Şimdi Ara

Ailemi ps3 almaya nasıl ikna ederim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende var yüzüne pek bakmıyorum arkadaşlar geldikçe anca çokta iyiyimdir her oyunda ama ne bileyim sarmıyor sanırım yada içim geçmiş benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Bende var yüzüne pek bakmıyorum arkadaşlar geldikçe anca çokta iyiyimdir her oyunda ama ne bileyim sarmıyor sanırım yada içim geçmiş benim

Bence de hocam senin için geçmiş 😁

• Lise 3'e gidiyorsan ve teşekkür alıyorsan burs da alıyorsundur. Biraz bekle bursunla al.
  • Hocam benim de baya birikti burs. Aslinda onla alsam ps4 bile cok rahat alirim. Ancak elektro gitar a heveslendim cok. Hobi falan diyip ikna ettim. Ps2 alicam. Sonra tatilde karne hediyesi ps4 ten daha ucuz film izleriz falan ayagina yatip ps3 oyinlarini da bitiricem. Zaten son sene de cok oynamam. Uni de de bi ps4 ucuzlar alirim kendim belki :D

• furkan senmisin lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yörük

furkan senmisin lan

Whatsapp gel alcam ifadeni

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendiniçaylayanadam

quote:

Orijinalden alıntı: yörük

furkan senmisin lan

Whatsapp gel alcam ifadeni

edit:
     Ailemi ps3 almaya nasıl ikna ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörük -- 27 Eylül 2014; 21:09:06 >

• Kendiniçaylayanadam K kullanıcısına yanıt
    Bence pc ne ekran kartı al

Ailen onada izin vermezse pc nin powerını kapat açılmıyor işlemci yanmış de para al güzel bir ekran kartı al

Sistemini yazarsan yardım edebilirim

• ps4 1500 lira siz en iyisi bana 500'e ps3 alın de :)
    şaka bir yana senin yaşadığının aynısını yaşadım ama o zamanlar ps one almak istiyordum. ps3 daha yoktu, ps2 vardı ama tabi daha pahalıydı.
    ailem almak istemiyordu. ben de bana pc alsanız şu kadar ps2 alsanız bu kadar dedim. ama ps one alsanız ben onla idare ederim dedim. o şekilde aldırmıştım
    ama zor oldu tabi, sana da kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Adam akıllı pc aldır, oyununu da oynarsın ödevini de yaparsın. Ps 4 alıyolarsa aldır, yoksa 3 alma git pc topla bi tane

+1 pc master race ulan

• PS4 diyen herkes neden eksilenmiş anlamadım

• PS 3 alma diyenler niye alma demişler yahu. Ne güzel Killzone,Uncharted,The Last Of Us,God Of War,Infamous,GTA 5 gibi harika oyunlar var. Yanında hangi oyunları veriyolar bilmiyorum ama 500 tl ye aldığın pc den çok daha fazla zevk alacağın kesin.
    AMD nin işlemci üzerindeki GPU ları ile belki güzel bir şeyler çıkarırsın ama her türlü 600 tutar en az. Bu yüzden PS3 alman çok daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusac -- 28 Eylül 2014; 2:45:01 >
  • Ben elimdeki PS4'den kurtulmanın yollarını arıyorum millet hala konsol alıyor.
    Şimdiki aklım olsa PS4 alcağıma o parayla hergün 2 adana yerdim bütün yıl boyunca, sabah 1, akşam 1 tane.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.