giderse. Bitirdikçe takas yaparsın. Oyun fiyatları bana pahalı geliyor. Gta 5in ikinci eli 80 lira civarı. Grafikleri çamur diyenlere aldanma onlar çok yüksek ayarlarda oynadıkları için öyle geliyor. Mesela benim pc fazla oyun kaldırmadığı için ps3 çok güzel geliyor.

Bence iki hafta sık dişini güzelce çalış ama annen baban görsün çalıştığını, çaba sarf ettiğini onların güvenini kazan, zor insanlar değillerse izin verirler.

Hocam sıkıntı o işte zor insanlar. Okullar açılalı 1 ay oldu inanır mısın köpek gibi çalışıyorum ha zevkli de geliyo ama günün çoğu boş yatarak geçiyo.

Benim de çalışmayışımdan yanıyorlar. Çalış ama ne öğrendiğini söyle bence günlük hayatta kullan. Ben şunun şurasında şu var şu şununla ilgili diyorum mesela daha iyi oluyor. Biraz para biriktirmeye bak. Ben ps3 almak istediğimde 500-600 civarı para biriktirmiştim zor da olsa aldı babam.

Şunu da söylemeden geçmeyeyim alırsın iki gün sonra sınav olur, notlar bekledikleri gibi gelmez o zaman durumu düşün. Bir kanıt göstermen gerekir diye düşünüyorum. Geçen sene son dönem takdir almış olsan mesela hemen alırlardı benim düşüncem. Her aldığım şey için para biriktiririm ben az yer az içerim gerekirse aç gezerim istediğimi öyle alırım. Ps3 ün blurayinin olmasından video cd falan oynatabildiğinden telefondaki müzik veya videoyu televizyonda görüntüleyebildiğinden internete girebildiğinden bahset bir tek oyun amacı gibi görmesinler. Ha o özellikleri kullanmazsın o ayrı ancak öyle demen önyargılarını kıracaktır.

• fat kasaysa alma bozulabilir sorunlu model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

fat kasaysa alma bozulabilir sorunlu model

Fat değil hocam slim

• 450 500 tl yi 1 aydan kısa süre çalışıp kazanablirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

450 500 tl yi 1 aydan kısa süre çalışıp kazanablirsin.

Okulum var hocam zaten çalışmama müsade etmezler

• 1000 tl daha koy ps4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

1000 tl daha koy ps4 al

Ps3 de kararlıyım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendiniçaylayanadam

quote:

1000 tl daha koy ps4 al

Ps3 de kararlıyım hocam.

Bosver onlari ps3 ex oyunlari bile fazlasiyla yetecektor sana.

• hoca ödev veriyor ps3 lazım ders çalışıcam de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

quote:

1000 tl daha koy ps4 al

Ps3 de kararlıyım hocam.

Sizce nası ikna edebilirim hocam? Siz olsaydınız nası denerdiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

1000 tl daha koy ps4 al

Ps3 de kararlıyım hocam.

Yerinde olsam almazdim. Ama alacagim diyorsun. Kendi paranla mi alacaksin ona gore tavsiye vereyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1000 tl daha koy ps4 al

Ps3 de kararlıyım hocam.

Yerinde olsam almazdim. Ama alacagim diyorsun. Kendi paranla mi alacaksin ona gore tavsiye vereyim?

Hayır babamdan isteyeceğim. Geçen hafta olsaydı bi miktar da ben katsbilirdim ama yemek ısmarladım aileye.

• Xbox alsaydin kinectle ailen beraber guzel oyunlar oynardin, ps copu ile bir yere varamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Ps3 almazsanız , intihar ederim de.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.